Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt.

Pozdrawiam

Polecam p. Szymańskiego z Teresina, ul. Szymanowska 141. U mnie obkładał drewnem betonowe schody prawie 2 lata temu.

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tego co udało mi się zauważyć po zapytaniach forumowiczów, to jest na sochaczewskiej grupie sporo osób czytających/obserwujących, a nie piszących. Zapraszamy więc do czynnego udziału w dyskusjach na tym forum.

Pozdrawiam

Hubert

Hubert, masz rację!

Ale sporo osób, które wcześniej się mocno udzielały już mieszka w swoich domach i niekoniecznie zaglądają do tego tematu :)

Albo nie zaglądają wcale, ale przeglądają działy z wystrojem wnętrz :)

Ja np. wpadam tylko tutaj zobaczyć co nowego... Na inne działy nie mam już czasu, ani potrzeby ;)

Czy montował ktoś z naszej grupy krewnych i znajomych pompy ciepła? ewentualnie może jakieś namiary na kogoś kto robi takie cuda?

może ktoś słyszał o Marku Chałudzie firma netmark ?

pzdr i dzięki za pomoc

Z pompami ciepła uważaj - i nie pytaj w firmach to montujacych - bo same superlatywy usłyszsz - ekomomia, ekologia, itd...

Na pewno musisz popytać ludzi którzy już to założyli sobie....Na forum jest odzielny dział zajmujacy się tą formą ogrzewania domów.... jest tam sporo informacji na ten temat.

Ja zdecydowałem się na solary słoneczne.... znacie może jakąś firmę z naszych okolic która sprzedaje i montuke takie urządzenia?

hejka

sprzedam okno dachowe fakro 78x140 Okno obrotowe drewniane w kolorze naturalnym FTS U2 oczywiscie nowe była mała pomyłka przy zakupie jedno za duze (tak jest jak sie zmian dokonuje w projekcie) , oraz kołnierze 4 sztuki uszczelniające do pokryć wysoko profilowych 78x140 EHV równiez nowe fakro cena za okno 720 zł tyle dałem za okienko to jest bardzo atrakcyjna cena byłem po okna w fakro w nowym sączu kołnierze w cenie 200 zł

wszelkie info 502-111-685

witam, sprzedam używane drzwi wewnętrzne w dobrym stanie. Drzwi łazienkowe pełne z małą szybką, szerokośc 70cm ( 1szt. lewa, 1szt. prawa ). Drzwi pokojowe z dużą szybą, szerokość 80cm ( 2szt. lewe, 2szt. prawe ) W sumie 6szt. Cena 40 PLN/szt.

Odbiór we własnym zakresie w Sochaczewie. Może komuś przydadzą się do WC na działkę lub na budowę. TEL: 508-321-417. Zdjęcia mogę wysłać mailem.