Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

Gość AAgnieszk@

Recommended Posts

Miło patrzeć na te Wasza domki .chce zapytać o prąd budowlany, podobno jego zał ozenie to kosze około 1500zł.Tak mnie poinformowano w ZE .Macie jakieś doswiadczenia :o

Ja robiłam odrazu docelowy,dlatego że tych pieniedzy chyba nie wrócą i KW prądu budowlanego jest droższy niż zwykły. Tyle było dobrze, że życzliwy sasiad już miał na swojej budowie.Zapłaciło sie za niego rachunek i po sprawie.

Koszt kabla tez nie był wysoki a zawsze przyda się potem.

Niektóre ekipy mają agregaty

• Odpowiedzi 951
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Ludziska :D

Jak u Was to wszystko sprawnie leci...wszystko po kolei :D

jak w pytaniach: u nas prąd od sąsiada, bo byłby droższy ten budowlany.

rozprowadzenie wody juz mamy zrobione przed tynkami. Potem tynki, wylewki, kominek, ocieplenie poddasza...Jak się uda oczywiście :-?

Mac Iek, tylko spokój może Cie teraz uratować. Nic już nie poradzisz..

Cześć budowniczki/czy/czowie (wybierzcie sobie forme która Wam bardziej pasi:))

Pomału zbieram zapisy na zimowe wykończeniówki - jakby ktosik sie chciał zapisac zapraszam.

Co do teraz to mam wolne terminy na krycie blachami i docieplenia - no chyba że ktos ma jakieg suche zabudowy w środku to możemy wskoczyc na robote

Sebo8877

• 2 weeks później...
Witam wszystkich zajętych budowaniem! U mnie wielkie tynkowanie całego domu, tynki robimy mieszane, gdzieniegdzie gipsowe, w kilku pomieszczeniach pod płytki cem.wap. Idzie sprawnie i dość szybko, nie wiedziałam, że dziennie potrzeba 1000l wody i z tym miałam problem... :roll: Domek wewnątrz tak ładnie jaśnieje... pozdrawiam serdecznie! :)