Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U mnie jeszcze nie ma więźby. Ale wszystko wokół moknie...

U mnie też moknie tak że aż się zaczynam bać. :o

Najpierw sie cieszyłem że nie muszę stropu podlewać ale teraz to już boje się aby chałupa po stoku nie spłynęła. :o

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spokojnie pedzelito, nie takie jeszcze "kataklizmy" przed nami. Musi wytrzymać :D :D

Dam radę. ;)

Przez ten deszcz to chyba z tydzień na budowę nie wejdę, ziemia świeża wciąga kamasze. :)

Deszcz odpuścił :D , a ja wraz z małżonkiem zabralismy sie za ocieplanie lukarn (trzeba to zrobić przed położeniem dachówki) i całkiem niezle nam to idzie :p

murarze powracają w poniedziałek, oby... :roll:

• 2 weeks później...
Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... :roll:
Do Mac_Irek

Zapytaj w firmie Instalator w Przeworsku - kupowałem u nich Pomeranię. W Rzeszowie nigdzie nie mogłem dostać tyle ile potrzebowałem a tam bez problemu.

Dzięki...dobrze wiedzieć.....może gdzieś bliżej się uda........... :roll:

Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... :roll:

Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo.

A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika.

Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo.

A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika.

No to mnie wyprzedziłeś........u mnie coś "ciągnie" się ten dach.........

Dzięki za info

Klinkier zakupiony....

pedzelito wkońcu "wypatrzyłem" Twoją "chatkę".

Prawie codziennie przejeżdżam drogą, z której robiłeś zdjęcie (to z daleka) 8)

No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier?

A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki???

No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier?

No niestety....w sobotę po 15-stej zostało mi tylko RCMB.....

Kupiłem Terce (Wienerbergera).........nie pytaj ile kosztowała......staram się zapomnieć :wink:

A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki???

Tą drogą jadę ale domu mojego domu nie możesz widzieć bo jest po drugiej stronie tej górki :)

Pozdrawiam

Hmm, to może i ja się przywitam. Choć pierwszałopata poszła w sierpniu. Pozdrawiam.

Witaj,witaj.

Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... :lol:

.........Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... :lol:

Racja, ledwo "zakręty łapie". Straszą zimą a dom jeszcze nie przykryty :roll:

Maciek, nie martw się tak, mój domek tez jeszcze nie przykryty a ekipa od dwóch tygodni nie może trafić na moją budowę, zapewniają, że pod koniec nadchodzącego tygodnia będą na stówę......br.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Mam za to zrobiona hydraulikę :p, elektryk miał wejść od 1-go ale zapowiedział się łaskawie na połowę listopada i chyba poszukam innego :roll:

Pozdrawiam i życzę owocnego w postępy budowlane tygodnia :wink: