Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
szukam jakiejś niedrogiej szkółki z iglakami w okolicach Sochaczewa. Może ktoś wie gdzie taką znależć? I poszukuję też podkładów kolejowych- może komuś rzuciły się w oczy w jakimś skladzie lub sklepie... Pozdrawiam

Ja ostatnio byłem w szkółce Iglak w Osuchowie (http://iglak.net.pl/), ceny bardzo przystępne, lecz wybór roślin nie największy. W Osuchowie jest jeszcze druga szkółka, niestety nazwy nie pamiętam, ale dla przykładu drzewko, które pod Warszawą potrafi kosztować 600pln, tam kupilem za 200pln :-)

witam

poszukuję wykonawcy ogrodzenia z kamienia polnego, jeśli miałby ktoś namiar to proszę:)

pozdr

Jadąc od cmentarza na Wypalenisku w stronę Master Foods, przed skreśloną tablicą Sochaczew po lewej stronie, obecnie ktoś robi takowe ogrodzenie, efekty prac juz widac, więc polecam podjechać, zobaczyć i porozmawiać na miejscu z wykonawcą :-)

prośba o wasze opinie.

Znalazłem firmę JAN BUD z Sochaczewa. Ktoś miał z nimi do czynienia? cenę za tynki tradycyjne mają 20 zł za metr ( mój materiał) i ocieplenie zewnętrzne styropianem z tynkiem na gotowo ( też mój materiąl ) 35 zł za metr.... ceny atrakcyjnie wyglądają.

z góry dzieki za każdą informację.

już jestem po tynkach......

prace można zobaczyć na galerii:

https://picasaweb.google.com/104291972191658430822/20130413?authkey=Gv1sRgCPvM7drD2YHxlQE

decyzja o wyborze firmy pozostaje do wyboru forumowiczów.