Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

Witaj Wojtku!

Cóż moge ci doradzić? Na pewno nie możesz pozostać przy jednym składzie budowlanym i tam zaopatrywać się w we wszystko, bo ceny trzeba porównywać przy kazdym zakupie jesli zależy Ci na ekonomicznym budowaniu Twojego domku.Wszędzie trzeba negocjować dobrą cenę i kupować tam gdzie najtaniej zaoferują ta samą markę. Ja kupowałam w Mrówce (Dąbrówka), RCMB, beton zamawiałam w Satlbecie. Większość materiałów na stan surowy kupiłam juz w grudniu i korzystnie na tym wyszłam, teraz też już mam kupioną wełnę do ocieplenia poddasza, styropian pod wylewki, bo ceny spadly ok. 30%.

Życzę Ci trafnych wyborów! Powodzenia! :p

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Walker z tymi rabatami masz całkowita rację, w RCMB dostałam "złotą kartę", dosyć duże rabaty, ale często na allegro kupowałam mimo to taniej.Teraz w RCMB mają promocyjną cenę na wełnę, sprawdzałam wszędzie również na allegro i... kupiłam w RCMB. Trzeba się trochę pogimnastykować by korzystnie kupić, cóż, uroki budowania :p :p :p

Czesc Kasiu dzieki za porady odnosnie materialow. Mam jeszcze jedno pytanie , czy masz moze namiary na jakies uczciwe i niedrogie grupy budowlane.Glownie chodzi mi o murarzy i ekipe od dachu. bylem wstepnie ugadany z jenym murarzem ale sie rozchorowal i nie bierze nic na 2008. Z gory dziekuje.

Serdeczne zyczeni Swiateczne i Noworoczne dla Wszystkich z podkarpacia!!!

Hej dziewczyny :D zadyszki można dostać,aby dorównać wam kroku :wink:

A tak całkiem serio, dość sprawnie wam to idzie.

Mi też udało się przykryć dom, aż lżej się człowiekowi robi na duszy, jak wie, że po ścianach się nie leje

Agnieszka ,Wiola - wiecie już jakie tynki będziecie robić i jak cenowo to wygląda