forumuser 28.10.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam, czy możecie polecić kogoś od podłogówki, kto ma doświadczenie w układaniu podłogówki w całym domu (dodatkowo tylko drabinki w łazienkach)? Budowa na wschód od Poznania (okolice Pobiedzisk). Pytałem na białej liście, ale niestety bez odzewu - może tu zajrzy ktoś kto miał takich instalatorów i był z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLO81 31.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam.Interesuje mnie koszt wykonania instalacji alarmowej i późniejszego abonamentu.Czy interesowaliście się już tym tematem?Chodzi o zabezpieczenie okien.Chyba że macie jakieś inne sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemekpoznan 13.11.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ja buduje domek w rokietnicy i moge polecić ludzi na posadzki 11zł za m2 robią posadzke na błysk i elektryków szybcy i terminowi bezproblemowi w razie pytan 600-455-301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukikris 16.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam WszystkichWłaśnie udało mi zdobyć pozwolenie na budowę - trudno było ale jakoś poszło.Proszę wszystkich doświadczonych o namiary na sprawdzone firmy budowlane oraz wykonawców przyłączy.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 17.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ile płaciliście za wykonanie ocieplenia styropianem? i czy możecie polecić swoją ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 a może ma ktoś do odsprzedania barak/blaszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 24.11.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ile płaciliście za wykonanie ocieplenia styropianem? i czy możecie polecić swoją ekipę? ja placilem 70/m2 komplet z tynkiem mineralnym i styro 15cm. Jestem bardzo zadowolony, zadnych problemow, bardzo mila ekipa z Gniezna. tel. 661 718 532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 24.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam Wszystkich Właśnie udało mi zdobyć pozwolenie na budowę - trudno było ale jakoś poszło. Proszę wszystkich doświadczonych o namiary na sprawdzone firmy budowlane oraz wykonawców przyłączy. Z góry dziękuje biala lista obfituje w namiary Generalnie przewijaja sie te same nazwiska. U mnie robil Damian Jaroc i jestem naprawde zadowolony, choc widzialem w watku "bialej listy" jakies uwagi co do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 25.11.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 wykiwał mnie człowiek do przyłącza wodociągowego, możecie mi kogoś awaryjnie polecić- studzienka wodomierzowa w Gowarzewie gmina Kleszczewo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 10.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy do ocieplenia budynku.Około 200 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukikris 29.12.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 WitamCzy może ktoś polecić swojego kierownika budowy w miarę bezproblemowego i w rozsądnej cenie. Czy są tacy kierownicy co biorą w Poznaniu poniżej 1500 PLN. Oczywiście przejrzałem białą listę a tam przewija się tylko Pan Z.K. ale chyba są w naszych okolicach jeszcze inni kierownicy.Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubylec 17.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 witam wszystkich poszukuję ekipę do tynków cementowo-wapiennych zacieranych piaskiem kwarcowym w miarę tanich i solidnych. Jeśli macie jakieś namiary i ceny za m2 bedę wdzięczny. Pozdrawiam Polecam ekipę, która robiła mi budynek firmy. Tanio, b.. szybko i dobrze. tel:723262911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 22.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 witam już w większości wybudowanych czy możecie napisać skąd braliście kuchnie? przydałoby się kilka namiarów do sprawdzenia a mam tylko 1 (http://www.pluciennik.pl) dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 I tu zapukam po pomoc.czy ktoś może polecić kogoś do wykonania wentylacji mechanicznej i/lub miejsca zakupu rekuperatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ryba 30.01.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Poszukuję biura architektonicznego które dokona adaptacji projektu gotowego. Bardzo proszę o namiary na godne polecania biuro w Poznaniu lub jego bliskiej okolicy (tak do 30 km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Wielkopolske z odleglego swietokrzyskiego.Co mnie tu przywiodlo?poszukuje pilnie informacji na temat firmy Hekaplast ( producent okien z Leszna).Czy macie jakies doswiadczenia z ta firma i jej produktami?Okna baaardzo mi sie podobaja, tylko pyt, czy zaryzykowac-firma kompletnie u nas nie znana...no i ta odleglosc...z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotruski 24.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam, Wprawdzie dom buduję pod Warszawą, ale projektantki wnętrz znalazłam w Poznaniu. Generalnie moja opinia o projektantach wnętrz jest następująca: przeważająca większość to miernoty. Pierwotnie nie miałam zamiaru korzystać z projektantów wnętrz. "Sama sobie urządzę" - tak myślałam. Nie dałam rady: dom mam spory, ponad 250 m.kw. z dość nietypowymi rozwiązaniami (antresola w salonie). Projektantki z ALIA STUDIO http://aliastudio.pl/ bardzo miło mnie zaskoczyły. Dziewczyny są utalentowane, mega kreatywne, pełne pomysłów a przy tym pełen profesjonalizm. Za bardzo uczciwe ceny. Miernoty w tej branży biorą o wiele większe pieniądze i trzepią ciągle te same projekty, które za 5 lat będą odchodzić do lamusa jak niegdyś boazeria i kasetony na sufitach. A dziewczyny są super, bo robią rzeczy piękne, ponadczasowe. Serdecznie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 09.03.2011 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jeśli ten sam post pojawia się w dwóch wątkach (w tym na Białej Liście polecanych wykonawców) to niestety nieodparcie sugeruje celową akcję marketingową, a nie li tylko dzielenie się swoim pozytywnym doświadczeniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 31.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 witamMacie może kogoś godnego polecenia od siatki ogrodzeniowej? Jak ta sprawa wygląda finansowo? ile kosztuje metr montażu siatki z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarot 21.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 witam już w większości wybudowanych czy możecie napisać skąd braliście kuchnie? przydałoby się kilka namiarów do sprawdzenia a mam tylko 1 (http://www.pluciennik.pl) dzięki z góry Z czystym sumieniem mogę polecić Mariusza 502156954. U mnie robi kuchnie na indywidualne zamówienie. Fachowo i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts