atsyrut 04.12.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Polecam Ci mojego murarza - sprawdzony fachowiec - info na priv mogę podać Witam wszystkich, W tym roku mam zamiar zacząć budowę domu. Rozglądam się za firmami budowlanymi. Czy może ktoś korzystał z usług Janusza Janiszewskiego z Sochaczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.12.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Poszukuję drewnianych podkładów kolejowych.... najlepiej w bliskiej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 09.12.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam serdecznie, W wyniku przeprowadzonej budowy domu, mam do sprzedania: - dwie paczki nieużywanych płytek ceramicznych podłogowych, imitujących naturalny kamień Grande Domino Tubądzin. Jedna paczka jest w kolorze beżowym, wymiar 45x45, 1,62m2, w paczce 8 sztuk - za paczkę 50zł; Druga paczka jest w kolorze brązowym, wymiar 45x45, 1,62 m2, w paczce 8 sztuk - za paczkę 50zł - Płytki ceramiczne podłogowe Tubądzin Grande Beż. - 6 sztuk nieużywanych listew ceramicznych (płytek) w wymiarze 45x7 cm Baricello Fiolet Classic z firmy Opoczno. Listwy są dekoracyjne i błyszczące. 1 szt. - 13 zł. - 13 sztuk nieużywanych płytek ceramicznych, dekoracyjnych na ścianę Elvana Bianco Inserto w wymiarze 25x40 cm. Płytki są sprzedawane na sztukę, a więc 1 szt. - 15 zł. Dodatkowo mam do sprzedania 2 sztuki tych samych płytek wyszlifowanych do położenia na róg. 1 szt. - 10 zł. - te płytki nie wliczone są w cenę ogólną. - parapet nieużywany z konglomeratu Botticino o gr. 3 cm, w wymiarze 31x158 cm. Cena 110 zł. Zapraszam do zakupu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsienkaP 11.01.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam serdecznie Jestem tu nowa Chciałabym prosić Was o pomoc. Szukam wykonawcy, który wykona schody drewniane samonośne. Szukam kogoś godnego polecenia, kogoś kto wykona schody robi dobrze, solidnie i tanio Czy moglibyście mi kogoś sprawdzonego polecić. Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam ciepło Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.01.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 czy komuś zostały po budowie cegły pełne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 01.02.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam serdecznie Jestem tu nowa Chciałabym prosić Was o pomoc. Szukam wykonawcy, który wykona schody drewniane samonośne. Szukam kogoś godnego polecenia, kogoś kto wykona schody robi dobrze, solidnie i tanio Czy moglibyście mi kogoś sprawdzonego polecić. Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam ciepło Asia Ja mam namiar na super pana od schodów. U mnie robił i jest to jeden z nielicznych fachowców którego mogę z czystym sumieniem polecić. Robi bardzo dokładnie i do tego niedrogo. Jakby co to wysyłam Ci numer na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsienkaP 01.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jeszcze raz bardzo dziękuję, ale już za późno, bo wykonawce znalazłam i za trzy tygodnie schody już będą A jaki wykonawca to się dopiero okaże, ponoć dobry i też polecany, więc mam nadzieję, że wszystko będzie okey Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 01.02.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja mam namiar na super pana od schodów. U mnie robił i jest to jeden z nielicznych fachowców którego mogę z czystym sumieniem polecić. Robi bardzo dokładnie i do tego niedrogo. Jakby co to wysyłam Ci numer na priv. A ja jesli mozna to z mila checia poznam naimiary na tego Pana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eury 09.02.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 czesc, wybudowalismy sie kilka lat temu i nie moge odnalezc namiarow na ekipe ktora nam kladla blachodachowke. panowie, 3 braci, mieszkali pod sochaczewem.bardzo sprawnie nam dach polozyli ale zalezy mi, zeby ich odnalezc. czy ktos kojarzy taka trojce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 13.02.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sprzedam stepmle ze zdjeciahttp://i58.tinypic.com/9a1we1.jpgOdbior w Milanowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mabiell 13.02.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam serdecznie, chętnie odkupię używany, drewniany wychodek na plac budowy. Potrzebny będzie już w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.02.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 czy komuś nie została po budowie cegła pełna tzw kominówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 24.02.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Poszukuję ziemi na trawnik z transportem. Czy ktoś zamawiał gdzieś w okolicy i może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.03.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 jeśli komuś zostały po budowie stemple lub deski, które już do niczego się nie nadają - chętnie odbiorę je na opał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 06.03.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 czesc, wybudowalismy sie kilka lat temu i nie moge odnalezc namiarow na ekipe ktora nam kladla blachodachowke. panowie, 3 braci, mieszkali pod sochaczewem. bardzo sprawnie nam dach polozyli ale zalezy mi, zeby ich odnalezc. czy ktos kojarzy taka trojce? Witam, może bracia Kowalczyk z Maszny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarosz 10.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sprzedam "budę" na budowę, jest to zdjęta z samochodu ciężarowegoizoterma o wymiarach ok. 2,5 x 4 m z blachy aluminiowej z podłogą i ramą.Fotki mogę podesłać na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek i agnieszka 13.03.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam poszukuję specjalistów od fotowoltaniki i paneli słonecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 17.03.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam poszukuję specjalistów od fotowoltaniki i paneli słonecznych. Pan Mariusz 601 23 33 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejaska 24.03.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam, Czy ktoś ma już zrobione balustrady balkonowe (kute bądź nierdzewne) i mógłby podzielić się namiarami na swojego wykonawcę??? Oczywiście przede wszystkim proszę o namiary na firmy godne polecenia, ale jeśli ktoś ma niemiłe doświadczenia, to też poproszę o info, żeby wiedzieć kogo się wystrzegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 02.04.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, mam do sprzedania NOWĄ umywalkę blatową firmy ROCA JAVA. Wymiary: długość: 47cm; szerokość: 56cm; wysokość: 19cm To szerokie możliwości kompozycji. Umywalki w połączeniu z szafką czy blatem przykuwają uwagę i tworzą funkcjonalne rozwiązanie.Bogata oferta modeli i rozmiarów pozwalają na stworzenie własnej niepowtarzalnej aranżacji. kształt: zaokrąglony; sposób instalacji: montaż na blacie; materiał: ceramika sanitarna; otwory na baterię: 1 otwór na środku, nacięcia umożliwiające wywiercenie 2 dodatkowych otworów Maxi Clean Roca to zaawansowana technologicznie powłoka aplikowana podczas produkcji, która pozwala na uzyskanie wyjątkowo gładkiej powierzchni.Zastosowana nanotechnologia zapobiega osadzaniu się zanieczyszczeń na produkcie oraz ułatwia jego codzienną pielęgnację.Dzięki efektowi sperlenia wody czyszczenie produktu staje się jeszcze prostsze.Wystarczy miękka ściereczka, by usunąć pozostałe na powierzchni kropelki wodyi cieszyć się nieskazitelną czystością przez kolejne lata użytkowania wyrobów marki Roca. Więcej informacji oraz zdjęcie na stronie producenta: http://www.roca.pl/umywalka-blatowa-56x47_5-cm-java Cena producenta: 329zł netto (ok. 405zł brutto); Ja sprzedam ją za 270zł; W oryginalnym pudełku. Sprzedaje ją, bo w ostateczności kupilismy inne szafki do łazienki i ta umywalka nie pasowała. Odbiór osobisty w okolicach Sochaczewa. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts