atsyrut 05.08.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dziś miałem rozmowę z jedną z forumowiczek z naszego terenu... i znów ta sama historia... TYNKI... uczice się prosze na moich błędach.... spisujmy DOKŁADMNE UMOWY. Niech ma ona kilkanscie stron ale niech będzie... Ja w tej chwili walcze w sądzie z "tynkarzem" i słysząłem na sali sądowej takie teorie jak na przykłąd że ja chciałem tynki I kategorii ( bo w umowie nie było zapisane jaka kategoria). dodam że I katagoria to sam narzut kielnią na ścianę... Potem "tynkarz" stwierdził, że efekt pękania tynków to wpływ bliskości rzeki Bzury.... i jeszcze kilka takich historyjek jak na przykład że krzywizny przy bramach garażowych to podobno ja powiedziałem" żeby było zrobione jakkolwiek" także trzy ważne elementy przy tynkarzach: 1. Obejrzymy minimim 3-4 ich prace - nawet niech pokażą domy juz zamieszkane... jak będą kręcić to nie ma co dalej z nimi rozmawiać. 2. Spisujmy dokładną umowę i raczej z ich materiałem - bo potem będa kręcić że to wina materiału a nie wykonacy3. Nie odbierajmy roboty samemu - weźmy rzeczoznawcę za 200-300 zł który sprawdzi wszystkie newralgiczne miejsca.... może kierownik budowy a najlepiej za pare złotych zrobi to pracwonik konkurencyjnej firmy.... każdy błąd znajdzie bo wie gdzie szukać. Zaufałem średniej rynkowej cenie i pięknej mowie "tynkarza" - teraz sprawa jest w sądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 10.08.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Szukam firmy zajmującej się montażem wentylacji mechanicznej z rekuperacją. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 13.08.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Poszukuje firmy do wykonczenia balkonow. Wzielam ostatio fachowca, ktory polozyl hydroizolacje i poprostu chce mi sie plakac jak widze co on zrobil:( , a dodatkowo oszukal mnie na materialacb i wogole jakas masakra. Bardzo prosze o kontakt do jakiejs sprawdzonej przez Was firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 15.08.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Zostały mi pustaki wentylacyjne, nowe w ilości 23 szt. Nieuszkodzone!!!Wymiary pustaka 360x240x240 otwór wentylacyjny 120x160mmJestem w stanie dostarczyć pustaki w obrębie 20km od Sochaczewa.tel 502-192-993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 16.08.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Poszukuje firmy do wykonczenia balkonow. Wzielam ostatio fachowca, ktory polozyl hydroizolacje i poprostu chce mi sie plakac jak widze co on zrobil:( , a dodatkowo oszukal mnie na materialacb i wogole jakas masakra. Bardzo prosze o kontakt do jakiejs sprawdzonej przez Was firmy. Podbijam, też poszukuję podobnej ekipy, SOLIDNEJ. MamY balkon, częściowo na wykuszem i po zrobieniu tynków wew widac ze cieknie wew, małe plamy na suficie. Zew warstwa balkonu juz pękła na 3, majstry zrobili chyba bez zbrojenia, izolacja tez raczej do d....to jest do skucia. Solida firma poszukiwana. Gdzieś na forum widziałam kiedyś, ktoś polecał, ale nie znajdę juz tego. Plisssss...... M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greku5 19.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 poszukiwane namiary na dobrego / sprawdzonego cieśle do dachu, konstrukcja + deski i papabudynek jednorodzinny w sochaczewie za wszelakie info wielkie thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 23.08.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Za około 3 tygodnie będę miał do sprzedania stemple: 3,10 m - ok. 200 sztuk, 2,85 m - ok. 100 sztuk. Stemple są po jednym użyciu. Do odbioru w Sochaczewie. Mogę pomóc w organizacji transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_111 26.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, W tym roku mam zamiar zacząć budowę domu. Rozglądam się za firmami budowlanymi. Czy może ktoś korzystał z usług Janusza Janiszewskiego z Sochaczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 16.09.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 witam,Przymierzam się do zagospodarowania mojej działki i kompletnie nie mam pomysłu jak to ma wyglądać. Czy może ktoś korzystał z usług kogoś kto się na tym zna. Zależy mi na przygotowaniu projektu (kilka propozycji), rozplanowaniu terenu, niwelacji, określenia poziomów na działce i wykonawstwie. Czy możecie kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.10.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Z uwagi na obsuwkę w terminach u jednego z naszych klientów, zwolnił nam się najbliższy termin na tynki wewnętrzne już na 22 października. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. Tel. 509-499-922 http://www.sain.pl /// http://www.facebook.com/sainbudownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 02.10.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Mam do sprzedania w okazyjnej cenie ok. 300 sztuk pustaka Porotherm 25 P+W. Możliwy transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejaska 07.10.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam, Czy ktoś ma już za sobą temat mebli kuchennych i może polecić kogoś, kto robi dobre jakościowo meble na wymiar w przystępnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 15.10.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam, Czy ktoś ma już za sobą temat mebli kuchennych i może polecić kogoś, kto robi dobre jakościowo meble na wymiar w przystępnej cenie? Zadzwoń do p. Arka 518 296 294. Robił u mnie i jeszcze w dwu miejscach u rodziny, wszyscy zadowoleni. Niedrogi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 15.10.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Poszukuję dobrego stolarza do schodów. Schody wewnętrzne, lane z betonu. Ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 23.10.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Mam do sprzedania stemple budowlane różne wymiary około 500-700 szt. Odbiór Boża Wola k/ Błonia cena do uzgodnienia tel. 668-832-178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 24.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Pozostało mi po budowie 200 sztuk cegły Porotherm 25 P+W. Możliwy transport do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 28.10.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam,Do palenia w piecu oddam bezpłatnie pozostałe po budowie deski różnej grubości oraz palety. Odbiór w Marianowie. Kontakt tylko telefoniczny na 504 166 524.Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 05.11.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam, Czy ktoś ma już za sobą temat mebli kuchennych i może polecić kogoś, kto robi dobre jakościowo meble na wymiar w przystępnej cenie? Na pewno dobre jakościowo i chyba też w przystępnej cenie są meble Gałwa z Radomska. Znajdziesz ich u nas na rynku w soboty. Robili meble u mnie i u znajomych, nie tylko kuchenne. Mogę polecić jako naprawdę solidnego i rzetelnego wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.11.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Podbijam, też poszukuję podobnej ekipy, SOLIDNEJ. MamY balkon, częściowo na wykuszem i po zrobieniu tynków wew widac ze cieknie wew, małe plamy na suficie. Zew warstwa balkonu juz pękła na 3, majstry zrobili chyba bez zbrojenia, izolacja tez raczej do d....to jest do skucia. Solida firma poszukiwana. Gdzieś na forum widziałam kiedyś, ktoś polecał, ale nie znajdę juz tego. Plisssss...... M. z hydroizolacją samemu można sobie poradzić - trzeba tylko być dokładnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.12.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Jakby ktoś był na etapie "wykończeniówki" Zapraszam do skorzystania z naszych usług. Album z naszymi realizacjami na http://www.facebook.com/sainbudownictwo - zabudowy i adaptacje poddaszy (docieplenie wełną, montaż stelaży, druga warstwa wełny, folia paroizolacyjna, płyta g/k, szpachlowanie łączeń, gruntowanie), - układanie glazury, terakoty, gresu i kamienia ozdobnego, - gładź gipsowa, - montaż ścianek działowych z płyt karton-gips, - zabudowy z płyt karton-gips wszelkiego rodzaju i kształtu, - montowanie sufitów podwieszonych również wielopoziomowych z oświetleniem punktowym i LED, - malowanie ścian i sufitów agregatem oraz metodą tradycyjną, - montaż paneli podłogowych, ściennych i deski barlineckiej, - osadzanie, montowanie drzwi wewnętrznych, parapetów, - hydraulika zmiany punktów i podejść wodno-kanalizacyjnych, - elektryka, - łazienki od A do Z (hydraulika, elektryka, zabudowa G-K, GLAZURA, TERAKOTA, biały montaż), - montowanie sanitariatów, armatury łazienkowej, - wylewki samopoziomujące, - wyburzenia, ścianek działowych i nośnych, wiercenie otworów itp. Telefon 509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts