atsyrut 25.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 moja znajoma ma HEWALEXA, ja mam VAILLANTA, a co przymierzasz się. Tak przymierzam się, sporo poczytałem pooglądałem i przekalkulowałem... w naszym klimacie bardziej ku płaskim się trzeba skłaniać - choć zdania są podzielone. zadowolona jesteś z tych kolektorów? jak grzeją wodę w lato a jak w okresie przejsciowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWIA3008 27.02.2013 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja ci powiem tak, grzeją bardzo dobrze ale w okresie od Marzec, Kwiecień do max Listopad zależy wszystko od pogody, zima kiepsko musi być słońce,słońce,słońce jak jest słońce jest ok to co do płaskich kolektorów. Natomiast kolektory rurowe trochę lepiej grzeją w zimę ponieważ absorbują światło dzienne, taka jest prawda musi być słońce, lato jest ok a zima wiadomo zależy od pogody na pewno kocioł nie będzie startował od zera z podgrzaniem wody a to jest zawsze coś. Ja mam Vaillant znajoma Hewaleksa grzeją podobnie różnica jak na razie jest tylko w cenie zakupu kolektorów, mamy je dwa lata, sprawdzimy ich żywotność które dłużej wytrzymają, dam ci znać za jakieś osiem lat:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 27.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja ci powiem tak, grzeją bardzo dobrze ale w okresie od Marzec, Kwiecień do max Listopad zależy wszystko od pogody, zima kiepsko musi być słońce,słońce,słońce jak jest słońce jest ok to co do płaskich kolektorów. Natomiast kolektory rurowe trochę lepiej grzeją w zimę ponieważ absorbują światło dzienne, taka jest prawda musi być słońce, lato jest ok a zima wiadomo zależy od pogody na pewno kocioł nie będzie startował od zera z podgrzaniem wody a to jest zawsze coś. Ja mam Vaillant znajoma Hewaleksa grzeją podobnie różnica jak na razie jest tylko w cenie zakupu kolektorów, mamy je dwa lata, sprawdzimy ich żywotność które dłużej wytrzymają, dam ci znać za jakieś osiem lat:yes::yes: jeszcze chodzą mi po głowie próżniowe WATT . Cena podobna do płaskich... no ale poczekam na Twoje sprawozdanie za 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belek12 28.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam Potrzebuję ekipy do tynków cementowo-wapiennych robionych pod malowanie. Może możecie kogoś polecić, jak ten etap już za Wami. Przydałby się też jeszcze ktoś do dociepleń poddasza. Z góry dzięki za każdą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.03.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam Potrzebuję ekipy do tynków cementowo-wapiennych robionych pod malowanie. Może możecie kogoś polecić, jak ten etap już za Wami. Przydałby się też jeszcze ktoś do dociepleń poddasza. Z góry dzięki za każdą radę. Co do ocieplenia poddasza - jestem na tym etapie - jak chcesz zobaczyć zapraszam. To najlepsza reklama firmy która u mnie pracuje. Takze z całą odpowiedzialnością ich polecam. http://www.sain.pl telefon 509 499 922. jeśłi szukasz tynkarzy - proponuję zadzwonić pod w/w numer i załatwisz tynki ocieplenie poddasza i pewnei też ocieplenie zewnętrzne. Odradzić mogę jedynie firmę Janbud tel. 666 27 27 27. jak wygląda "ich praca" możesz zobaczyć u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam Potrzebuję ekipy do tynków cementowo-wapiennych robionych pod malowanie. Może możecie kogoś polecić, jak ten etap już za Wami. Przydałby się też jeszcze ktoś do dociepleń poddasza. Z góry dzięki za każdą radę. Zapraszam do obejrzenia naszych prac w Sochaczewie i okolicach. Panie Przemku, dziękuję za polecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekk78 03.03.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Oczywiście, że mamy. Dobrze, niedrogo, terminowo: http://mjm-wm.pl/ Czy możecie polecić jeszcze jakąś inną firmę do barierek wewnętrznych, ta powyższa niestety nie łączy z drewnem tylko kute, a ja potrzebuje łączonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Czy możecie polecić jeszcze jakąś inną firmę do barierek wewnętrznych, ta powyższa niestety nie łączy z drewnem tylko kute, a ja potrzebuje łączonej. Cześć, W naszych okolicach jest jeszcze taka firma... rozmawiałem z nimi o bramach przesuwnych i mają konkurencyjne ceny http://www.madan-stal.pl czy robią wewnętrzne barierki - nie wiem - ale kontakt masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 04.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 WitamPozostały komuś stemple z budowy? Potrzebuje z 40 szt na ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.03.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam Pozostały komuś stemple z budowy? Potrzebuje z 40 szt na ogrodzenie. podłaczam się do przedmówcy... Ja mogę oderbać generalnie każde ilości starych desek, stempli, palet i innych rzeczy które będa nadawały się do spalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 08.03.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Zapraszam do obejrzenia naszych prac w Sochaczewie i okolicach. Panie Przemku, dziękuję za polecenie Witam, do ocieplenia poddaszy polecam tych chłopaków nr tel 609298920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.03.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dwie sprawy: 1. Możecie polecić kogoś kto przywozi ziemię? potrzebuję kilka wywrotek... u mnie sam piach a chcę zrobić trawnik.... 2. Poszukuję też sprawdzonego hydraulika... mój chyba zaniemógł a mam kilka rzeczy do zrobienia ( podwieszenie geberit, i drobne przeróbki przy piecu i kominku z płaszczem wodnym) będę wdzięczny za każdy namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 13.03.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Czy możecie polecić jeszcze jakąś inną firmę do barierek wewnętrznych, ta powyższa niestety nie łączy z drewnem tylko kute, a ja potrzebuje łączonej. zerknij jeszcze tutaj: http://www.jolmet.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniello654 18.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam,sprzedam blachodachówkę szwedzką SSAB z BUDMAT-u Sara PRELAQ w kolorze ciemny brąz. Cena 25 zł za mb. Posiadam:4 arkusze o wym 1,20 m x 4,20 m1 arkusz o wym 1,20m x 5,20 m2 arkusze o wym 1,20m x ok. 2 m Dodatkowo mam do sprzedania 18 stempli budowlanych o dł. ok. 3,30 m. Cena 7 zł za szt. Odbiór osobisty. Rozlazłów k.Sochaczewa Wszystko pozostałości po budowie... Kontakt: Daniel 785 909 344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 24.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam!Czy nie ma ktoś na zbyciu izolowanej rury setki do ogrzewania kominkowego? Potrzebny mi metr. Może komuś został i chciałby odsprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 24.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam serdecznie. Jeśli można to potrzebuję namiar na kogoś kto robi ładne kuchnie i nie szarga kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam serdecznie. Jeśli można to potrzebuję namiar na kogoś kto robi ładne kuchnie i nie szarga kieszeni nie pytaj o rzeczy oczywiste tylko podaj namiar... ja już powili się rozglądam się za takimi namiarami.. a jak sprawdzony i polecany człowiek to tym bardziej daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 26.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tyle, że ja też potrzebuję taki namiar więc czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tyle, że ja też potrzebuję taki namiar więc czekam... źle zrozumiałem Twój post byłem w BIS MEBLE ale tam za sam projekt chcą 200 zł.... bałem zapytać się o resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 27.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 - POTRZEBNY DOBRY SPRAWDZONY HYDRAULIK Z POLECENIA - mam kilka rzeczy do zrobienia - montaz podłaczenie geberit, montaż i podłaczenie bojlera w kotłowni, przerobienie trochę hydrauliki przy kominku z płaszczem wodnym. macie kogoś kogo możecie z czystym sumieniem polecić? będę wdzięczy za każdy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts