szczukot 16.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 WitamGdzie mozna kupic w dobrej cenie Terive ? Bo jak na razie mam 11 tys za 150m2 a wiem ze mozna sporo taniej dostac Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 16.10.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam!Bardzo prosze o jakies namiary na dobrego architekta ze Szczecina lub okolic.Ma to byc projekt indywidualny wiec bardzo zalezy mi na tym by znalezc dobrego i niedrogiego fachowca.Trudno jest znalezc kogos z polecenia dlatego licze na Wasza pomoc.Z gory dziekuje za wszelkie rady i informacje.Serdecznie wszystkich pozdrawiam,Macek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 27.10.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam! Bardzo prosze o jakies namiary na dobrego architekta ze Szczecina lub okolic. Ma to byc projekt indywidualny wiec bardzo zalezy mi na tym by znalezc dobrego i niedrogiego fachowca.Trudno jest znalezc kogos z polecenia dlatego licze na Wasza pomoc. Z gory dziekuje za wszelkie rady i informacje. Serdecznie wszystkich pozdrawiam, Macek17 tez chyba zaczne szukac ale Maciek17 moze spytaj sie na prw tej osoby: Listę wykonawców w grupie szczecińskiej prowadzi matam Napisz pod ten adres przy okazji polecajac ( wraz z krótka opinią) kogoś sprawdzonego np. architekta, geodetę itp. [email protected] dzialka wybrana i zakupiona,warunki zabudowy sa wlasnie zlozylem wniosek o przylacze do ENEi ale w tym roku to chyba wszystko...przyda sie rozciagniecie tego watku lub zalozenie nowego na rok 2009 podr ps. buduje sie ktos moze w Pilichowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 30.10.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 U nas już tylko architekt swoje musi zrobić, by papiery do urzędu złożyć o PnB. Pewnie i tak rozpoczniemy w przyszłym roku ale to zawsze coś. Byle tylko kwity i urząd w miarę przyzwoicie dały się załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 HejGdzie najtaniej udalo Wam sie dostac wiezbe za m3 w Szczecinie (lub okolicach) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 31.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 U nas już tylko architekt swoje musi zrobić, by papiery do urzędu złożyć o PnB. Pewnie i tak rozpoczniemy w przyszłym roku ale to zawsze coś. Byle tylko kwity i urząd w miarę przyzwoicie dały się załatwić. od przyszłego roku nie trzeba będzie mieć pozwolenia na budowę, może warto o tym pomyśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 31.10.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 W sumie na to samo wychodzi a i tak trzeba czekać. Pozatym pewnie i tak w tym roku wszystkiego nie załatwimy, więc czy będzie to PnB czy zezwolenie lub zgłoszenie, pal diabli byle była zgoda na budowę i do BOJU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 07.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam!Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 12.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam! Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam Witam! zaraz przy drodze przy szeregowcach się budujecie?? Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać. pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 12.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Działki 1525/5 to jest przy drugiej drodze, stoi tam niebieski barak, prawie na przeciwko nas stoja juz dwa domy w stanie surowym. A u nas juz prawie parter:) Potrzebuje sprawdzone namiary na stolerke okienna i drzwiową! Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 13.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Działki 1525/5 to jest przy drugiej drodze, stoi tam niebieski barak, prawie na przeciwko nas stoja juz dwa domy w stanie surowym. A u nas juz prawie parter:) Potrzebuje sprawdzone namiary na stolerke okienna i drzwiową! Z gory dziekuje! no to witam Sąsiadów! my zaraz przy szeregowcach. Jeśli chodzi o okna drewniane, sprawdź w Oknoplast na Struga... dobra jakość. My mamy plastiki, więc dużego rozeznania nie mam. Drzwi zewnetrzne zamówimy jakoś tak po ociepleniu (szkoda drzwi dla budowlańców-zniszczą) ale firm jest dużo-kupimy gotowe... a wewnętrzne ... jeszcze czas. . My jesteśmy na etapie dachu i zamknięcia budynku na zimę. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zna ktos namiary na jakas firma sprzedajaca tanie ogrodzenia typu prefabrykaty betonowe na dole i siatka na gorze ? Najtaniej znalazlem na razie po 120 zl/mb (materialy+robocizna) ale wiem ze mozna znalezc taniej Np takie cos na Allegro mozna kupic mi pokazano http://www.allegro.pl/item481204159_siatka_ogrodzeniowa_podmurowka_zestawy_ogrodz.html A u nas od reki gdzies ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Motyl35 16.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam Czy ktos z Was budowal dom z firma Rem Bud. Jesli tak to prosze o opinie na temat firmy. Czy 80tys. za stan surowy otwarty domu o powierzchni 120m2 to teraz normalna cena? Tak, budowaliśmy z firmą Rem-Bud. Robią kompleksowo i naprawdę dobrze, ale są dość drodzy. Zwróć uwagę na bardzo dokładne zapisanie, co wchodzi w zakres robót - bo nieraz potem okazuje się , że to i to - to już nie... Pilnuj materiałów, bo czyszczą dokładnie ze wszystkiego i nawet jedna cegiełka nie zostaje. Szkoda że śmieci tak nie sprzątają po sobie, jak materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Motyl35 16.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam! Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam Witam! zaraz przy drodze przy szeregowcach się budujecie?? Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać. pozdrawiam A. Zdecydowanie polecam hydraulika - p. Józef Bandura, robi z kolegą p. Pawłem kompleksowe instalacje sanitarne - gaz, woda, co, podłogówka, kanaliza, przyłącza. Jak do tej pory to moi najlepsi fachowcy podczas całej budowy. . Specjalizują się w ogrzewaniu, ale robią wszystko. Skontaktuj się z p. Damianem z hurtowni Test (obok stoczni remontowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 17.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jeżeli chodzi o okna to chcemy PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 17.11.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jak pora na okna będzie to też pewnie pcv wybiorę, skoro takie mam teraz i nie mam nic przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 17.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jeżeli chodzi o okna to chcemy PCV Jeżeli chodzi o okna robilłam zestawienie tego co na rynku naszym oferują. Brałam pod uwagę Oknoplast, Jezierskieg i M&S (4 oddziały producenta ), od każdego braliśmy ofertę i porównywaliśmy nie tylko ceny ale też pomysły na montaż w ścianie trzywarstwowej. No i pod tym kontem wybraliśmy. O efektach montażu poinformować mogę w przyszłym tygodniu. pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 14.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam,chciałem się spytać, czy Ktoś z Was miał styczność z firmą budowlaną p. Wiesława Ościłowskiego?!Firma jest ze Szczecina i wiem, że budują pod klucz.Będę wdzięczny za info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 22.12.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 _______________./\. ____________ __>_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________ Karpia szalonego renifera pijanego Mikołaja bogatego bałwana śnieżnego Sylwestra szampańskiego oraz szczęśliwego wskoku do NOWEGO 2009 ROKU! WESOLYCH ŚWIĄT:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 12.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam! Droga Grupo Szczecińska poszukuje namiarów na dobrych wykonawców i firmy do wykończeniowki. Na dzień dzisiejszy najbardziej interesuje mnie stolarka okienna i drzwiowa, instalacje wodno - kanalicazyjne, c.o., kominek plus płaszcz wodny, solary. Dziękuję pozdrawiam Witam! zaraz przy drodze przy szeregowcach się budujecie?? Namiarów niestety nie podam... wykończeniówka jeszcze przed nami. Będziemy również szukać. pozdrawiam A. Zdecydowanie polecam hydraulika - p. Józef Bandura, robi z kolegą p. Pawłem kompleksowe instalacje sanitarne - gaz, woda, co, podłogówka, kanaliza, przyłącza. Jak do tej pory to moi najlepsi fachowcy podczas całej budowy. . Specjalizują się w ogrzewaniu, ale robią wszystko. Skontaktuj się z p. Damianem z hurtowni Test (obok stoczni remontowej). Wszelkie prace remontowe, elktryczne, hydrauliczne, przeróbki, zabudowa K/G, sufity, podłogi, to przynajmniej część prac jakie wykonuje Pan Marek Łukomski tel. 0694 414 842. Tempo Jego pracy potrafi przyprawić o zawrót głowy, do tego prace wykonuje cały czas myśląc, potrafi doradzić przed, a nie jak to często bywa po skończonej inwestycji. Polecam Pana Łukomskiego z jak najlepszej strony. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts