chopinetka 08.07.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 WitamCzy macie jakąś sprawdzoną szkółkę roślin w pobliżu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.07.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Szukam SOLIDNEGO, UCZCIWEGO I NIEDROGIEGO GLAZURNIKA na wrzesień. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 09.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Heloł, dajcie mi namiary na jakiegos glazurnika , moze byc drogi i niesolidny , robota na 2 dni , wylozenie przed domem 2óch schodków. Kogos kto moze mi to zrobic w niedlugim czasie nawet w sobote wpasc na 3h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 13.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy któryś z blogowiczów może polecić dobre i ładne okna PCV w Sochaczewie z solidnym montażem. W dobrej cenie.Na chwile obecną orientowałam się w wycenie u Dobrzyńskich, ale cena wysoka w porównaniu z np. Łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 13.07.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy któryś z blogowiczów może polecić dobre i ładne okna PCV w Sochaczewie z solidnym montażem. W dobrej cenie. Na chwile obecną orientowałam się w wycenie u Dobrzyńskich, ale cena wysoka w porównaniu z np. Łodzią. ja mam dobre i ładne okna. solidnie zamontowane, ze sprawnym serwisem (raz musiałem wzywać do małej pierdółki ) Ale nie z Sochaczewa... Co oznacza dla Ciebie "dobra cena"? Wiesz, wychodzę z założenia, że albo DOBRE okna, albo TANIE okna (czyli w moim mniemaniu tzw. "dobra cena") Ja mam okna Jezierskiego, montowane przez forumowicza "jareko" Mogę polecić mimo, że najtańsze nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Coobah poleca Jezierskiego, a inni ? polecicie Swoje okna? pytam bo też się rozglądam, na razie mamy 1wycenę na okna(6szt), drzwi balkonowe1x2(2szt), drzwi tarasowe też jakiś standard- nie pomniu wymiarów(1szt) i drzwi wejściowe-standard- wsio za niecałe 7koła:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 14.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Coobah poleca Jezierskiego, a inni ? polecicie Swoje okna? pytam bo też się rozglądam, na razie mamy 1wycenę na okna(6szt), drzwi balkonowe1x2(2szt), drzwi tarasowe też jakiś standard- nie pomniu wymiarów(1szt) i drzwi wejściowe-standard- wsio za niecałe 7koła:o kto jest tego producentem i na jakim profilu robi? Moje okna są na niemiecki Schucco (czy jak to się piszę) w kolorze obustronnym orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Czy któryś z blogowiczów może polecić dobre i ładne okna PCV w Sochaczewie z solidnym montażem. W dobrej cenie. Na chwile obecną orientowałam się w wycenie u Dobrzyńskich, ale cena wysoka w porównaniu z np. Łodzią. Ja polecam firmę Korona 2003 (http://www.korona2003.pl/), montowali u moich rodziców, drzwi, okna i można ich z czystym sumieniem polecić. Ja niestety ze swoich okien, które zamawiałem w innej firmie w Sochaczewie nie jestem zadowolony, ani z ich jakości, ani z serwisu ani z montażu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 14.07.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zdecydowalismy sie na Oknoplast Krakow w Sochaczewie. Maja profile Veka, 7 lat gwarancji. Wybor kolorow bardzo duzy. Cena przystepna.Dzieki za odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 WitamKtoś niedawno wspominał o składzie drewna przy drodze do Skierniewic. Czy jakieś bliższe dane a może telefon ktoś do nich posiada? Bardzo proszę o podzielenie się informacjami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Tel. do tartaku 790 02 79 72 Ja brałam i jestem zadowolona szybko i tanio. Witam Wiedziałam , że dzwoni ale w którym kościele...Miałam czas na zagłębienie się w temat. Dzięki EBRH pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 22.07.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Szukam kogś od balustrad na balkony, macie moze jakies namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 22.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Szukam kogś od balustrad na balkony, macie moze jakies namiary ? Ja tez poprosze o namiar na balustrady. Pan Hubert wspomial cos, ale mi ucieklo. Moze jakies szczegoly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja tez poprosze o namiar na balustrady. Pan Hubert wspomial cos, ale mi ucieklo. Moze jakies szczegoly ? Polecam Zakład Ślusarski Olejnik na ul. 600-lecia za zamkniętym mostem. Mi zrobili bardzo ładne balustrady i na pewno wezmę ich do zrobienia przęseł do ogrodzenia. Kontakt do właściciela: Tadeusz Olejnik 662-591-914 (można powołać się, że kontakt od Huberta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 23.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Polecam Zakład Ślusarski Olejnik na ul. 600-lecia za zamkniętym mostem. Mi zrobili bardzo ładne balustrady i na pewno wezmę ich do zrobienia przęseł do ogrodzenia. Kontakt do właściciela: Tadeusz Olejnik 662-591-914 (można powołać się, że kontakt od Huberta ) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 26.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 witam Potrzebuje namiar na cieślę-potrzebuję wykonać konstrukcję dachu a najlepiej konstrukcję deskowanie papę i blachę z góry dziękuję pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 26.07.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ludziska: 1. Szukam kogos od szaf wnekowych tych tańszych 2. Nadla poszukuje glazurnika żeby mi 2 schodki przed domem wyłozył 3. narzaie to wystarczy - pomożcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 26.07.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Moge sprzedac jedna palete dachowki Koramic, kolor kasztanowy. Np na niewielkie aranzacje ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 26.07.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam po długiej nieobecności na forum.Czy możecie polecić jakies dobre szkółki z okolic Sochaczewa - szczególnie chodzi mi o dosć szeroki wybór iglaków i sporych drzew liściastych?Za podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 WitamNieco wyżej zadałam takie samo pytanie. Niestety nikt mi nie podpowiedział, widocznie jeszcze nie czas na ogrody. Zakupy zrobiłam w Topołowej jadąc z Wawy po prawej stronie u pani sołtys, przy trasie poznańskiej i nieco dalej w szkółce tez po prawej stronie. Tam mają znośne ceny ale ja to wszystko małe kupuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts