SaraLee 06.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam po dłuugej przerwie Wiem, że większość z Was jest na zaawansowanym etapie budowy, ale może zajrzy tu ktoś, kto potrzebuje wapna (ok. tony)? Zostało mi po budowei, tanio odsprzedam. No i oferuję dużą naczepę campingową holenderską (rocznik '84, posiada 1 podwójne łóżko i jedno pojedyncze) świetnie utrzymana. Nasza ekipa bardzo o nią dbała ) Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila, ew. możemy się umówić na jej obejrzenie w sobotę lub niedzielę w Rozlazłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 06.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Za wapno i przyczepę dziekuję, ale chętnie sprzedam pompy do CWU z mojego podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 06.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 SaraLee wyślij mi szczegółowe zdjęcia wraz z ceną ale bez haczyków typu "cena do negocjacji" poprostu gorące fakty, oczywiście mam rozumieć że przyczepa jest zarejestrowana ? Ponawiam moją prośbę o wykonawcę ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 08.07.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 eurydyka - właśnie gadałam z gościem z Dachmixu - konkretny koleś tylko, że terminów na ten rok brak Jutro tam bedę i chyba gont kupię od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 08.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Szukam kogoś do pokrycia dachu gontem! Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.07.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ponawiam moją prośbę o wykonawcę ocieplenia pogadaj z p.Jarkiem - to on mi robil elewacje i zaczyna dzisiaj podbitke. aktualnie ma czas od przyszlego tygodnia tel. 502745788 - koniecznie powolaj sie na Maćka z Błonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 09.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 mi gont odradzano ogolnie jako pokrycie, ale moze popytaj u ludzi, ktorzy go maja od kilku lat czy faktycznie sa problemy czy tylko zla opinia krazy mam sliczna blachodachowke grafitowa a jak deszcz pada to jest jazda:), bedziemy niedlugo ocieplac i wygluszac robil ktos juz instalacje alarmowa i ma jakies pomysly gdzie i u kogo rozsadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 robil ktos juz instalacje alarmowa i ma jakies pomysly gdzie i u kogo rozsadnie? my zrobilismy sami z ojcem, ale jestesmy obaj 'po fachu' jako dostawce sprzetu polecam firme Cezin z Sochaczewa. Maja stoisko w pomieszczeniach sklepu metalowego na wylotowej w strone Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 09.07.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Eurydyka - miałam pokrywać blachą, ale tak jeździłam i oglądałam domy i w końcu stwierdziłam, że kompletnie mi się to nie podoba (a kolor tez miał być grafitowy...) ps - jaki kolor elewacji planujesz? Gont też bedzie grafitowy raczej ale kompletnie nie mam pojęcia co do niego będzie pasowało Jak nie wybiorę elwacji to walnę gont brązowy - do wszystkiego będzie pasował A mówią, że faceci mają problemy z kolorami.... A gont wybieram wzmacniany - ten SBS. Koleś z Dach-mixu naprawdę rozgarnięty - krótko i na temat, w przeciwieństwie do pana, który mnie obsługiwał dziś w BigWay-u... Naprawdę ludzi na rynku pracy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 09.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a sprobuj jeszcze zapytac p. Michala z tego watkuhttp://forum.muratordom.pl/pokrycia-dachowe-warszawa-i-okolice,t45467.htm on zrobil na mnie telefonicznie i mailowo dobre wrazenie, forum potwierdza, a maz sie z nim widzial tez osobiscie i tez chwalil nasz grafit okazalo sie, ze w ogole nie byl wczesniej zamawiany w okolicach SOchaczewa (maz wybieral i jestem super zadowolona), rynny czarne zupelnie niewidoczne, kominy grafitowe z klinkieru Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SaraLee 09.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 SaraLee wyślij mi szczegółowe zdjęcia wraz z ceną ale bez haczyków typu "cena do negocjacji" poprostu gorące fakty, oczywiście mam rozumieć że przyczepa jest zarejestrowana ? Jakby była zarejestrowana, na pewno bym jej nie sprzedała, tylko pojechała na wakacje A tu jest link do zdjęć i innych szczegółów: http://www.allegro.pl/item395924926_budowa_przyczepa_z_sochaczewa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 12.07.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 robil ktos juz instalacje alarmowa i ma jakies pomysly gdzie i u kogo rozsadnie? my zrobilismy sami z ojcem, ale jestesmy obaj 'po fachu' jako dostawce sprzetu polecam firme Cezin z Sochaczewa. Maja stoisko w pomieszczeniach sklepu metalowego na wylotowej w strone Warszawy. Też sam robiłem a raczej prowadziłem kable teraz pozostaje tylko podłączyć skrzynkę oraz wgrać odpowiedni program ale to też sam ze szwagrem robimy ;D Rynek Sochaczewski Nic Ciekawego Nie proponuje za rozsądną cenę !!! Wolę polegać na sąsiadach oraz powiadomieniu telefonicznym niż na agencjach które przyjeżdżają po 25 min i za to im płacić ???? Też kupowałem w firmie Cezin mają przystępne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 13.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam , wraz z żoną dołączamy do grupy sochaczewskiej , planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku na chwile obecną jesteśmy w trakcie przepisywania działki która dostaliśmy od rodziców , niestety terminy u notariuszy są tak odległe że w tym roku to co najwyżej ogrodzenie , światełko oraz wodę załatwimy szukamy kogoś kto nam znajdzie wodę na działce bo wodociągi chcą 30 tys za podłączenie do sieci ( 250 m) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 13.07.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam , wraz z żoną dołączamy do grupy sochaczewskiej , planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku na chwile obecną jesteśmy w trakcie przepisywania działki która dostaliśmy od rodziców , niestety terminy u notariuszy są tak odległe że w tym roku to co najwyżej ogrodzenie , światełko oraz wodę załatwimy szukamy kogoś kto nam znajdzie wodę na działce bo wodociągi chcą 30 tys za podłączenie do sieci ( 250 m) pozdrawiamy witam kolegę z innego forum @marniu79, mój teściu niedługo idzie do notariusza załatwiać swoją sprawę.. na wolny termin u notariusza czekał raptem 7-8 dni, więc nie ma tragedii a notariusz ten: Bugalska-Maik Anna. Kancelaria notarialna tel. 0 46 862 69 80 - telefon/fax adres 96-500, Sochaczew, Sawickiej 1 woj. mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 14.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzięki Kuba za info pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam , wraz z żoną dołączamy do grupy sochaczewskiej , planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku na chwile obecną jesteśmy w trakcie przepisywania działki która dostaliśmy od rodziców , niestety terminy u notariuszy są tak odległe że w tym roku to co najwyżej ogrodzenie , światełko oraz wodę załatwimy szukamy kogoś kto nam znajdzie wodę na działce bo wodociągi chcą 30 tys za podłączenie do sieci ( 250 m) pozdrawiamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie wy się budujecie ???? spokojna głowa ja ten odcinek widzę za Góra 10tyś ale to naprawdę montewerest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 14.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 obręb Chodaków , ulica Graniczna a od niej 250 metrów trzeba kopać (droga miejska ) plus jakieś 50 metrów docelowo ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 14.07.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam , wraz z żoną dołączamy do grupy sochaczewskiej , planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku szukamy kogoś kto nam znajdzie wodę na działce bo wodociągi chcą 30 tys za podłączenie do sieci ( 250 m) pozdrawiamy Witaj, kilku forumowiczow - wliczajac mnie - korzystalo z uslug firm z miejscowosci Kaski. Jadac droga od Elzbietowa do Blonia przejezdza sie przez Kaski i tam sa chyba ze 3 firmy swiadcace takie uslugi, sa wywieszone szyldy przy trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 16.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Firmę którą zrobi mi wywierci studnie już mam , teraz szukam geofizyka znak ktoś taką osobę , jak to się cenowo przedstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts