witek86 11.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 no tak pogoda super . a pamiętacie zeszłoroczną zimę w sumie ciężko zapomnieć pół roku zimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 11.11.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 pewnie zwłaszcza ,że zajączek był mikołajem a ja z rodzinką w Wielkanoc w Kotlinie Kłodzkiej na nartach szusowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ja pamiętam akcję "jedzcie śnieg" albo teksty " jak powiem kiedyś że jest mi za gorąco to możesz mi zaj...ać" haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrendi 22.12.2013 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam!! Jestem nowy na forum więc wszystkim DZIEŃ DOBRY!!!Na wiosne planujemy z żoną rozpoczęcie budowy naszego domku pod Zieloną Górą i stad moje pytanie:Czy mozecie polecić jakieś sprawdzone ekipy do budowy Stanu Surowego Otwartego + ew. Dach????Może być na PRIV Z góry dziękuję na pomoc i pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrendi 22.12.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam!! Jestem nowy na forum więc wszystkim DZIEŃ DOBRY!!! Na wiosne planujemy z żoną rozpoczęcie budowy naszego domku pod Zieloną Górą i stąd moje pytanie:Czy mozecie polecić jakieś sprawdzone ekipy do budowy Stanu Surowego Otwartego + ew. Dach????Może być na PRIV Z góry dziękuję na pomoc i pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 22.12.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 witamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 witam Szukam godnej polecenia firmy zajmującej się meblami kuchennymi. Zielona Góra i okolice. Ktoś coś poleca ? chodzi o projekt, zabudowę i montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 13.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 witam my zamówiliśmy w Łężycy w firmie Mazur&Obuchowicz co do montażu to dopiero będzie w lutym bo nam się termin przesunął ale paru znajomych u nich robili i są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 właśnie w Łężycy z tego co słyszałam , mają drogo a czy ktoś zna stolarza -pana Jarka miejsca.zielonagora.gazeta.pl/miejsca_zielonagora/161055419/Jarek+Walewski+Usługi+Stolarskie+I+Handel/miasto-Dąbie+Lubuskie/p/ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 14.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Poszukuję ekipy do elewacji oraz stolarza do wykończenia schodów betonowych.Mogę polecić ekipę do centralnego ogrzewania wraz z instalacją gazową oraz tynki a także przyłącza wodne i kanalizacyjne.Ten ostatni pracuje w wodociągach i załatwia sprawę kompleksowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrendi 14.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Poszukuję ekipy do elewacji oraz stolarza do wykończenia schodów betonowych. Mogę polecić ekipę do centralnego ogrzewania wraz z instalacją gazową oraz tynki a także przyłącza wodne i kanalizacyjne. Ten ostatni pracuje w wodociągach i załatwia sprawę kompleksowo. Pozdrawiam Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrendi 14.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam!! W końcu mogę się "pochwalić" - projekt po bardzo burzliwych dyskusjach wybrany: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-amarantusach-2/m50190d7db0cd3,1073 Jest właśnie w trakcie adaptacji i potem czekanie na URZĄD - u nas podobno nie jest tak źle z czasem oczekiwania na pozwolenie!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam!! W końcu mogę się "pochwalić" - projekt po bardzo burzliwych dyskusjach wybrany: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-amarantusach-2/m50190d7db0cd3,1073 Jest właśnie w trakcie adaptacji i potem czekanie na URZĄD - u nas podobno nie jest tak źle z czasem oczekiwania na pozwolenie!! Pozdrawiam zaje...ty projekt ,jak już znudzi mi się poddasze to właśnie coś takiego ... tylko nie zmieniaj rozmiarów okien powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 23.01.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 skrendi bardzo ładny projekt też mi się marzył domek parterowy ale kształt działki nas ograniczał pozdrawiam i powodzenia w budowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 20.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Czy ktoś ma namiary na czarnoziem w okolicy Zielonej Góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 12.05.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 witam wszystkichbardzo proszę wszystkich o namiary na dobrego fachowca do polozenia plytek na tarasach i balkonach z hydroizolacja i ekipe od elewacji.wprawdzie dostałem jakies namiary dwa lata temu od forumowiczów ale jeśli macie kogos nowego, sprawdzonego i w miare niedrogiego to bardzo proszę o kontaktdziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 03.09.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam.Buduję w okolicach Raculi.Projekt Opałek 1G.Dom jest w fazie wykończeniowej więc jak ktoś chce namiary na w miarę dobrego i taniego fachowca to proszę pisać.Łukaszeczek4 Odnośnie elewacji to namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UmyjWiate 29.10.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mogę polecić dobrą ekipę elektryków z okolicy żar, raz dwa sie uwinęli, a drogo nie wzięli i co najważniejsze zniżki mają w hurtowniachtel. 662 034 401 lub 723141763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MM 06.12.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam Stanowczo odradzam drzwi wewnętrzne z firmy ADAMS Żary Zakup drzwi wewnętrznych był farsą, zaczynałem się zastanawiać czy aby ktoś mnie nie wkręca, ukryta kamera itp. Zamówiony pomiar drzwi itp, przyjechała ekipa wymierzyła, czekamy na realizację - 4 kpl drzwi z regulowanymi ościeżnicami - opaskowymi itp. Pierwszy termin montażu - chyba po 3 - 4 tygodniach Z 4 par drzwi zamontowane 2 pary.- kolejna para drzwi (trzecia) - inny wzór przyjechał aniżeli był zamówiony- kolejna para drzwi (czwarta) - drzwi niewłaściwy rozmiar - ościeżnicy - za mała jak pamiętam Ok, czekamy kolejne 3-4 tygodnie- montaż - drzwi które były w innym wzorze - są ok, zamontowane- drzwi kolejne (czwarte) - znowu zły wymiar - tym razem odwrotnie - za duże - źle zmierzone Kolejne 3-4 tygodnie- montaż końcowy - w końcu właściwe drzwi Ogólne montaż trwał - ok 3 miesięcy - pieniądze wpłaciłem od razu, więc nie mogłem nic zawalczyć, obsługa nie kompetentna, kierownik działu drzwi i okien - pomyłka - zero kompetencji. Mistrzostwem była punktualność przyjazdu montażystów: - zawsze się spóźniali ok 3-5 godzin, mieli być rano, przyjeżdżali wieczorem, wydzwanianie do obsługi w sklepie - nie miało sensu, Pani lub wspomniany powyżej kierownik zapewniał że za chwilę będą, za pół godziny no max godzina, mijały dwie, montażystów brak, i tak cały dzień zwodzenia. Brak profesjonalizmu i jakiejkolwiek powagi sytuacji, drzwi nie były najtańsze, z wyższej półki ale firma która je sprzedaje to totalna porażka. Nigdy więcej żadnych kontaktów z tą firmą. Mieliśmy jeszcze zakupić w tej firmie kuchnie, ale jak poszliśmy rozmawiać z Panią która obsługuje klientów w dziale mebli - kolejna nie kompetencja.Pytam się o system zawiasów, prowadnic - odpowiedź "No taki, zwykły, jak w tamtej szafce niech sobie Pan zobaczy", kolejne pytanie o fronty - no takie jak tamte - zero kompetencji i fachowości w temacie, po poczytaniu wiadomości z netu więcej o kuchniach wiedziałem aniżeli Pani obsługująca klientów. Porażka. Polecam natomiast kuchnie z firmy WFM - Pan Michał Kurzywilk w Żarach - fachowość i solidność, montażyści - konkretni. Na etapie wyboru kuchni, konfiguracji nic nie zostało pozostawione przypadkowi, wszystko domówione, kilka spotkań z Panem Michałem się odbyło i kuchnia jak marzenie. Pan bardzo drobiazgowy, szczegółowy ale dzięki temu po montażu zero rozczarowań, wszystko co zostało ustalone było dotrzymane. FACHOWOŚĆ 150 % Polecam Muszę zakupić jeszcze rolety wewnętrzne do domu, wiem że ta firma je sprzedaje ale szukam innego dostawcy, nawet jak bym miał do zielonej góry jechać oddalonej od Żar o 45 km, to pojadę, ale tam moja noga nigdy więcej nie postanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gomezpl 03.01.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 witam serdecznie poszukuje dobrej ekipy do wstawienia drzwi wewnętrznych zielona góra i okolice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts