jarekk78 21.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Poszukuję osoby/firmy która zajmuje się ogrodzeniami (jeszcze nie wiem czy klinker/czy normalna cegałą + potem będę czymś okładał) i jaieś dobrej no i oczywiście taniej ekpiy do kostki brukowej. Z góry dziękuję za kontakty Ponawiam pytanie, proszę o pomoc. Ja Dach kupowałem w Dach-Max (na 600 lecia), można się tam domówić co do ceny, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jakby ktoś miał na zbyciu trochę gruzu, to z chęcią przyjmę. Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.02.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Chętnie przyjmę lub odkupię za symboliczną cenę furtkę... zwykła stara furtka na cele budowlane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaar 24.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 witam Wszystkich! My w tym roku zamierzamy kupić działkę Waszych okolicach. Mamy już nawet jedną upatrzoną w Teresinie. Czy urzędnicy w gminie i w starostwie są przyjemnie nastawieni, czy raczej mamy się nastawiać na ciężki proces załatwienia papierologii? Plany mamy takie, żeby kupić teraz działkę, zacząć załatwiać pozwolenia itp., w przyszłym roku zacząć się budować,ale jakby wszystko poszło gładko, to chcielibysmy w tym roku zrobić stan zero. Optymistka ze mnie! Martinezio...piękny macie domek, obejrzałam całą galerią. Gratuluję samo zapału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek22 25.02.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 hej! kamaarCo do załatwiania papierkowej roboty to jeśli będzie plan zagospodarowania przestrzennego na waszą działkę to bez większych problemów.polecam pomoc pani Wandy J. podpisujecie upoważnienie i załatwia wszystkie formalności za mała opłata oczywiście, zrobi poprawki budynku i poleci nadzór.pzdr powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaar 26.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź. A czy składając wniosek o pozwolenie na budowę, muszę już mieć wybranego kierownika budowy,czy mogę już go później wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź. A czy składając wniosek o pozwolenie na budowę, muszę już mieć wybranego kierownika budowy,czy mogę już go później wybrać? cholercia - ja nie pamiętam najprościej zadzwonić du urzwedu gminy i tam się dowiesz... Wydaje mi się ze kierownik już musi być bo składasz dziennik budowy - ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 03.03.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Małe sprostowanie - na Łowickiej jest DACH-MIX a nie DACH MAX jak pisałem. Hubert masz rację - dzieki za czujność przepraszam za zamieszanie - za dużo tych fimr ostatnio objeździłem. Firmy z Łowickiej nie polecam - minęło 3 lata, a nadal zgrzytam zębami jak przypomnę sobie o ich obsłudze (nie mogłam doczekać się wyceny ponad 2 tyg i facet tak mnie chamsko zbywał i przesuwał termin, że zrezygnowałam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek1230 04.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów potrzebuje kontakt do dobrego cieśli który by mi wykonał więźbe dachową . z góry dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów potrzebuje kontakt do dobrego cieśli który by mi wykonał więźbe dachową . z góry dziekuje za info Witaj, Mam w telefonie takie hasło CIŚLA 698972073 . Niestety nie wiem kto to jest ale możesz zadzwonić i zapytac o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Firmy z Łowickiej nie polecam - minęło 3 lata, a nadal zgrzytam zębami jak przypomnę sobie o ich obsłudze (nie mogłam doczekać się wyceny ponad 2 tyg i facet tak mnie chamsko zbywał i przesuwał termin, że zrezygnowałam.) Powiem tak - masz rację co do jakości obsługi - natomiast ceny mają przyzwoite. Na nich jeszcze się nie zdecydowałem - cały czas mi spływają oferty.... wierz mi że spotkałem się z gorszą obsługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Tak odbiegając trochę od tematyki budowlanej... bo nie tylko budową człowiek życje Niebawem ogranizuję fajny i niedrogi wyjazd. Są jeszcze wolne miejsca chcętnie udzielę bliższych informacji na PRIV. szczegóły znajdziecie na http://www.pm-sport.pl wyjzd organizowany dla mieszkańców powiatu sochaczewskiego, i okolic. pozdrawiam Przemek zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 08.03.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 WitamKogo mozecie polecic do wykonania przyłacza gazu ziemnego do budynku i wewnatrz???ile płaciliście za taka usługę ???Mam też pytanie ile płaciliście za umowę o przyłacze do sieci gazowej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 cholercia - ja nie pamiętam najprościej zadzwonić du urzwedu gminy i tam się dowiesz... Wydaje mi się ze kierownik już musi być bo składasz dziennik budowy - ale mogę się mylić Wydaje mi się, że trochę mylicie pojęcia. Do gminy występuje się o warunki zabudowy. W tym momencie nie trzeba mieć kierbuda. Natomiast występując o pozwolenie na budowę, występuje się do starostwa powiatowego i wówczas trzeba mieć już wszystko: projekt, uzgodnienia, kierbuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no to zaczyna się wiosna czas ruszyć z budową u mnie dziś wchodzi murarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 12.03.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką.Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna. Wojtek504166524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia11 12.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 WitamSuper że jest takie forum:D Mam pytanie,buduje ktoś z naszych okolic projekt Zapach wiosny?Chętnie z mężem byśmy obejrzeli na żywoPozrawiam budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką. Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna. Wojtek 504166524 Wojtek - podeślij prosze zdjecia tej przyczepki z zewnątrrz i wewnątrz. [email protected]. nie zostały Tobie może budowie jakieś prowizoryczne drzwi wejsciowe do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Poszukuję w naszych okolicach (kogoś sprawdzonego) kto zrobi bramę dwuskrzydłową i trzy furtki + panele ogrodzeniowe metalowe.... Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 14.03.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam Mam pytanie do członków tej grupy i nie tylko. Mianowicie chodzi mi o opinie o firmie DEKAR-LUX z Brwinowa ul Otrebuska 33A http://www.dekar-lux.pl/ . Jest to firma oferujaca pokrycia dachowe oraz montaz. jakie macie zdanie na jej temat?? @ na priw Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts