ŁukaszC 14.06.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jeżeli ktoś potrzebuje okna dachowe to z chęcią odsprzedamy swoje gdyż zakupiliśmy lecz niestety zrezygnowaliśmy z nich. Okna są firmy FAKRO więc zdecydowanego lidera. Do tych okien posiadamy również kołnierze do pokryć falistych.wymiary okna: 78x140oznaczenie: FTS-V U2ilość: 3 szt. do tego kołnierze również firmy FAKROoznaczenie: EZV-A - do pokryć falistychwymiary 78x140 Cena katalogowa okna: 1127,12zł/szt.cena kataogowa kołnierza: 281,67zł/szt. Cena za jaką kupiliśmy te okna i kołnierze to:cena okna: 764,90zł/szt.cena kołnierza: 203zł/szt. I po tych cenach chcemy odsprzedać (nie doliczając nawet części za przesyłkę). Więc jeżeli ktos potrzebuje to proszę o kontakt pod numerem tel: 692-854-916 - Łukasz Ceny zakupu możemy potwierdzić fakturą. Okna i kołnierze są nowe i nieotwierane, w oryginalnych opakowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 14.06.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hej potrzebuje dobrej ekipy do zrobienia przylacza na dzialke do studni wodomierzowej ktos moze mi polecic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 15.06.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Hej potrzebuje dobrej ekipy do zrobienia przylacza na dzialke do studni wodomierzowej ktos moze mi polecic ?? To albo Pan Wojtek - numer podany na poprzedniej stronie- bądź Pan Leszek Stankowski - 604969173. Pan Leszek robił u nas wodę i kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 15.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 To albo Pan Wojtek - numer podany na poprzedniej stronie- bądź Pan Leszek Stankowski - 604969173. Pan Leszek robił u nas wodę i kanał. A cenowo jak to wychodzi?? ile za 1mb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 15.06.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 u nas za przył. wodociagowe z zestawem wodomierzowym wyszło za 54mb - 3500zł. Za kanał wyszło duzo więcej ale to ze względu na trudny teren i konieczność robienia 2 studzienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 16.06.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 witam poszukuję wewnętrznych drzwi drewnianych, surowych lub wykończonychmoże macie jakieś namiaryz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 16.06.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam, potrzebuję 30 sztuk stempli budowlanych o długości 3,30 m, z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Asia&Wojtek Kuznocin 20.06.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam Szukam dobrego, sprawdzonego glazurnika. Podeślijcie proszę kontakt do osób, które są godne polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 21.06.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam Szukam dobrego, sprawdzonego glazurnika. Podeślijcie proszę kontakt do osób, które są godne polecenia. Pozdrawiam Podaję nr tel do glazurników 609 298 920 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justus 22.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam, Pilnie potrzebuję tynkarza - tynki cementowo wapienne około 300m2 tylko ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.06.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam, Pilnie potrzebuję tynkarza - tynki cementowo wapienne około 300m2 tylko ściany. Pozdrawiam Proszę o telefon, mój nr 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małmal 22.06.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Właśnie u mnie tynkują ręcznie.Za położenie tynku plus wykończenie piaskiem kwarcowym płacę 21zł za m2. Bez materiału? sama robocizna. Jeżeli jesteś zadowolony duszku, to może jakiś telefon? Poszukuję pilnie tynkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 23.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Bez materiału? sama robocizna. Jeżeli jesteś zadowolony duszku, to może jakiś telefon? Poszukuję pilnie tynkarza Niestety z materiałów mieszanych na budowie trudno uzyskać taką jakość jak z gotowych mieszanek. Gotowe tynki na których pracujemy nie mają tendencji do spękania, mają jednolitą strukturę na całej powierzchni i wykonuje się je o 50% szybciej niż metodą ręczną. Dajemy gwarancję na nasze prace (jesteśmy autoryzowanym wykonawcą kilku producentów), realizujemy zlecenie kompleksowo (klient udostępnia nam tylko prąd i wodę, reszta należy do nas), rozliczamy się po skończonej pracy (nie bierzemy zaliczek na materiały itp. itd.). Zapraszam do obejrzenia naszych prac i porównania ich z innymi wykonawcami Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_dajer 27.06.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam ja dopiero zaczynam swoją przygodę z budowązdobyłam właśnie pozwoleniei szukam kierownika budowyczy ktoś może kogoś polecić??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 29.06.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 szukam mieszkania lub domku do wynajęcia na ok 4 miesiące, jeśli macie na kogoś jakieś namiary będę wdzięczna za odp na prv.poza tym mam pytania do Pana Saina - jakie są rodzaje tynków i czym się one różnią? gdzie można obejrzeć efekty Waszej pracy? zaczynam poszukiwania tynkarzy, będę więc wdzięczna za wszelką pomoc i informacje, bowiem kompletnie się na tym nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 29.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 szukam mieszkania lub domku do wynajęcia na ok 4 miesiące, jeśli macie na kogoś jakieś namiary będę wdzięczna za odp na prv. poza tym mam pytania do Pana Saina - jakie są rodzaje tynków i czym się one różnią? gdzie można obejrzeć efekty Waszej pracy? zaczynam poszukiwania tynkarzy, będę więc wdzięczna za wszelką pomoc i informacje, bowiem kompletnie się na tym nie znam... Co do mieszkania/domku to niestety nie pomogę, możesz poszukać w ogłoszeniach np. na e-sochaczew.pl Jeżeli chodzi o tynki to najczęściej wykonuje się cementowo-wapienne lub gipsowe. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi które są lepsze, są zwolennicy zarówno jednych jak i drugich. Co do cementowo-wapiennych to istnieją także różne metody ich wykonania, różne metody ich wykończenia i w efekcie ich jakość może być różna, dlatego też zalecam obejrzeć tynki wykonawcy na którego się decydujemy. O tynkach możesz poczytać na mojej stronie: - gipsowe: http://sain.pl/?mode=tynki2 - cementowo-wapienne: http://sain.pl/?mode=tynki3 W razie pytań służę pomocą. Zapraszam także na moje budowy w celu obejrzenia naszych prac (pracujemy obecnie także w Sochaczewie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 05.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 u nas za przył. wodociagowe z zestawem wodomierzowym wyszło za 54mb - 3500zł. Za kanał wyszło duzo więcej ale to ze względu na trudny teren i konieczność robienia 2 studzienek... Mi za 18mb wyszlo 4350 :o:o Szok 700 podpiecie pod siec 1800 studnia wodomierz. przecisk 800 8mb wykop 500 10 mb gedeta 350 kran 150 Czy to normalne ceny czy zbyt wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniello654 05.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Witam, Szukam dobrych i tanich murarzy, macie jakieś kontakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.07.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam, Szukam dobrych i tanich murarzy, macie jakieś kontakty? Witaj, Dobrych i tanich raczej nie ma. dobrych trzeba rezerwować z roczym wyprzedzeniem.... jełsi znajdziesz kogoś w gazecie i powie że ma wolny termin bo mu "robota wyopadła" to zanim go weźmiesz - poproś żeby pojeździł z Tobą i pokazał co ostatnio budował.... jak bedzie solidny to pojeżdzi po budowach z Tobą a właściciel domu go poleci albo przepędzi Wtedy sie dowiesz czy warto czy nie. Jeśli od razy zacznie kręcić - to lepiej go odpuścić.... krzywe ściany to duże koszty przy tynkowaniu i innych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.07.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witajcie budowniczowie domków w okolicach Sochaczewa. Będe się budował w tym roku w KUZNIOCINIE, dom jaki wybrałem to TYMEK B ( z podwójnych garażem) . Jest może ktoś z Was kto buduje podobny dom, lub buduje się w Kuznocinie? i dalszy ciąg pytań jestem na razie na etapie ogradzania działki - planuję trdycyjną siatke ocynkowaną oczka 5,5 x 5,5 cm i grubość drutu minuimum 3 mm. Możecie powiedziec gdzie kupię po dobrej cenie taką siatkę w naszej okolicy? Potrzebuję też kupić starą siatkę do prowizorycznego ogrodzenia od strony ulicy - jakies 40m - jeśłi ktomuś z Was została taka siatka - chętnie odkupię...... i na razie ostatnie pytanie - bo w tym roku tylko to mnie czeka - wylewanie fundamentów - będę miał wytycznone - ręcznie wykopać nie dam rady - bo teren jest bardzo kamienisty. Mozecie kogoś z polecić z koparką po rozsądnych cenach? Idąc dalej - beton B20 do funbametów - skąd braliście i jakie ceny były? pozdrawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts