Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i tradycyjnie już chciałem zapytac czy komuś nie została stara siatka ogrodzeniowa po budowie? Może ktoś z Waszych sąsiadów już się "ogrodził" i ma na zbyciu? chętnie odbiore lub za symboliczna cenę odkupię.

Przed zima musze prowizorycznie od strony ulicy się ogrodzić. Docelowo interesuje mnie 35 metrów - ale jak komuś zbywa nawet kilka metrów - to też jestem zainteresowany...

Czy spotkaliście się może z opiniami na temat takiej firmy ? będę wdzięczny za jakiekolwiek info

DomBud Aureliusz Adamiak

57 /4

96-516, Elżbietów

mazowieckie

Telefon: +48 509899956

Email: [email protected]

Najlepiej niech firma pokaże Ci obiekty referencyjne i porozmawiaj z inwestorami, czy są zadowoleni z jej usług (najlepiej po wykonaniu tynków i ocieplenia KG, ponieważ w "praniu" wychodzą wszystkie uchybienia budowlańców).

Najlepiej niech firma pokaże Ci obiekty referencyjne i porozmawiaj z inwestorami, czy są zadowoleni z jej usług (najlepiej po wykonaniu tynków i ocieplenia KG, ponieważ w "praniu" wychodzą wszystkie uchybienia budowlańców).

masz rację - tak zrobię...

skor nie wstydzą sie swoich prac - to wskażą swoje wykonanie...

Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt.

Pozdrawiam

Ja dopiero fundamenty wylałem :p ale byłem u kolegi w nowym budynku w Sochaczewie gdzie stolarz zrobił mu piękne schody wraz z poręczami...

oto namiary na tego fachowca:

Darek Woźniak

602 627 343

Potrzebuje wymieszać ziemie na działce w Teresinie jakies 400 m2.

Zna moze ktos kogos z glebogryzarka kto byłby chetyny i wykonał taka usługę??????

Zerknij na portal http://www.esochaczew.pl

często sa tam w rubruce ogłoszenia - usługi - informacje o usługach ciągnikami rolniczymi w pełnym zakresie.

Zerknij na portal http://www.esochaczew.pl

często sa tam w rubruce ogłoszenia - usługi - informacje o usługach ciągnikami rolniczymi w pełnym zakresie.

Tak wiem szukam kogos z okolic blizej Teresina.

Tamci sa z ok.Zelazowej Wooli i dojazd sporo wyniesie a roboty jest tyle co kot napłakał

Moze ktos mi powie ile płacił za czarna ziemie do wyrównania ogródka???

Czyżby grupa SOCHACZEWSKA powoli szykowała się do snu zimowego? straszna cisza się zrobiła :jawdrop:

Z tego co udało mi się zauważyć po zapytaniach forumowiczów, to jest na sochaczewskiej grupie sporo osób czytających/obserwujących, a nie piszących. Zapraszamy więc do czynnego udziału w dyskusjach na tym forum.

Pozdrawiam

Hubert

Z tego co udało mi się zauważyć po zapytaniach forumowiczów, to jest na sochaczewskiej grupie sporo osób czytających/obserwujących, a nie piszących. Zapraszamy więc do czynnego udziału w dyskusjach na tym forum.

Pozdrawiam

Hubert

szczególnie teraz - kiedy powoli kończy się prace budowlane do wiosny - można swoje doświadczenia przelać na forum. Czasami rzeczy mało istotne dla Was są na wagę złota dla innych.

Korzystając z okazji ponowie swoje pytanie...

Nie zostało Wam po budowie około 20 metrów siatki ogrodzeniowej? chętnie przyjmę lub odkupię za syboliczną cenę.

Mniejsza ilość też oczywiscie może być