atsyrut 12.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Prośba o pomoc.... gdzie braliście wszystkie mateirąły hydrualiczne i elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 13.01.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Internetowa hurtownia MESKON - tania elektryka Prośba o pomoc.... gdzie braliście wszystkie mateirąły hydrualiczne i elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 19.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Internetowa hurtownia MESKON - tania elektryka Dzięki paweelo - a materiały hudrauliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 22.01.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Jakie grzejniki polecacie do ogrzewania gazowego czołowe czy purmo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniello654 23.01.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam,Chętnie odkupię stemple budowlane, długość 3 m. Transport własny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekk78 30.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Poszukuję osoby/firmy która zajmuje się ogrodzeniami (jeszcze nie wiem czy klinker/czy normalna cegałą + potem będę czymś okładał) i jaieś dobrej no i oczywiście taniej ekpiy do kostki brukowej.Z góry dziękuję za kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodka1982 30.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam, Chętnie odkupię stemple budowlane, długość 3 m. Transport własny. pozdrawiam sprzedam stemple budowlane okolo 140 sztuk 3 metrowe i kilka sztuk 4 mertowe, budowa w błoniu używane tylko na mojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 06.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam! Szukam jakiegoś fajnego sklepu z meblami- interesują mnie narożniki- najlepiej polskiego producenta. Może ktoś widział lub słyszał o takim sklepie w Sochaczewie lub okolicach? Ja kupowałam przez net: http://www.agpol.com/ - handlują na allegro. Przesłali mi próbki materiałów a kształt wybierałam z Allegro. Potem przywieżli, dwaj panowie wnieśli, złożyli, folie i resztę zabezpieczeń zabrali, podkleili nawet nóżki ... polecam, bo ceny naprawdę fajne (na Allegro) - za naprawdę duży narożnik, z dodatkową funkcją spania i dużą prostokątną pufą zapłaciłam z transportem coś niecałe 2500. trochę mnie tu nie było... słuchajcie,pilnie potrzebuję namiary na posadzkarza. Kto z Was ma kominek? w jaki sposób poprowadziliście dopowietrzenie ? kto Wam podłączał kominek? będę wdzięczna za pomoc, pozdrowienia dla Forumowiczów Dopowietrzenie było robione u nas pod posadzkami, jak kanaliza. Robił mi kumpel z Częstochowy, więc dalej nie pomogę. Witam Potrzebuję małej pomocy Gdzie kupowaliscie paraperty wewnetrzne ( kamien lub konglomerat) ?? Parapety mam plastikowe, w okleinie jak okna - takie mi się podobały i nadal nie zdecydowałabym się na kamień. Tym bardziej, że nie mam firan, więc łądniej wg mnie wygląda okno - spójniej(mogę Ci przesłać zdjęcie). Mam pytanko chyba ostatnie w tym roku skąd braliście piach na podsypke ( pospółkę) będę wdzieczny za informacje 604 193 108 - mam zapisane jako "Piach Ninek " ? Polecam, cena była zawsze nieznacząco, ale jednak najlepsza no i szybkie dostawy, co na budowie ważne. Uczciwy chłopak - moi znajomi po kolei z niego korzystali. Potwierdzam, skład Kowalczyka w Kampinosie jest dobry, aczkolwiek rozmawiać o cenach należy z kierownikiem Często daje spore upusty, zwłaszcza jak kupowane jest coś więcej. Ceny zawierają od razu wliczone koszta transportu. Potwierdzam - Pan Sylwek: 601 248 799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.02.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ninjacorps - to się nazwya hurtowa pomoc dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 10.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i kolejne pytanie... dach będę kryszł blachodachówką... powiedzcie mi czy ktoś tym krył? jeśłi tak to z jakiej firmy braliście i ile fachowiec brał za położenie tego... oczywiscie będę wdzieczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 11.02.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 i kolejne pytanie... dach będę kryszł blachodachówką... powiedzcie mi czy ktoś tym krył? jeśłi tak to z jakiej firmy braliście i ile fachowiec brał za położenie tego... oczywiscie będę wdzieczny za namiary Ja tez jestem na etapie wyboru blachodachówki - wybiore chyba blache firmy tyssengroup. Co do cen fachowcy chca od 30 do 35 zł za m2 połozenia blachy z obróbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 My mamy blachodachówkę. Braliśmy z Dach-Max-u w Paprotni. Blacha od Pruszyńskiego i jak na razie się 3ma bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.02.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja tez jestem na etapie wyboru blachodachówki - wybiore chyba blache firmy tyssengroup. Co do cen fachowcy chca od 30 do 35 zł za m2 połozenia blachy z obróbkami a nie myślałeś o Pruszyńskim lub RUUKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 13.02.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a nie myślałeś o Pruszyńskim lub RUUKI? Ja mam z http://www.balex.eu/ . Handluje nią kurtownia Kowalczyk z Kampinosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC_2007 14.02.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 witam, kupię- odkupię używaną kostkę brukową. Interesuje mnie 24-25 m2. Odbiór własnym transportem. Sochaczew i bliskie okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 16.02.2012 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 i kolejne pytanie... dach będę kryszł blachodachówką... powiedzcie mi czy ktoś tym krył? jeśłi tak to z jakiej firmy braliście i ile fachowiec brał za położenie tego... oczywiscie będę wdzieczny za namiary Ja także brałem z Dach-Max z Paprotni (obecnie są w Sochaczewie, a to co jest na ich miejscu w Paprotni to taka nieudolna konkurencja...) Blacha z płockiego BudMat'u model Sara, tłoczona na materiale SSAB, kolor czekoladowy brąz w jakiejś matowej powłoce.. Dach już leży dwa lata i wygląda super. Ile brali za położenie to ciężko mi powiedzieć, bo brałem kompleksową usługę, tj. blacha, podbitka, okna dachowa + wyłaz, orynnowanie + montaż tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 17.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja także brałem z Dach-Max z Paprotni (obecnie są w Sochaczewie, a to co jest na ich miejscu w Paprotni to taka nieudolna konkurencja...) Blacha z płockiego BudMat'u model Sara, tłoczona na materiale SSAB, kolor czekoladowy brąz w jakiejś matowej powłoce.. Dach już leży dwa lata i wygląda super. Ile brali za położenie to ciężko mi powiedzieć, bo brałem kompleksową usługę, tj. blacha, podbitka, okna dachowa + wyłaz, orynnowanie + montaż tego wszystkiego. Dzieki za info - rzeczywiscie teraz sa w Sochaczewie na Łowickiej. Byłem u nich i czekam na wycenę.... Producenci rzeczywisce prześcigają się w ofertach, technologiach itp. A faktycznie 80% trwaości dachu to kwestia jego położenia... Jeśłi jacyś partacze dostaną nawet najlepsza blachę i źle ją przytną, pogną czy podzirawią - to gwarancja producenta na 40 lat nic nie da bo za rok będzie nam ciekło na głowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 17.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dzieki za info - rzeczywiscie teraz sa w Sochaczewie na Łowickiej. Byłem u nich i czekam na wycenę.... Producenci rzeczywisce prześcigają się w ofertach, technologiach itp. A faktycznie 80% trwaości dachu to kwestia jego położenia... Jeśłi jacyś partacze dostaną nawet najlepsza blachę i źle ją przytną, pogną czy podzirawią - to gwarancja producenta na 40 lat nic nie da bo za rok będzie nam ciekło na głowę.... Na Łowickiej to inna firma, Dach-Max masz na Al. 600-lecia między Pizzerią Rzym a Biedronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.02.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Na Łowickiej to inna firma, Dach-Max masz na Al. 600-lecia między Pizzerią Rzym a Biedronką Małe sprostowanie - na Łowickiej jest DACH-MIX a nie DACH MAX jak pisałem. Hubert masz rację - dzieki za czujność przepraszam za zamieszanie - za dużo tych fimr ostatnio objeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 20.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Sprzedam/oddam Po zakończonej budowie: Sprzedam kompletną skrzynkę elektryczną (stan - jak nowa) wraz ze słupem i pełnym okablowaniem po prowizorce budowlanej w cenie 600 zł - do negocjacji Stemple ok 2-metrowe kilkadziesiąt sztuk w cenie 2 zł Deski – szalunkowe o długościach 1,5 do 3 m – cena do negocjacji Oddam ziemię – glina ok 7 wywrotek Marianów gmina Leszno. Zainteresowanych proszę o kontakt na numer 504166524 Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts