mwojkam 02.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam wszystkich,Aktualnie jestem w trakcie budowy w Sochaczewie - jesienią zrobiłem fundamenty, teraz ruszam z murami.Poszukuję godnych polecenia"fachowców" do dalszych etapów.Widziałem już namiary na hydraulika na forum - pewnie wykorzystam.Czy macie może namiary na dobrego elektryka i dekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 06.03.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Hej! Zwracam się do Was z prośbą...Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia samego tynku akrylowego? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 06.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Hej! Zwracam się do Was z prośbą... Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia samego tynku akrylowego? pozdr. Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy Co do tynku to może lepiej od razu silikonowy, teraz jest na niego promocja, jest teraz w cenie jak silikatowy Nasze prace możesz zobaczyć w Sochaczewie puściłem PW Wasze pracę chętnie obejrzę, wolę się upewnić, że nie robicie roboty w stylu firmy "Ajaks" z Teresina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 06.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Hej! Zwracam się do Was z prośbą... Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia samego tynku akrylowego? pozdr. Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy Co do tynku to może lepiej od razu silikonowy, teraz jest na niego promocja, jest teraz w cenie jak silikatowy Nasze prace możesz zobaczyć w Sochaczewie puściłem PW Wasze pracę chętnie obejrzę, wolę się upewnić, że nie robicie roboty w stylu firmy "Ajaks" z Teresina Odpowiedziałem Ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 14.03.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, wiosna w końcu idzie a z nią murarze;). Zatem odświeżam jesienne ogłoszenie: zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej: Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.Pustaki Teriva (styrobeton) – 5 szt.Stemple – dł. 2,8 - 3m – około 150 szt.Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 14.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, poszukuje w ok sochaczewa ekipy do ulozenia kostki granitowejczy mozecie kogos poleic? czy macie jakies doswiadczenia z firma Marex z okolic Kampinosu/Łaz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 15.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zalega komus niepotrzebny gruz na dzialce? jesli tak to bardzo prosze o kontakt na pw; potrzebuje pod taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 15.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mam do sprzedania RB - tkę (rozdzielnicę prądową) w stanie bdb - cena 500 pln. Może być z licznikiem (cena + 30 zł.)Odbiór - gmina Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 16.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Heloł, jakie macie piece zakupione i czy jestescie zadowoleni, gdzie kupowaliscie i jakie byly ceny? Ja przymiezam sie do takiego z podajniekiem szufladkowym nie slimakowym z dwoma paleniskami . Czy ktos ma takie cudo moze ? Czy raczej kupowac tradycyjny slimakowy ? Jak to wyglada z ustawiniami sterownika (łatwo - trudno) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hef EkoPlus U 18kW w układzie czołowym. Ślimaczek groszkowy z duuuużym zasobnikiem (270kg), oraz zmienionym sterownikiem na pogodynkę. Generalnie w użytkowaniu się sprawdza - ma dodatkowy ruszt awaryjny (żeliwny), dzięki czemu zawsze można coś tam jeszcze spalić (jakie kartony, listewki, resztki po panelach, itp). Ustawianie sterownika to niestety trochę ciężka sprawa - na dzień dzisiejszy pokusiłbym się bardziej o jakiś sterownik PID, niż pogodynkę. Jak chcesz, to wpadnij kiedy obejrzeć cudo w pracy tylko wieczorem, bo w dzień mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aha, kupowałem w Tradeco w Sochaczewie. Fachowo, prosto i bez zbędnych kłopotów. Co prawda nie tanio, ale mogłem przechować u nich wcześniej kupione sprzęty w ich magazynie za free, dopóki kotłownia była nie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Psz752 16.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam serdecznie. Potrzebuje "naprawic" moj trawnik. Czy znacie gdzies w okolicach Sochaczewa wypozyczalnie z wertykulatorami? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 20.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam Ja to samo, j.w. Byłam w Paprotni ale tam nie mają wertykulatora. Może gdzieś bliżej Sochaczewa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtomek123 21.03.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam wszystkich. Mam pytanko, czy ktoś z Was załatwiał sobie możliwość odprowadzania wody z przydomowej oczyszczalni do rowu melioracyjnego. Chodzi ot o, że sprawdzałem teraz poziom wód gruntowych i po wykopaniu dołka o gl. 1m na dnie pojawiła się woda. Po całym dniu dołek ten był już pełny Wobec tego zastanawiam się jaką oczyszczalnie wybrać. Zacząłem myśleć o oczyszczalni biologicznej i odprowadzeniu wody do rowu, który mam przy działce. Nie wiem jednak czy w Sochaczewie nie robią z tym jakiś problemów (działka w gm. Sochaczew) Proszę o wszelkie porady. Jak wygląda to u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtomek123 22.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Przy okazji podajcie gdzie i za ile kupowaliście oczyszczalnie oraz czy można to łatwo wykonać samemu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 WitamJeżeli bedziesz miał możliwość odprowadzenia wody do rowu to polecam ci oczyszczalnie na bazie osadu czynnego. Ja nie mam takiej możliwości, musiałam zrobić zbiornik odbiorczy. Jestem jednak zadowolona. W lecie jak znalazł do podlewania roślin -gorzej zimą, zwłaszcza taką jaka była. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukmaster 25.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam budowniczych!Mam do sprzedania stemple budowlane w ilości ok 220sz o dł.2,7.Odbiór w Kuznocinie.Zainteresowanych prosze o kontakt na e-maila!PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 27.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej! Zwracam się do Was z prośbą... Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia samego tynku akrylowego? pozdr. Polecam Pana Artura, tynkują w środku i na zewnątrz- szybko, porządnie i w dobrej cenie- 510810150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Psz752 28.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam. Temat pewnie poruszany kilkakrotnie . Poszukuje niedrogiego pomieszczenia dla mojej ekipy budowlanej... odbior osobisty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Psz752 28.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Przy okazji podajcie gdzie i za ile kupowaliście oczyszczalnie oraz czy można to łatwo wykonać samemu. Z góry dziękuję Witam. Ja bede bral oczyszczalnie od Pana ze Skierniewic, wykopy i drenaze robie we wlasnym zakresie. Sprawa jak najbardziej oplacalna, zwraca sie w przeciagu 6 lat... Wiecej info na stronie http://tnij.org/gbml Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts