qwerty0714 29.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witaj qwerty. budujemy ten sam dom i w tej samej okolicy Jeśłi chciałbyś zobaczyć w realu jak wygląda daj znnać co do geodety Paweł Papierz - wytyczął mi budynek na działce - dobry fachowiec gdzie się budujesz? Jest też specjalna grupa budujacych Tymki Grupa tymowiczów z horyzontu. Mnóstwo informacji i wymiany doświadczeń - ponad 150 osób budujących ten domek. pozdr, Atsyrut Witam, ja sie buduje w pieknej okolicy jaka jest Żelazowa WOla 200 m od parku a Papierz załatwia mi narazie mapki bo z tym sie troche zchodzi ;/ niestety ciekawe czy w wakacje tego roku rusze w ogółe chociazby z fundamentami. a jak to było u was ?? ile czekaliscie na pozwolenia uzgodnienia itd ?? a propo musze zrobic zjazd z działki bo podobno w planach nie ma a od dawien dawna ojciec mój i jego wujo jakos wjezdzali na pole ale urzednik to urzednik a co do forum horyzontu to mam tma nawet konto troche sie udzielałem ale teraz nie ma czasu praca praca budowa papiery zaganiany jestem co do spotkania sie na budowie to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam, ja sie buduje w pieknej okolicy jaka jest Żelazowa WOla 200 m od parku a Papierz załatwia mi narazie mapki bo z tym sie troche zchodzi ;/ niestety ciekawe czy w wakacje tego roku rusze w ogółe chociazby z fundamentami. a jak to było u was ?? ile czekaliscie na pozwolenia uzgodnienia itd ?? a propo musze zrobic zjazd z działki bo podobno w planach nie ma a od dawien dawna ojciec mój i jego wujo jakos wjezdzali na pole ale urzednik to urzednik a co do forum horyzontu to mam tma nawet konto troche sie udzielałem ale teraz nie ma czasu praca praca budowa papiery zaganiany jestem co do spotkania sie na budowie to bardzo dobry pomysł Ja buduję się w Kuznocinie - druga strona Sochaczewa Co do papierkologii - to trochę się zeszło - jak dobrze pamiętam to było około dwóch miesięcy... Miałem o tyle dobrze że mapki, pozwolenia, przeróbki w projekcie itd załatwiał mi KIERBUD w ramach swojego wynagrodzenia. Ja tylko podpisy składałem Najwięcej zachodu było jednak przy formalnościach z podłaczeniem wody i prądu. Tam się zeszło troszkę co do forum to nie mówię o forum horyzontu tylko o tym formu muratordom - ale grupa budująca tymowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 29.03.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Paweelo: powiadasz ścinki g-k Cię interesują? A jakieś konkretne wymiary i ilość masz na myśli, czy tak ogólnie raczej? Bo małe ilości, to może bym u siebie znalazł (zachomikowałem trochę, bo mam kotłownię jeszcze nie wykończoną i muszę tam zabudowę rur uskutecznić, tylko nie mam kiedy się za to zabrać ). hej Potrzebuje obudowac murłate (grubośc to 4cm) aby potem połozyć tynk. Potrzebuję paski 25 - 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwelgorski 29.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam Ktoś na forum pytał o firma http://www.wybudujdom.com Oceniam tą firmę pozytywnie , w zeszlym roku wybudowałam z nimi dom .Dom jest cały , więc wspólpraca była owocna.Wiadomo , że na każdej budowie są jakieś problemy ,firma fachowo je rozwiązuje i doradza, daje możliwośći wyboru.Stan surowy wybudowany został w bardzo szybkim tępie bez żadnych zastrzeżeń , ekipa bardzo profesjonalna.Polecam ich kontakt 697 555 672 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam Ktoś na forum pytał o firma http://www.wybudujdom.com Oceniam tą firmę pozytywnie , w zeszlym roku wybudowałam z nimi dom .Dom jest cały , więc wspólpraca była owocna.Wiadomo , że na każdej budowie są jakieś problemy ,firma fachowo je rozwiązuje i doradza, daje możliwośći wyboru.Stan surowy wybudowany został w bardzo szybkim tępie bez żadnych zastrzeżeń , ekipa bardzo profesjonalna.Polecam ich kontakt 697 555 672 Cześć Ich strona wygląda profesjonalnie i nie wątpie że dobrze budują... Najistotniejszą sprawą jest jednak cena. Ile wyniół Cię SSO i jaki domek wybudowałeś? wrzuć zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.03.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Niedawno zalewałem strop - w Budokruszu wytargowałem cenę 215 netto za metr sześcieny - to tak zeb osoby zaczynajace przygody z betoniarniami - miały porówónanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja też polecam Budokrusz. Dobry beton, bezproblemowa dostawa, a cena wbrew pozorom wcale niewygórowana. Poza tym zawsze, jak u nich brałem zaliczkowo, to przy fakturze miałem zwrot Raz wziąłem od innego, to jeszcze musiałem dopłacić, bo policzyli za postój gruchy w czasie rozładunku. Paweelo: aha. Kurcze, takich ilości ścinków to nie mam :/ Mam parę takich raczej w kawałkach bardziej kwadratowych, nie długich. Z pasków to może został mi 1, 2 szt., ale to muszę sobie zweryfikować w chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManiekMalina 30.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam wszystkich,mam do sprzedania po budowie porotherm 25 P+W - 6 palet. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 31.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam wszystkich, mam do sprzedania po budowie porotherm 25 P+W - 6 palet. pozdr witajcie - poprosze o info gdzie i po ile najlepiej kontakt telefoniczny na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jeśli komuś zostały po budowie deski - chętnie odkupie za rozsądną cenę... Może ktoś ma jeszcze jakieś materiały "pobudowlane" i zalegają mu na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 03.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam w nowym Roku poszukuje solidnego kierownika budowy, mamy juz na dzialeczce Media wiec czas ruszyc z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.04.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam w nowym Roku poszukuje solidnego kierownika budowy, mamy juz na dzialeczce Media wiec czas ruszyc z budowa Kierbuda to raczej każdy Ci poleci - rzadko sa partacze... natomiast jak chcecie to mogę polecic ekipe murarzy... szybko, terminowo i czysto.... ceny też przystępne. Jak chcecie to zapraszam na obnejrzenie ich pracy u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.04.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 odsprzedam pręty stalowe żebrowane ok.30 fi10 po 20zł za szt , plus gratis kilka fi12 i cieńszych, Kampinos witam Chyba byłabym zainteresowana. Napisz na priv gdzie jesteś. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mnie teraz przydałoby się trochę desek. Jeśłi komuś zostały to chętnie kupię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam Popatrz do grupy kampinoskiej, tam chyba miał ktoś jakieś deski. Leszno to nie koniec świata a ja jestem po między Sochaczewem a Lesznem. Parę razy skorzystałam z pomocy sąsiedzkiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.04.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam Popatrz do grupy kampinoskiej, tam chyba miał ktoś jakieś deski. Leszno to nie koniec świata a ja jestem po między Sochaczewem a Lesznem. Parę razy skorzystałam z pomocy sąsiedzkiej pozdrawiam Już okolic Leszna 3 metry desek przywiozłem... oczywiście szukam w ościennych grupach budującuch sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiaki 12.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.Jeśli komuś z as zostały deski i cegła wienerberger 25 to bardzo chętnie odkupię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka17 14.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 atsyrut, u nas dwa tygodnie temu wylany byl strop i za jakies 2 nastepne beda dostepne - stropu jest 120 m2. Bedzie rowniez do sprzedazy ok 300 stempli 3metrowych. Budowa w Bloniu.Jesli jestes zainteresowany, to poprosze o kontakt 502-174-931. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek i agnieszka 15.04.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 sprzedam roczną toaletę z drewna na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.04.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 atsyrut, u nas dwa tygodnie temu wylany byl strop i za jakies 2 nastepne beda dostepne - stropu jest 120 m2. Bedzie rowniez do sprzedazy ok 300 stempli 3metrowych. Budowa w Bloniu. Jesli jestes zainteresowany, to poprosze o kontakt 502-174-931. Witaj, stemple mam ale deski chętnie odkupię.... zdzwonimy się i pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts