Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Bardzo prosze o jakies namiary na dobrego architekta ze Szczecina lub okolic.

Ma to byc projekt indywidualny wiec bardzo zalezy mi na tym by znalezc dobrego i niedrogiego fachowca.Trudno jest znalezc kogos z polecenia dlatego licze na Wasza pomoc.

Z gory dziekuje za wszelkie rady i informacje.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam,

Macek17

• 2 weeks później...
Witam!

Bardzo prosze o jakies namiary na dobrego architekta ze Szczecina lub okolic.

Ma to byc projekt indywidualny wiec bardzo zalezy mi na tym by znalezc dobrego i niedrogiego fachowca.Trudno jest znalezc kogos z polecenia dlatego licze na Wasza pomoc.

Z gory dziekuje za wszelkie rady i informacje.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam,

Macek17

tez chyba zaczne szukac ale Maciek17 moze spytaj sie na prw tej osoby:

Listę wykonawców w grupie szczecińskiej prowadzi matam Napisz pod ten adres przy okazji polecajac ( wraz z krótka opinią) kogoś sprawdzonego np. architekta, geodetę itp.

[email protected]

dzialka wybrana i zakupiona,warunki zabudowy sa wlasnie zlozylem wniosek o przylacze do ENEi ale w tym roku to chyba wszystko...przyda sie rozciagniecie tego watku lub zalozenie nowego na rok 2009

podr

ps. buduje sie ktos moze w Pilichowie????

U nas już tylko architekt swoje musi zrobić, by papiery do urzędu złożyć o PnB. Pewnie i tak rozpoczniemy w przyszłym roku ale to zawsze coś. Byle tylko kwity i urząd w miarę przyzwoicie dały się załatwić. :lol:

od przyszłego roku nie trzeba będzie mieć pozwolenia na budowę, może warto o tym pomyśleć?

:D

Witam!

Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam

Witam!

zaraz przy drodze przy szeregowcach się budujecie??

Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać.

pozdrawiam

A.

Działki 1525/5 to jest przy drugiej drodze, stoi tam niebieski barak, prawie na przeciwko nas stoja juz dwa domy w stanie surowym. A u nas juz prawie parter:)

Potrzebuje sprawdzone namiary na stolerke okienna i drzwiową! Z gory dziekuje!

no to witam Sąsiadów! :D

my zaraz przy szeregowcach.

Jeśli chodzi o okna drewniane, sprawdź w Oknoplast na Struga... dobra jakość. My mamy plastiki, więc dużego rozeznania nie mam. Drzwi zewnetrzne zamówimy jakoś tak po ociepleniu (szkoda drzwi dla budowlańców-zniszczą) ale firm jest dużo-kupimy gotowe... a wewnętrzne ... jeszcze czas. :wink: .

My jesteśmy na etapie dachu i zamknięcia budynku na zimę.

Pozdrawiam

A.

zna ktos namiary na jakas firma sprzedajaca tanie ogrodzenia typu prefabrykaty betonowe na dole i siatka na gorze ? Najtaniej znalazlem na razie po 120 zl/mb (materialy+robocizna) ale wiem ze mozna znalezc taniej

Np takie cos na Allegro mozna kupic mi pokazano http://www.allegro.pl/item481204159_siatka_ogrodzeniowa_podmurowka_zestawy_ogrodz.html

A u nas od reki gdzies ?

Fantom

Witam

Czy ktos z Was budowal dom z firma Rem Bud.

Jesli tak to prosze o opinie na temat firmy.

Czy 80tys. za stan surowy otwarty domu o powierzchni 120m2 to teraz normalna cena?

Tak, budowaliśmy z firmą Rem-Bud. Robią kompleksowo i naprawdę dobrze, ale są dość drodzy. Zwróć uwagę na bardzo dokładne zapisanie, co wchodzi w zakres robót - bo nieraz potem okazuje się , że to i to - to już nie...

Pilnuj materiałów, bo czyszczą dokładnie ze wszystkiego i nawet jedna cegiełka nie zostaje. Szkoda że śmieci tak nie sprzątają po sobie, jak materiałów.

Witam!

Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam

Witam!

Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać.

pozdrawiam

A.

Zdecydowanie polecam hydraulika - p. Józef Bandura, robi z kolegą p. Pawłem kompleksowe instalacje sanitarne - gaz, woda, co, podłogówka, kanaliza, przyłącza. Jak do tej pory to moi najlepsi fachowcy podczas całej budowy.

. Specjalizują się w ogrzewaniu, ale robią wszystko.

Skontaktuj się z p. Damianem z hurtowni Test (obok stoczni remontowej).

Jeżeli chodzi o okna to chcemy PCV :)

Jeżeli chodzi o okna robilłam zestawienie tego co na rynku naszym oferują. Brałam pod uwagę Oknoplast, Jezierskieg i M&S (4 oddziały producenta :D ), od każdego braliśmy ofertę i porównywaliśmy nie tylko ceny ale też pomysły na montaż w ścianie trzywarstwowej. No i pod tym kontem wybraliśmy. O efektach montażu poinformować mogę w przyszłym tygodniu.

pozdrawiam

A.

• 4 weeks później...

_______________./\.

____________ __>_<_

_____________Ѽ.\/ Ѽ

___________;->( ɕѼ Ҩ .

___________@.♥ '(█) ♥ *$

________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*

_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)

____________>o*oѼ @.<

_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'

______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)

____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ

__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ

_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*

___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o

__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)

_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@

____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥

___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.

_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)

_____________▓▓▓▓▓___________

__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________

Karpia szalonego

renifera pijanego

Mikołaja bogatego

bałwana śnieżnego

Sylwestra szampańskiego

oraz szczęśliwego wskoku

do NOWEGO 2009 ROKU!

WESOLYCH ŚWIĄT:):):)

• 3 weeks później...
Witam!

Witam!

pozdrawiam

A.

Zdecydowanie polecam hydraulika - p. Józef Bandura, robi z kolegą p. Pawłem kompleksowe instalacje sanitarne - gaz, woda, co, podłogówka, kanaliza, przyłącza. Jak do tej pory to moi najlepsi fachowcy podczas całej budowy.

. Specjalizują się w ogrzewaniu, ale robią wszystko.

Skontaktuj się z p. Damianem z hurtowni Test (obok stoczni remontowej).

Wszelkie prace remontowe, elktryczne, hydrauliczne, przeróbki, zabudowa K/G, sufity, podłogi, to przynajmniej część prac jakie wykonuje Pan Marek Łukomski tel. 0694 414 842.

Tempo Jego pracy potrafi przyprawić o zawrót głowy, do tego prace wykonuje cały czas myśląc, potrafi doradzić przed, a nie jak to często bywa po skończonej inwestycji.

Polecam Pana Łukomskiego z jak najlepszej strony.

Pozdrawiam

Mariusz