darwindarwin 04.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Gdzie kupowaliście i w jakiej cenie deski szalunkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Gdzie kupowaliście i w jakiej cenie deski szalunkowe? w tartaku nie pamietam po ile... ale jak potrzebujesz do szalunku - to może popatrz za używanymi? taniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 07.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Gdzie kupowaliście i w jakiej cenie deski szalunkowe? W tartaku przy obwodnicy, po 550zł za metr, z dowozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi222 07.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Cześć, Dołączam do grupy dopiero teraz, choć śledzę od dłuższego czasu . We wrześniu zacząłem budowę parterówki C284 EKONOMICZNY z kolekcji muratora. Jeśli chodzi o deski szalunkowe - w Paprotni k. Kuźni Napoleońskiej w tartaku - 530 zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazal 07.10.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja polecam tartak przy obwodnicy Sochaczewa. Mają dobrej jakości drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.10.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja tez brałem z tartaku przy obwodnicy... nie robią problemu i w cenie jest transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 11.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A ja nie polecam tartaku w Lubiejewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A ja nie polecam tartaku w Lubiejewie. a co Cię źraziło do tego tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 11.10.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 a co Cię źraziło do tego tartaku? Ogólnie rzecz ujmując podejście właściciela do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.10.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ogólnie rzecz ujmując podejście właściciela do klienta Nie wiem jak u Ciebie - ale u mnie nie robił problemu.... nawet jak trzeba było przywieźć deski "na już" to przywiózł ( a płaciłem dopiero następnego dnia) Może sam właściciel jest specyficzny - ale towar dobry, zawsze na czas, cena tez nie wygórowana... ale to oczywiście tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 15.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ogólnie rzecz ujmując podejście właściciela do klienta Potwierdzam, znam gościa zza czasów budowy i ma FATALNE podejście do klienta, można odnieść wrażenie że siedzi tam za kare A ceny wcale nie ma najlepszych =, trzeba Mu dobrze "liczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Potwierdzam, znam gościa zza czasów budowy i ma FATALNE podejście do klienta, można odnieść wrażenie że siedzi tam za kare A ceny wcale nie ma najlepszych =, trzeba Mu dobrze "liczyć" no cóż - jak widac opinie sa różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 21.10.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam,Przymierzam się do wykonania posadzek. Czy ktoś korzystał z usług firmy ELMAR BIS z Kuznocina - jakie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam, Przymierzam się do wykonania posadzek. Czy ktoś korzystał z usług firmy ELMAR BIS z Kuznocina - jakie opinie. Ja korzystałem... moim zdaniem było ok. ale teraz jak glazurnik działa z płytkami w łazience - to jest różnica poziomu pomiedzy łazienką a korytarzem.. generalnie coś około 2 cm. na 5 metrach.... ale to chyba nie jest aż taki zły wynik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam budujących w okolicy Sochaczewa. Odwiedzam czasem Wasz teren, podoba mi się ta bliskość puszczy i miasta zarazem, ale terenu coraz mniej. Wybrałem ten obszar do badań naukowych. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html Mieszkańców Warszawy i powiatów graniczących proszę o wybieranie w pyt. 24. opcji miejsce zamieszkania: Warszawai wpisywanie obok dzielnicy lub miejscowości zamieszkania,mieszkańców pow. Sochaczewskiego proszę o wpis w opcji Inna miejscowość. pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 23.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Czy ktoś się orientuję, gdzie w Sochaczewie lub niedalekiej okolicy jest wypożyczalnia sprzętu budowlanego? Chodzi mi konkretnie o podnośnik do montażu płyt k-g. A może ktoś ma i chce odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 27.10.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Mam do Was pytanie odnosnie budowy podjazdu do dzaiłki np z kostki. Czy wyrabialisćie pozwolenia na takie cele i występowaliście do gminy o czasowe zajeciae pasa drogowego. Jezeli tak to jaki czas oczekiwania na załtwienie formalnosci??Najchetniej jak by ktos przechodził takei coś w Teresinie to bede wdzieczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 28.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Mam do Was pytanie odnosnie budowy podjazdu do dzaiłki np z kostki. Czy wyrabialisćie pozwolenia na takie cele i występowaliście do gminy o czasowe zajeciae pasa drogowego. Jezeli tak to jaki czas oczekiwania na załtwienie formalnosci?? Najchetniej jak by ktos przechodził takei coś w Teresinie to bede wdzieczny za info witam robiłem coś takiego, co prawda nie w Teresinie ale w Baranowie robiłem projekt zjazdu ale robiłem to po budowie domu więc okazało się, że mapy do celów projektowych nie aktualne i papiery wyszły drożej niż samo wykonanie (mapy ok 500zł, projekt nie pamiętam ale coś z przedziału 1000-1500 i jeszcze kierownika budowy z uprawnieniami drogowymi muszę załatwić cena??) oczywiście do wykonania projektu niezbędne są warunki lokalizacji zjazdu Powodzenia życzę pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 29.10.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam Mam do sprzedania skrzynkę gazową ogrodzeniową ze stalażem bezposrednio do zamontowania. Zainteresowanych na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.11.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 szukam w okolicy składu kruszyw ( zastanawiam się nad wysypaniem odobnym kruszywem, kamieniem części terenu na działce.... możecie jakiś polecić ( oprócz tego na Kuznocinie - bo tam już byłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts