atsyrut 15.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Mam pytanie do członków tej grupy i nie tylko. Mianowicie chodzi mi o opinie o firmie DEKAR-LUX z Brwinowa ul Otrebuska 33A http://www.dekar-lux.pl/ . Jest to firma oferujaca pokrycia dachowe oraz montaz. jakie macie zdanie na jej temat?? @ na priw Dziekuje Pawelo - wybrałeś już moze blachę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 15.03.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pawelo - wybrałeś już moze blachę? Dzis własie sprawdziłem osobiscie firmę DEKAR-LUX z Brwinowa i juz wiem ze u nich nei kupię ( firma dystrybucyjna) miesci sie w domu jednorodzinnym. Zadnych wystawek blach. Więc juz zdecydowałem i jutro biore w DAch-maxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 15.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 odsprzedam pręty stalowe żebrowane ok.30 fi10 po 20zł za szt ,plus gratis kilka fi12 i cieńszych, Kampinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 16.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Poszukuję w naszych okolicach (kogoś sprawdzonego) kto zrobi bramę dwuskrzydłową i trzy furtki + panele ogrodzeniowe metalowe.... Możecie kogoś polecić? Ja polecę p. Wojtka http://www.mjm-wm.pl/kontakt.php Robił u nas balustrady wew. i wyszły bardzo fajnie, terminowo i za bardzo przyjemną kwotę. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzis własie sprawdziłem osobiscie firmę DEKAR-LUX z Brwinowa i juz wiem ze u nich nei kupię ( firma dystrybucyjna) miesci sie w domu jednorodzinnym. Zadnych wystawek blach. Więc juz zdecydowałem i jutro biore w DAch-maxie na jaką blachę się zdecydowałeś? i jak można wiedzieć ile będziesz płacił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja polecę p. Wojtka http://www.mjm-wm.pl/kontakt.php Robił u nas balustrady wew. i wyszły bardzo fajnie, terminowo i za bardzo przyjemną kwotę. Szczerze polecam. dzięki - już do niego dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 16.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 dzięki - już do niego dzwonię powołaj się na Kubę z Paprotni, może jakiś rabacik uzyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 powołaj się na Kubę z Paprotni, może jakiś rabacik uzyskasz trzeba próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Takie pytanko: czy w okolicy Teresina funkcjonuje jakaś wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego? Ew. czy ktoś z Was dysponuje może wertykulatorem i mógłby użyczyć? Muszę przemielić trochę swój zieleniak, a kupowanie urządzenia do 1-2 krotnego użytku to trochę dla mnie za dużo na teraz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 20.03.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Takie pytanko: czy w okolicy Teresina funkcjonuje jakaś wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego? Ew. czy ktoś z Was dysponuje może wertykulatorem i mógłby użyczyć? Muszę przemielić trochę swój zieleniak, a kupowanie urządzenia do 1-2 krotnego użytku to trochę dla mnie za dużo na teraz :/ A na ul. skosnej w Paprotni pytałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 21.03.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Takie pytanko: czy w okolicy Teresina funkcjonuje jakaś wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego? Ew. czy ktoś z Was dysponuje może wertykulatorem i mógłby użyczyć? Muszę przemielić trochę swój zieleniak, a kupowanie urządzenia do 1-2 krotnego użytku to trochę dla mnie za dużo na teraz :/ Witam serdecznie po raz pierwszy na forum:)) Jesli dobrze zrozumiałam , to chcesz "przekopać" ziemię . Do tego musisz mieć glebogryzarkę. Wertykulator służy do to renowacji trawnika. Czyli nacinania darni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Paweelo: nie pytałem, ale kiedyś tam byłem i widziałem u nich tylko maszyny budowlane :/ Muszę się tam chyba jeszcze raz wybrać kiedyś. Miranka: dzięki, ale właśnie chodzi mi o ponacinanie darni Trawę już mam, ale urosła w kępki i muszę to teraz naprawić. Przy okazji nacinając wprowadzę do gleby trochę starej trawy, a przydało by mi się jeszcze trochę kompostu, który w momencie nacinania mógłby zostać wtłoczony w glebę Poprawiło by mi to nieco strukturę tejże, bo mam dziadostwo do potęgi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.03.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Którą ze szkółek iglaków możecie polecić w naszych okolicach? musze kupić i posadzić wzdłuż płotu.... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 23.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Którą ze szkółek iglaków możecie polecić w naszych okolicach? musze kupić i posadzić wzdłuż płotu.... z góry dziękuję Szkółka nie jest w Sochaczewie, ale warta polecenia. Mam wszystkie rośliny w ogrodzie od nich, wszystkie ładnie się przyjęły i są zdrowe ---> http://www.szymanowski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.03.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Szkółka nie jest w Sochaczewie, ale warta polecenia. Mam wszystkie rośliny w ogrodzie od nich, wszystkie ładnie się przyjęły i są zdrowe ---> http://www.szymanowski.pl/ dzięki są z Ożarowa - to nie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 27.03.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Moze komus zostały połamane płyty karton/gips. Potrzebuje kilka małych kawałków. Moze ktos wspomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 28.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Powoli rozglądam się za "firmą ochrnoniarską" na naszym terenie... na płotach najwięcej tabliczek Agrus, potem Solid Seciurity, czasami Juventus i kilka Certus. Macie może jakieś doświadczenia negatywne z którąś z firm? a może którąś polecilibyście i dlaczego? Jakie są koszty miesieczne ? z góry dziękuję atsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 28.03.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 WITAM forumowiczó z Sochaczewa Włąsnie ejstem na etapei papierologig otóż mam juz warunki zabudowy i czekma na mapke od geodety, geodeta z sochaczewa a nazywa sie PAPIERz dosć dziwnie ale moze opacznosć Boza nad nim spoczywa Prosze o jakies namiary na ludiz którym zbywa towar na budowach, potrzebuje stali, cegły bloczkó stepli, itp. możliwy odbiór osobisty a mój domek nazywa sie TYMEK wersja D podwyższona ścianka kolankowa i podwójny garaż 147 m2 pow mam juz materiał na budowe a mianowicie pustak ścienny termoton p+w 24 cm oraz na działówki i czesciowo na nosne porotherm 25 P+W Wienerbewrgera dos tanio kupione od poprzedniego własciciela który zakonczył budowe i zostało mu kilka palet murarz sie przeliczył Stal tez juz kupiłem co ciekawe ceny z okolicsą wygurowane a za transport sobei doliczaja, dostałem stal z okolic Góry Kalwarii w cenie o 800 zł niższej niz z Sochaczewa i okolic juz z transportem, wiec opłąca sie oferotwac Pozdrawiam Adam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.03.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 WITAM forumowiczó z Sochaczewa Włąsnie ejstem na etapei papierologig otóż mam juz warunki zabudowy i czekma na mapke od geodety, geodeta z sochaczewa a nazywa sie PAPIERz dosć dziwnie ale moze opacznosć Boza nad nim spoczywa Prosze o jakies namiary na ludiz którym zbywa towar na budowach, potrzebuje stali, cegły bloczkó stepli, itp. możliwy odbiór osobisty a mój domek nazywa sie TYMEK wersja D podwyższona ścianka kolankowa i podwójny garaż 147 m2 pow mam juz materiał na budowe a mianowicie pustak ścienny termoton p+w 24 cm oraz na działówki i czesciowo na nosne porotherm 25 P+W Wienerbewrgera dos tanio kupione od poprzedniego własciciela który zakonczył budowe i zostało mu kilka palet murarz sie przeliczył Stal tez juz kupiłem co ciekawe ceny z okolicsą wygurowane a za transport sobei doliczaja, dostałem stal z okolic Góry Kalwarii w cenie o 800 zł niższej niz z Sochaczewa i okolic juz z transportem, wiec opłąca sie oferotwac Pozdrawiam Adam J. Witaj qwerty. budujemy ten sam dom i w tej samej okolicy Jeśłi chciałbyś zobaczyć w realu jak wygląda daj znnać co do geodety Paweł Papierz - wytyczął mi budynek na działce - dobry fachowiec gdzie się budujesz? Jest też specjalna grupa budujacych Tymki Grupa tymowiczów z horyzontu. Mnóstwo informacji i wymiany doświadczeń - ponad 150 osób budujących ten domek. pozdr, Atsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Paweelo: powiadasz ścinki g-k Cię interesują? A jakieś konkretne wymiary i ilość masz na myśli, czy tak ogólnie raczej? Bo małe ilości, to może bym u siebie znalazł (zachomikowałem trochę, bo mam kotłownię jeszcze nie wykończoną i muszę tam zabudowę rur uskutecznić, tylko nie mam kiedy się za to zabrać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts