pedzelito 06.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie jeszcze nie ma więźby. Ale wszystko wokół moknie... U mnie też moknie tak że aż się zaczynam bać. Najpierw sie cieszyłem że nie muszę stropu podlewać ale teraz to już boje się aby chałupa po stoku nie spłynęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Spokojnie pedzelito, nie takie jeszcze "kataklizmy" przed nami. Musi wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Spokojnie pedzelito, nie takie jeszcze "kataklizmy" przed nami. Musi wytrzymać Dam radę. Przez ten deszcz to chyba z tydzień na budowę nie wejdę, ziemia świeża wciąga kamasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Racja, córce wciągnęło kaloszki i tak się przeraziła, że nie chciała wiecej spacerować po działce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Deszcz odpuścił , a ja wraz z małżonkiem zabralismy sie za ocieplanie lukarn (trzeba to zrobić przed położeniem dachówki) i całkiem niezle nam to idzie murarze powracają w poniedziałek, oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 21.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Do Mac_Irek Zapytaj w firmie Instalator w Przeworsku - kupowałem u nich Pomeranię. W Rzeszowie nigdzie nie mogłem dostać tyle ile potrzebowałem a tam bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.09.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Do Mac_Irek Zapytaj w firmie Instalator w Przeworsku - kupowałem u nich Pomeranię. W Rzeszowie nigdzie nie mogłem dostać tyle ile potrzebowałem a tam bez problemu. Dzięki...dobrze wiedzieć.....może gdzieś bliżej się uda........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja kupiłam w DachSystemie w Krosnie ale w Rzeszowie tez oczywiście dostaniesz, tam dostałam najlepszą cenę... a kominy nareszcie mam wymurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo. A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 22.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo. A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika. No to mnie wyprzedziłeś........u mnie coś "ciągnie" się ten dach......... Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 22.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Klinkier zakupiony.... pedzelito wkońcu "wypatrzyłem" Twoją "chatkę". Prawie codziennie przejeżdżam drogą, z której robiłeś zdjęcie (to z daleka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.09.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Klinkier zakupiony.... pedzelito wkońcu "wypatrzyłem" Twoją "chatkę". Prawie codziennie przejeżdżam drogą, z której robiłeś zdjęcie (to z daleka) No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier? A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier? No niestety....w sobotę po 15-stej zostało mi tylko RCMB..... Kupiłem Terce (Wienerbergera).........nie pytaj ile kosztowała......staram się zapomnieć A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki??? Tą drogą jadę ale domu mojego domu nie możesz widzieć bo jest po drugiej stronie tej górki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 25.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam wszystkich. Ja też zaczęłam budowę na wiosnę 2007. Więcej informacji tutaj http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961.htm Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 26.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam w grupie. Myślę, że tych startujących na wiosnę było wielu, lecz tych ujawnionych uważamy za "swoich", tak więć Tym Bardziej WITAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.09.2007 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hmm, to może i ja się przywitam. Choć pierwszałopata poszła w sierpniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 28.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Hmm, to może i ja się przywitam. Choć pierwszałopata poszła w sierpniu. Pozdrawiam. Witaj,witaj. Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 28.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 .........Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... Racja, ledwo "zakręty łapie". Straszą zimą a dom jeszcze nie przykryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Maciek, nie martw się tak, mój domek tez jeszcze nie przykryty a ekipa od dwóch tygodni nie może trafić na moją budowę, zapewniają, że pod koniec nadchodzącego tygodnia będą na stówę......br.. Mam za to zrobiona hydraulikę , elektryk miał wejść od 1-go ale zapowiedział się łaskawie na połowę listopada i chyba poszukam innego Pozdrawiam i życzę owocnego w postępy budowlane tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts