atsyrut 21.09.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Darek 606-489-959 u mnie kopał fundament i robił przyłącze wody bardzo polecam Pamiętasz może czy brał za całość robót czy moze z metra bieżącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 21.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam ja dopiero zaczynam swoją przygodę z budową zdobyłam właśnie pozwolenie i szukam kierownika budowy czy ktoś może kogoś polecić?? pozdrawiam Polecam p. Hanne Domanska 502526726. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 21.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pamiętasz może czy brał za całość robót czy moze z metra bieżącego? za metr bierząc podaj meila to ci moge podesłac jakies fotki po wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.09.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 za metr bierząc podaj meila to ci moge podesłac jakies fotki po wykopie [email protected] dzwoniłem do niego - musi być bardzo dobry bo ma pracę już zarezerwowana na dwa tygodnie w przód . Będę wdzięczny za zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 i tradycyjnie już chciałem zapytac czy komuś nie została stara siatka ogrodzeniowa po budowie? Może ktoś z Waszych sąsiadów już się "ogrodził" i ma na zbyciu? chętnie odbiore lub za symboliczna cenę odkupię. Przed zima musze prowizorycznie od strony ulicy się ogrodzić. Docelowo interesuje mnie 35 metrów - ale jak komuś zbywa nawet kilka metrów - to też jestem zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 zacząlem kopanie fundamentów...... i od razu niespodzianka.... ciekawe czy uda się go zalać betonem czy przy dalszym wykopie opadnie.... http://images38.fotosik.pl/1106/2403ae126eb1c195.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 28.09.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Czy spotkaliście się może z opiniami na temat takiej firmy ? będę wdzięczny za jakiekolwiek info DomBud Aureliusz Adamiak 57 /496-516, Elżbietówmazowieckie Telefon: +48 509899956Email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 28.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Czy spotkaliście się może z opiniami na temat takiej firmy ? będę wdzięczny za jakiekolwiek info DomBud Aureliusz Adamiak 57 /4 96-516, Elżbietów mazowieckie Telefon: +48 509899956 Email: [email protected] Najlepiej niech firma pokaże Ci obiekty referencyjne i porozmawiaj z inwestorami, czy są zadowoleni z jej usług (najlepiej po wykonaniu tynków i ocieplenia KG, ponieważ w "praniu" wychodzą wszystkie uchybienia budowlańców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 28.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Najlepiej niech firma pokaże Ci obiekty referencyjne i porozmawiaj z inwestorami, czy są zadowoleni z jej usług (najlepiej po wykonaniu tynków i ocieplenia KG, ponieważ w "praniu" wychodzą wszystkie uchybienia budowlańców). masz rację - tak zrobię... skor nie wstydzą sie swoich prac - to wskażą swoje wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 29.09.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 03.10.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt. Pozdrawiam Ja dopiero fundamenty wylałem ale byłem u kolegi w nowym budynku w Sochaczewie gdzie stolarz zrobił mu piękne schody wraz z poręczami... oto namiary na tego fachowca: Darek Woźniak 602 627 343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 03.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 03.10.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Potrzebuje wymieszać ziemie na działce w Teresinie jakies 400 m2.Zna moze ktos kogos z glebogryzarka kto byłby chetyny i wykonał taka usługę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.10.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Potrzebuje wymieszać ziemie na działce w Teresinie jakies 400 m2. Zna moze ktos kogos z glebogryzarka kto byłby chetyny i wykonał taka usługę?????? Zerknij na portal http://www.esochaczew.pl często sa tam w rubruce ogłoszenia - usługi - informacje o usługach ciągnikami rolniczymi w pełnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 04.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Zerknij na portal http://www.esochaczew.pl często sa tam w rubruce ogłoszenia - usługi - informacje o usługach ciągnikami rolniczymi w pełnym zakresie. Tak wiem szukam kogos z okolic blizej Teresina. Tamci sa z ok.Zelazowej Wooli i dojazd sporo wyniesie a roboty jest tyle co kot napłakał Moze ktos mi powie ile płacił za czarna ziemie do wyrównania ogródka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.10.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam pytanie - jak ocieplaliście swoje ściany fundamentowe? jakich specyfików używaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 10.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czyżby grupa SOCHACZEWSKA powoli szykowała się do snu zimowego? straszna cisza się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 10.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czyżby grupa SOCHACZEWSKA powoli szykowała się do snu zimowego? straszna cisza się zrobiła Z tego co udało mi się zauważyć po zapytaniach forumowiczów, to jest na sochaczewskiej grupie sporo osób czytających/obserwujących, a nie piszących. Zapraszamy więc do czynnego udziału w dyskusjach na tym forum. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.10.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Z tego co udało mi się zauważyć po zapytaniach forumowiczów, to jest na sochaczewskiej grupie sporo osób czytających/obserwujących, a nie piszących. Zapraszamy więc do czynnego udziału w dyskusjach na tym forum. Pozdrawiam Hubert szczególnie teraz - kiedy powoli kończy się prace budowlane do wiosny - można swoje doświadczenia przelać na forum. Czasami rzeczy mało istotne dla Was są na wagę złota dla innych. Korzystając z okazji ponowie swoje pytanie... Nie zostało Wam po budowie około 20 metrów siatki ogrodzeniowej? chętnie przyjmę lub odkupię za syboliczną cenę. Mniejsza ilość też oczywiscie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor_16 13.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mam pytanie - jak ocieplaliście swoje ściany fundamentowe? jakich specyfików używaliście? u mnie ocieplone są sytropianem hydro gr. 10 cm. przy okazji zostały mi 3 paczki - może ktoś potrzebuje!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts