jojka 30.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 hubertsain i jojka dzięki za odpowiedzi jojka jak uda Ci się zdobyć kontakt też będę wdzięczny jeszcze raz dzięki pozdr kolo12 kolo12 wysłałam Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 hubertsain - kładąc elewację na pewno znasz dobre sprawdzone i niedrogie ekipy dekarzy do pokryć dachowych.... możesz kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wini0605 07.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Mam pytanie do członków tej grupy i nie tylko. Mianowicie chodzi mi o opinie o firmie DEKAR-LUX z Brwinowa ul Otrebuska 33A http://www.dekar-lux.pl/ . Jest to firma oferujaca pokrycia dachowe oraz montaz. jakie macie zdanie na jej temat?? @ na priw Dziekuje Zapomij to tej firmie to najwięksi fajansiarze w woj mazowieckim, Potrafią spieprzyć wszystko, i jeszcze oszukują. Liczą za coś czego nie robią. okna zamontowane na różnych wysokościach, dach przecieka, okna też!!!! Najgorsi fachowcy jacy mi się trafili wszystko kleją i uszczelniają sylikonem, cały dach uwalony tym preparatem i podeptany brudnymi buciorami (zarysowany). Zastanów się dobrze zanim trafisz do Panów z Brwinowa!!! wielcy fachowcy, ciekawe czym sie zjmowali przez te 20 lat bo na pewno nie dekarstwem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagano 08.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Po budowie zostały mi 3 wkłady kominowe ceramiczne (fi 220 mm, wys. 50 cm), które mogę odsprzedać za 100 PLN. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 09.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu parterowego.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu 2013.Liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 09.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu parterowego.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu 2013.Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Polecam http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.06.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu parterowego.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu 2013.Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Ja polecam swojego murarza - buduje, terminowo, czysto i tak jak chcesz i to z czego chcesz. na prawdę fachowcy pierwsza klasa... żadnych zaliczek, żadnych przerw w budowaniu - rozliczasz sie etapami np. za wylanie ław jest ustalona kwota - po ich wylaniu odbierasz robotę i płacisz. potem leca dalej z następnym etapem. Nazwisko murarza to Henryk Drężek tel. 509 551 139. Tylko trzeba się streszczać - bo terminy ma napiętę - jak każdy dobry fachowiec. Jak chcesz zobaczyć jego robotę - zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 15.06.2012 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hubert,widzę, że i mój domek załapał się na dwa zdjęcia Nadal podtrzymuję swoją opinię, że robota wykonana była konkretnie! Wystawiam "POZYTYWA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 15.06.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Prosze o pomoc w sprawie podesłania kontaktu do firm wykonujacych podłaczenia gazu ziemnego od skrzynki do domu i wewnątrz. Projekt i decyzję juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia11 15.06.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Mam pytanie do pana HubertaPamięta pan moze gdzie stoi ten parterowy domek co jest na zdjęciu 7?A może wie pan co to za projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 16.06.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ja ostatnio byłem w szkółce Iglak w Osuchowie (http://iglak.net.pl/), ceny bardzo przystępne, lecz wybór roślin nie największy. W Osuchowie jest jeszcze druga szkółka, niestety nazwy nie pamiętam, ale dla przykładu drzewko, które pod Warszawą potrafi kosztować 600pln, tam kupilem za 200pln Witam Czy mógłbyś wytłumaczyć jak tam dojechać ?? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 17.06.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Coobah, tak Twój dom też się załapał Ostatnio zmobilizowałem się i z aparatem w ręku podróżuje po mazowszu i robię zdjęcia naszych realizacji. Obecnie wykonywane elewacje fotografuje już na bieżąco gonia11 ten dom jest w Sochaczewie na ul. Szymona Pietrzaka w głębi jednej z działek, nie pamiętam jaki to projekt. Kogutos za Mszczonowem masz drogowskaz w prawo na Osuchów, tam skręcasz i są potem reklamy jak dojechać. Masz mapkę na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 17.06.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Prosze o pomoc w sprawie podesłania kontaktu do firm wykonujacych podłaczenia gazu ziemnego od skrzynki do domu i wewnątrz. Projekt i decyzję juz mam Artur Rosiak 602-389-277 u mnie bedzie robił instalacje gazową i solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManiekMalina 17.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam,poszukuje dobrej ekipy do wykonania kostki brukowej. Możecie kogoś polecić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 18.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 tu masz kontakt do osoby kóra wykonuje takie instalacje ma uprawnienia robi próby szczelnosci wiec wszystko ok Zbigniew Janicki 602-759-243 Prosze o pomoc w sprawie podesłania kontaktu do firm wykonujacych podłaczenia gazu ziemnego od skrzynki do domu i wewnątrz. Projekt i decyzję juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.06.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Artur Rosiak 602-389-277 u mnie bedzie robił instalacje gazową i solary jakie solary będziesz kładł? i jak to cenowo wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 19.06.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Prosze o pomoc w sprawie podesłania kontaktu do firm wykonujacych podłaczenia gazu ziemnego od skrzynki do domu i wewnątrz. Projekt i decyzję juz mam Dziekuje wszystkim za pomocne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 21.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Po zakonczeniu przygody z budowaniem moge polecic 2 ekipy - tynki wewnetrzne cem-wapienne - p. Majchrzak znany chyba tutaj dosc mocno - telefonu nie mam pod reka ale na forum w wielu watkach. Wszyscy fachowcy po drodze zachwycali sie jego tynkami. Elektryk - Jan Rudnicki, 609 882 322 - klasa fachura - nie umie po prostu kombinowac i partolic! Ekipa od kompleksowej wykonczeniowki na medal to p. Lukasz Chmiel - dzialajaca w zasadzie w calym Mazowieckim jak trzeba choc i dalej tez. Robia wszystko od ocieplenia poddasza - bardzo dokladnie i elegancko poradzili sobie z 2 warstwami welny, przez karton gipsy, gipsowanie - 3 warstwy rewelacyjnie gladko, po 2 latach nic nie peka. Piekne formy z plyt gk potrafia wyczarowac, glazury, terakoty - perfekt. Sa w stanie zrobic wszystko lacznie z kostka. Maja swietne ceny na bdb farby flugera, oczywiscie tez maluja wnetrza jak jest taka potrzeba. Co najwazniejsze robia w konkretnym tempie, dokladnie i naprawde mysla przy tym. Ceny srednie, ale przy tej jakosci prac, jak juz zaczeli nie szuklem dalej - po prostu przyjemnie bylo patrzec, rowniez na to jak trzymali porzadek podczas prac. Polecam z czystym sumieniem. Dorobili sie strony ostatnio nawet http://www.lukaszchmiel.pl Pozdros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 21.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witamprośba o pomoc Jaką rurą prowadziliscie instalacje gazową wewnętrzną -STAL czy MIEDZ??Jakie macie zdanie na temat stali lub miedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam Szukam projektanta, który zrobi mi projekt indywidualny garażu, który chcę dobudować do stojącego domu. Oczywiście za rozsądną cenę i szybko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts