AAgnieszk 22.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witaj Wojtku! Cóż moge ci doradzić? Na pewno nie możesz pozostać przy jednym składzie budowlanym i tam zaopatrywać się w we wszystko, bo ceny trzeba porównywać przy kazdym zakupie jesli zależy Ci na ekonomicznym budowaniu Twojego domku.Wszędzie trzeba negocjować dobrą cenę i kupować tam gdzie najtaniej zaoferują ta samą markę. Ja kupowałam w Mrówce (Dąbrówka), RCMB, beton zamawiałam w Satlbecie. Większość materiałów na stan surowy kupiłam juz w grudniu i korzystnie na tym wyszłam, teraz też już mam kupioną wełnę do ocieplenia poddasza, styropian pod wylewki, bo ceny spadly ok. 30%. Życzę Ci trafnych wyborów! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.12.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 22.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A u mnie po Nowym Roku ekipa będzie wstawiać okna,znów kolejny kroczek do przodu PS.Najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 22.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 AAgnieszk@ dobrze radzisz koledze.Jednak czasem warto kupić coś drugi raz w tym samym składzie bo można dostać duży rabat.Ja np.dostałem 28% zniżki na okna bo kupiłem w danym składzie dach.Nie znalazłem tańszej oferty (dzięki zniżce) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Walker z tymi rabatami masz całkowita rację, w RCMB dostałam "złotą kartę", dosyć duże rabaty, ale często na allegro kupowałam mimo to taniej.Teraz w RCMB mają promocyjną cenę na wełnę, sprawdzałam wszędzie również na allegro i... kupiłam w RCMB. Trzeba się trochę pogimnastykować by korzystnie kupić, cóż, uroki budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 22.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Czesc Kasiu dzieki za porady odnosnie materialow. Mam jeszcze jedno pytanie , czy masz moze namiary na jakies uczciwe i niedrogie grupy budowlane.Glownie chodzi mi o murarzy i ekipe od dachu. bylem wstepnie ugadany z jenym murarzem ale sie rozchorowal i nie bierze nic na 2008. Z gory dziekuje. Serdeczne zyczeni Swiateczne i Noworoczne dla Wszystkich z podkarpacia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 26.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć Wojtek! Nie wiem czy zwracasz się do mnie, bo nie jestem Kasia ... ekip budujących nie mogę polecić bo murarzy miałam beznadziejnych i wystarczy, że my sie z nimi męczyliśmy, a fachowcy od dachu drodzy i zajęci, ale namiary mogę ci dać jeśli chcesz... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 29.12.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Przepraszam Agnieszka, nie wiem skad mi sie wziela ta kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.12.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Wojtek, namiary na ekipę od dachu wysyłam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 05.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 WITAJCIE,dopisujemy się do tego wątku jako zaczynający na wiosnę 2008.Nasz etap: adaptacja i papierkowe załatwienia. Trzymajcie kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 05.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witaj Zuzolka!Skoro adaptacja to wybór projektu już za Tobą, ciekawa jestem jaki domek będziesz budować...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 05.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wybraliśmy Paprotkę z na horyzoncia http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=65&a=143&sid=5 Dużo zmian będzie w niej!! Hej Hej!Pozdrawiam,z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 08.01.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Hej dziewczyny zadyszki można dostać,aby dorównać wam kroku A tak całkiem serio, dość sprawnie wam to idzie. Mi też udało się przykryć dom, aż lżej się człowiekowi robi na duszy, jak wie, że po ścianach się nie leje Agnieszka ,Wiola - wiecie już jakie tynki będziecie robić i jak cenowo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, zaspanych budowlańców, ja właśnie zamierzam niespać i ... poszukuję ekipy do tynków wewnętrzych maszynowych i do wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 11.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Tomasz- jak się bedziesz rozeznany w cenach , podziel się informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witajcie niestrudzeni budowniczy! Mam umówionych tynkarzy, ale czy sie stawią o umówionym czasie to głowy nie daję, w rezerwie zamówie jeszcze inna ekipę, cena 20 zł/m2 za tynki gipsowe z agregatu, wapienne do 18 zł , ceny materiał z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 12.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dzwoniłam dzisiaj z ogłoszenia to zaoferowano mi cenę wraz z materialem z agregatu tynki gipsowe - 22zł/m2 tradycyjne - 25zł/m2 aż muszę sobie przeliczyć m2 żeby wiedzieć ile ta przyjemność będzie mnie kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 12.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 witamJa troche z innej beczki- hydraulika Czy 20 000 to dobra cena za kompleksowe wykonanie centralnego i wody ogrzewania ( rurki miedziane,piec kondensacyjny valiant, zasobnik, grzejniki itp) prosze o opiniepozdrawiam ja mam umowionych tynkarzy po 13-14zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 poradzcie mi proszę czy stal to można gdzieś kupić by potrzymali mi ze 3 miesiące bo na działce niestety nie mogę jej złożyć a chciałbym juz kupić było by taniej niz w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts