paweelo 25.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 WitamProszę o opinie na temat firmy POL TYNK z sochaczewa - oferujaca ocieplenia i tynki zewnętrzne maszynowe. Podobno oszczwdnośc na tynku 30% w porównaniu do zaciąganych recznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 25.04.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 WitamProszę o opinie na temat firmy POL TYNK z sochaczewa - oferujaca ocieplenia i tynki zewnętrzne maszynowe Podobno oszczwdnośc na tynku 30% w porównaniu do zaciąganych recznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiaki 26.04.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jesli ktoś z Was szuka solidnego i niedrogiego geodety to mam na takiego namiary.Wie za co pieniądze bierze a nie jak niektórzy tylko za pieczątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiaki 26.04.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Chętnie odkupię deski i cegłę Porotherm 25 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 27.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja chętnie odkupię deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 coś cicho się zrobiło w grupie Sochaczewa i okic chyba wszyscy na budowach pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 07.05.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 coś cicho się zrobiło w grupie Sochaczewa i okic chyba wszyscy na budowach pracują Witam Też to zauwazyłem ze nikt nic nie pisze. Chciałem wiec ponowić pytanie o firme z sochaczewa oferujaca ocieplenia tynkami maszynowymi. "POLTYNK" Jakie opinie macie o tej firmie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.05.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam Też to zauwazyłem ze nikt nic nie pisze. Chciałem wiec ponowić pytanie o firme z sochaczewa oferujaca ocieplenia tynkami maszynowymi. "POLTYNK" Jakie opinie macie o tej firmie ?? nigdy o nich nie słyszałem... poszperaj po forach.... dużo krzykneli za robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 17.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 poszukuję materiału na ogrodzenie od strony drogi.. chcę stawiac z gotowych elementów ( coś jak imitacja klinkieru, lub piaskowca) ktoś ma coś takiego ? jeśłi tak to czy jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEODEN 18.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 WitamSprzedam studzienkę do wodomierza: ocieplenie, żeliwny dekiel i skrzynkę elektryczną (rozdzielnica, erbetka) bez aparatury za symboliczne kwoty.Oddam za darmo kibelek w dobrym stanie.tel. 664 789 132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 20.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 szukam jakiejś niedrogiej szkółki z iglakami w okolicach Sochaczewa. Może ktoś wie gdzie taką znależć? I poszukuję też podkładów kolejowych- może komuś rzuciły się w oczy w jakimś skladzie lub sklepie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 21.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 szukam jakiejś niedrogiej szkółki z iglakami w okolicach Sochaczewa. Może ktoś wie gdzie taką znależć? I poszukuję też podkładów kolejowych- może komuś rzuciły się w oczy w jakimś skladzie lub sklepie... Pozdrawiam Ja ostatnio byłem w szkółce Iglak w Osuchowie (http://iglak.net.pl/), ceny bardzo przystępne, lecz wybór roślin nie największy. W Osuchowie jest jeszcze druga szkółka, niestety nazwy nie pamiętam, ale dla przykładu drzewko, które pod Warszawą potrafi kosztować 600pln, tam kupilem za 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 21.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 witam poszukuję wykonawcy ogrodzenia z kamienia polnego, jeśli miałby ktoś namiar to proszę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 21.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 witam poszukuję wykonawcy ogrodzenia z kamienia polnego, jeśli miałby ktoś namiar to proszę pozdr Jadąc od cmentarza na Wypalenisku w stronę Master Foods, przed skreśloną tablicą Sochaczew po lewej stronie, obecnie ktoś robi takowe ogrodzenie, efekty prac juz widac, więc polecam podjechać, zobaczyć i porozmawiać na miejscu z wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 23.05.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 poszukuję osoby która wykona mi(trepy) schody drewniane na zelbetonowych Moze znacie kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 24.05.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 witam poszukuję wykonawcy ogrodzenia z kamienia polnego, jeśli miałby ktoś namiar to proszę pozdr obok mnie sąsiadowi pan połupał kamulce i ma niedługo stawiać ogrodzenie. Jak sąsiada namierzę, to wezmę numer do tego majstra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 24.05.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 poszukuję osoby która wykona mi(trepy) schody drewniane na zelbetonowych Moze znacie kogos Do schodow polecam p.Mirka 600 500 092. Dzwoniac mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 25.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 obok mnie sąsiadowi pan połupał kamulce i ma niedługo stawiać ogrodzenie. Jak sąsiada namierzę, to wezmę numer do tego majstra:) hubertsain i jojka dzięki za odpowiedzi jojka jak uda Ci się zdobyć kontakt też będę wdzięczny jeszcze raz dzięki pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 prośba o wasze opinie. Znalazłem firmę JAN BUD z Sochaczewa. Ktoś miał z nimi do czynienia? cenę za tynki tradycyjne mają 20 zł za metr ( mój materiał) i ocieplenie zewnętrzne styropianem z tynkiem na gotowo ( też mój materiąl ) 35 zł za metr.... ceny atrakcyjnie wyglądają. z góry dzieki za każdą informację. już jestem po tynkach...... prace można zobaczyć na galerii: https://picasaweb.google.com/104291972191658430822/20130413?authkey=Gv1sRgCPvM7drD2YHxlQE decyzja o wyborze firmy pozostaje do wyboru forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 25.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 poszukuję osoby która wykona mi(trepy) schody drewniane na zelbetonowych Moze znacie kogos p. Janusz 668-178-935. Można powołać się na Huberta od tynków i elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts