danut 18.03.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Miło patrzeć na te Wasza domki .chce zapytać o prąd budowlany, podobno jego zał ozenie to kosze około 1500zł.Tak mnie poinformowano w ZE .Macie jakieś doswiadczenia Ja robiłam odrazu docelowy,dlatego że tych pieniedzy chyba nie wrócą i KW prądu budowlanego jest droższy niż zwykły. Tyle było dobrze, że życzliwy sasiad już miał na swojej budowie.Zapłaciło sie za niego rachunek i po sprawie. Koszt kabla tez nie był wysoki a zawsze przyda się potem. Niektóre ekipy mają agregaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 18.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ... Mac Iek napisał: A u mnie jednak obiecanki cacanki - też mieli dzisiaj zacząć Co się martwisz, przyjdą po swiętach.... może kochani mężowie,chcą pomóc swoim" ślubnym" w pożądkach przedświatecznych Już to widzę .......... robią gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.03.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Danutka, rozprowadzenie lepiej zrobić przed tynkami by ich pózniej nie rozwalać, ja też kominka jeszcze nie mam, będzie po wylewkach, czyli najpierw przed tynkami rozprowadzenie, póżniej centralne ogrzewanie , wylewki i kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Cześć Ludziska Jak u Was to wszystko sprawnie leci...wszystko po kolei jak w pytaniach: u nas prąd od sąsiada, bo byłby droższy ten budowlany. rozprowadzenie wody juz mamy zrobione przed tynkami. Potem tynki, wylewki, kominek, ocieplenie poddasza...Jak się uda oczywiście Mac Iek, tylko spokój może Cie teraz uratować. Nic już nie poradzisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Cześć budowniczki/czy/czowie (wybierzcie sobie forme która Wam bardziej pasi:)) Pomału zbieram zapisy na zimowe wykończeniówki - jakby ktosik sie chciał zapisac zapraszam. Co do teraz to mam wolne terminy na krycie blachami i docieplenia - no chyba że ktos ma jakieg suche zabudowy w środku to możemy wskoczyc na robote Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego.Niech to będzie czas uroczy,życzę wszystkim miłej nocy. http://uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/gandzia_kartka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 01.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam wszystkich zajętych budowaniem! U mnie wielkie tynkowanie całego domu, tynki robimy mieszane, gdzieniegdzie gipsowe, w kilku pomieszczeniach pod płytki cem.wap. Idzie sprawnie i dość szybko, nie wiedziałam, że dziennie potrzeba 1000l wody i z tym miałam problem... Domek wewnątrz tak ładnie jaśnieje... pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 01.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam, u mnie też tynku przybywa i jak dobrze pódzie to niebawem skończą, I znowu kolejny etap zostanie zamnknięty, i nastepny, i następny, i następny przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to ładnie Wam idzie!!! Gratulacje!!!U mnie okna wstawione, tynki zaczynam od następnego tygodnia. Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 01.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, A propos tynków to półmetek mam za sobą. W czwartek mają skończyć. Przyjemny etap budowy....zupełnia zmienia się oblicze wnętrza domku..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 02.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Masz zupełnie rację, teraz rozumiem jak to cieszy, jak przybywa, a właściwie ubywa etapów do własnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 06.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów,jakby ktoś słyszał o jakimś niepotrzebnym blaszaku na budowie - chętnie odkupię. Zaczynam budowę w maju i na razie szukam "używki". Jak nie znajdę - kupię pewnie nowy.Pozdrawiam wszystkich BUDUJĄCYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tak przy okazji http://www.rzeszowiak.pl/28/1/Rozne-Sprzedam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 12.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzięki - gość chce drogo - 1250 zł to za 100 więcej mam nowy z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 12.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzięki - gość chce drogo - 1250 zł to za 100 więcej mam nowy z transportem. Trochę przesadził. Ja swój (półroczny) sprzedałem za 700 zł .... w jesieni zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 13.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja swój (półroczny) sprzedałem za 700 zł .... w jesieni zeszłego roku. Wiem - pisałem do Ciebie w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Coś marazm zapanował na naszym forum Czyżby Wszyscy już sie "pobudowali" ? U mnie dzisiaj "jadą" wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 21.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Co to?, to chyba nie, biernie czytają. U mnie jutro mają zakończyć tynki wewnętrzne, i zaś "kasi" ubędzie Pozdrawiam budujących i czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a ja się zabieram do remonta. pomalutku siem zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 21.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam! Czasem czytają czasem piszą. U mnie tynki się robią i szukam "wylewkowców". Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts