Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
trochę mnie tu nie było... słuchajcie,pilnie potrzebuję namiary na posadzkarza. Kto z Was ma kominek? w jaki sposób poprowadziliście dopowietrzenie ? kto Wam podłączał kominek? będę wdzięczna za pomoc, pozdrowienia dla Forumowiczów :)

hej. my właśnie od kilku dni jesteśmy posiadaczami kominka. Jak chcesz to dam namiary na priv do wykonawcy. jestem z niego bardzo zadowolona.

hej! podaję namiary do Pana od kominków: 608-489-347.

Ja jestem bardzo zadowolona, bo obudowa super wyszła i mam rozprowadzenie ciepła do prawie wszystkich pomieszczeń na górze. Nie mam jeszcze ocieplonego poddasza ale jak się napali w kominku to na górze ciepło z rozprowadzenia czuć. Myślę, że jak będzie ocieplone będzie super.

Szukam wysokiej klasy węgla ekogroszek na terenie powiatu sochaczewskiego w dobrej cenie. Zaznaczam, że interesuje mnie dobry groszek. Możecie polecić jakieś składy?

Witam. Powiat jest dość spory. Jaki konkretnie rejon Cię interesuje? Jeśli Teresin wchodzi w zakres, to niedaleko mnie jest taki mały składzik, gdzie mają zajeczadowy węgiel. Wysoka kaloryczność, mało spieków i b. ładnie się dopala. Groszek jest przesiewany, zwłaszcza, jeśli kupisz małą ilość na miejscu. Co do większej ilości, to głowy nie dam, ale ja nie narzekam :) Ja kupiłem suchutki tej jesieni, podczas której b. długo nie padało :)

Skład jest w jednej z odnóg ul. Kaskiej w Teresinie. Chyba jest to ul. Stefana Batorego: http://mapy.google.pl/maps?q=52.191562,20.432487&ll=52.191654,20.43251&spn=0.003512,0.010568&num=1&t=h&vpsrc=6&z=17

Witam!

Pan od kominków- u niegu kupiłam wkład i on instalował- jestem b.zadowolona- 602539655.

Szukam jakiegoś fajnego sklepu z meblami- interesują mnie narożniki- najlepiej polskiego producenta. Może ktoś widział lub słyszał o takim sklepie w Sochaczewie lub okolicach?

Wesołych Świąt!

Powoli ceny zaczną rosnąć jeśli chodzi o materiały budowlane... Dzwoniłem do kilku składów i okazało się że od stycznia w związku z większą akcyzą na olej napędowy - moze drastycznie wzrosnąć materiał budowlany... Jak ktoś ma zapas gotówki - to proponuję juz zacząć robić zakupuy :)

Jeśli komuś to pomoże - poniżej zamieszczam składy budowlane z Sochaczewa. jeśli lista jest niekompletna - proszę o uzupełnienie - neich służy:)

Alfa Agra tel. 863 28 03

Big Way tel 862 70 51

KIM tel. 862 88 20

Kowalscy i synowie - 863 06 42

Tarczyk 862 88 32

Budomat 863 58 96

Witam

Nie wiem czy aktualne ale próbujcie :rolleyes:

- z elektryka byłam najbardziej zadowolona Pan Sławomir 662205940

-hydraulik Pan Wojtek 509496109 i drugi ale nie pamiętam jak się nazywał 695227956, 601818310

-piach i inne Kampinos Pan Mariusz 602796476 i Pan Andrzej z Teresina 606478380 z tego co wiem to syn przejął interes.

Ja swój dom wybudowałam ze składem Kowalczyk, który jest w Kampinosie.

pozdrawiam

• 2 weeks później...