tomasz3211 22.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam! Czasem czytają czasem piszą. U mnie tynki się robią i szukam "wylewkowców". Pozdrawiam, Pedzelito witam, ja powoli też rozglądam sie za wylewkami. jakbyś miał jakieś ciekawe oferty to chetnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a tynki to mi spierniczyli , poprawiają niechluje jedne . a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 22.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Widze tomasz, ze wiekszość wsześniej czy pożniej trafi na fuszerkę. U mnie tynkowanie przebiegło sprawnie ,szef ekipy bez zbednych dyskusji zrobił maleńkie poprawki, tam gdzie mąż uważał za wskazane. Moja rola ograniczyła sie tylko do ........ no zgadnijcie do czego? ....do wypłaty należności, co uczyniłam z wielką przyjemnością Widze że prace przebiegają u nas w podobnym tempie z wylewkami to sie narazie wstrzymuje , bo zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym (gdzieniegdzie) Agnieszka a co tam u ciebie słychać??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 witam, ja powoli też rozglądam sie za wylewkami. jakbyś miał jakieś ciekawe oferty to chetnie skorzystam No właśnie zdobyłem 3 ciekawe namiary, jutro chyba podzwonię i pogadam. Po sprawdzeniu wybranej ekipy służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Widze tomasz, ze wiekszość wsześniej czy pożniej trafi na fuszerkę. U mnie tynkowanie przebiegło sprawnie ,szef ekipy bez zbednych dyskusji zrobił maleńkie poprawki, tam gdzie mąż uważał za wskazane. .................url] nie, nie nie jest jeszcze tak strasznie pokazałem palcem co mnie jest nie tak i kazałem usunąć uchybienia oraz sprawdzić pozostałe pomieszczenia. Poprawili oczywiście te, które im wcześniej pokazałem (innych nie zauważyli, a ja tak). Jutro ma być rozliczenie, ale wcześniej znowu posłużę się niestety palcem. Co może opóźnić wypłatę pozostałej kwoty. pedzelito jestem ciekaw, no i walcz ostro. W koońcu to dla siebie i naszych dzieci robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 28.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniemCzy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 29.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniem Czy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy? pozdrawiam U mnie ekipa po ustaleniu ceny za m2 tynkowania okleiła sobie okna sama, nawet nie było tematu że ja mam to zrobić. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 29.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniem Czy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy? pozdrawiam U mnie też tynkarze oklejali i dawali swoje "zatyczki" na gniazdka i puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 29.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam jak by ktos mial wolna ekipe tynkarzy (uczciwych) - tynki gipsowe to bede wdzieczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszpiep72 03.05.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Szukam solidnej ekipy do ocieplenia domku - okolice Ropczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witajcie dzielni budowniczy! Mam już za sobą tynki, za tydzień podłogówka i centralne ogrzewanie, potem wylewki 2 czerwca... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 18.05.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 1/dobrego murarza - wykonanie scianek działowych2/ekipy do ocieplenia dachu i wykonania stropu na poddaszu z płyt gipsowo-kartonowychTylko proszę nie dawajcie namiaru na "papraków'dzięki za namiar-budowa w Rzeszowiejabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nareszcie jestem przygotowany do wylewek - instalacje skończone, ciśnienie w rurki nabite i pięknie "trzyma". Jeszcze tylko zrobię drenaż piwnicy (jestem w trakcie) i od poniedziałku wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.06.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja też jestem przygotowana do wylewek i JUTRO będę je miała, sami przygotowywalismy podłoże pod wylewkę... uf... roboty co niemiara a wydawało się, ze potrwa to do 2-ch dni, a wlekło sie do 2-ch tygodni... oby tylko poziomy odpowiednie połapali i nareszcie prawdziwa wykończeniówka! A.. zapomniałam jeszcze o poddaszu (ocieplenie i regipsy) to za miesiąc i równolegle kominek. Pozdrawiam wszystkich baaaardzo zajętych dopieszczanie swoich domków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 12.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam serdecznie Kochani widze ze prace u was idą do przodu.Chcialam się dowiedzieć jakie daliście rurki do wody plastik czy miedż? Ja skłaniałam się ku plastikowi a instalator namawia mnie na miedż. I co tu wybrać! No i przy okazji pytanie odnośnie ,przygotowywania podłoża pod wylewkę, jak to wygladało? Co dawaliście lub bedziecie dawać na chudy beton? Sam steropian czy jeszcze coś. Uciekam na działkę, własnie mają robić przyłącz gazu Kurcze dzwonią godzinę przed, dobrze że mam drugą znianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witajcie!!! U mnie c.o mam w miedzi, gietej nie łączonej... na chudziak: papa termozgrzewalna łączona z izolacją poziomą fundamentów, folia 3mm, stropian na zakładkę 10cm, folia 2mm... i wylewka. Właśnie się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam miedź. O wylewce nic nie wiem, mąż pilnował. Agnieszka ależ my razem równo budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mam wylewki... tarasu nie zdążyli wylać, nie płaciłam im jeszcze więc długo nie poczekam Troche się nauczyłam jak postępować z fachowcami, na paru błedach, na szczęście niegroznych w skutkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 14.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mam wylewki... tarasu nie zdążyli wylać, nie płaciłam im jeszcze więc długo nie poczekam Troche się nauczyłam jak postępować z fachowcami, na paru błedach, na szczęście niegroznych w skutkach wielkie gratulację, ja zostaje w tyle, oj i to mocno. A za prowadzenie dzienniczka - trzy z minusem - duże zaległeści. a są tu ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Oj prawda z tym dziennikiem, prawda... My wczoraj przez przypadek zakupiliśmy wkład do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts