Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy któryś z blogowiczów może polecić dobre i ładne okna PCV w Sochaczewie z solidnym montażem. W dobrej cenie.

Na chwile obecną orientowałam się w wycenie u Dobrzyńskich, ale cena wysoka w porównaniu z np. Łodzią.

ja mam dobre i ładne okna. solidnie zamontowane, ze sprawnym serwisem (raz musiałem wzywać do małej pierdółki :) )

Ale nie z Sochaczewa...

Co oznacza dla Ciebie "dobra cena"?

Wiesz, wychodzę z założenia, że albo DOBRE okna, albo TANIE okna (czyli w moim mniemaniu tzw. "dobra cena")

Ja mam okna Jezierskiego, montowane przez forumowicza "jareko"

Mogę polecić mimo, że najtańsze nie były.

Coobah poleca Jezierskiego, a inni ? polecicie Swoje okna? pytam bo też się rozglądam, na razie mamy 1wycenę na okna(6szt), drzwi balkonowe1x2(2szt), drzwi tarasowe też jakiś standard- nie pomniu wymiarów(1szt) i drzwi wejściowe-standard- wsio za niecałe 7koła:o

Coobah poleca Jezierskiego, a inni ? polecicie Swoje okna? pytam bo też się rozglądam, na razie mamy 1wycenę na okna(6szt), drzwi balkonowe1x2(2szt), drzwi tarasowe też jakiś standard- nie pomniu wymiarów(1szt) i drzwi wejściowe-standard- wsio za niecałe 7koła:o

kto jest tego producentem i na jakim profilu robi?

Moje okna są na niemiecki Schucco (czy jak to się piszę) w kolorze obustronnym orzech.

Czy któryś z blogowiczów może polecić dobre i ładne okna PCV w Sochaczewie z solidnym montażem. W dobrej cenie.

Na chwile obecną orientowałam się w wycenie u Dobrzyńskich, ale cena wysoka w porównaniu z np. Łodzią.

Ja polecam firmę Korona 2003 (http://www.korona2003.pl/), montowali u moich rodziców, drzwi, okna i można ich z czystym sumieniem polecić. Ja niestety ze swoich okien, które zamawiałem w innej firmie w Sochaczewie nie jestem zadowolony, ani z ich jakości, ani z serwisu ani z montażu !!

Ja tez poprosze o namiar na balustrady. Pan Hubert wspomial cos, ale mi ucieklo. Moze jakies szczegoly ?

Polecam Zakład Ślusarski Olejnik na ul. 600-lecia za zamkniętym mostem. Mi zrobili bardzo ładne balustrady i na pewno wezmę ich do zrobienia przęseł do ogrodzenia.

Kontakt do właściciela: Tadeusz Olejnik 662-591-914 (można powołać się, że kontakt od Huberta ;) )

Polecam Zakład Ślusarski Olejnik na ul. 600-lecia za zamkniętym mostem. Mi zrobili bardzo ładne balustrady i na pewno wezmę ich do zrobienia przęseł do ogrodzenia.

Kontakt do właściciela: Tadeusz Olejnik 662-591-914 (można powołać się, że kontakt od Huberta ;) )

Dzieki

Witam

Nieco wyżej zadałam takie samo pytanie. Niestety nikt mi nie podpowiedział, widocznie jeszcze nie czas na ogrody. Zakupy zrobiłam w Topołowej jadąc z Wawy po prawej stronie u pani sołtys, przy trasie poznańskiej i nieco dalej w szkółce tez po prawej stronie. Tam mają znośne ceny ale ja to wszystko małe kupuje.

pozdrawiam