Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu parterowego.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu 2013.Liczę na Waszą pomoc.

Pozdrawiam

Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.

Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.

Oferujemy Państwu nasz zakres prac:

- budowa domu,

- elewacje,

- docieplenie poddaszy,

- ściany, ścianki działowe,

- gładzie gipsowe,

- sufity podwieszane,

- malowanie,

- tapetowanie,

- układanie terakoty oraz glazury,

- montaż paneli ściennych i podłogowych,

- montaż drzwi i okien,

- serwis okien,

inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.

Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy.

609 298 920 [email protected]

Jojka, qwerty - w zasadzie interesuje mnie wszystko :) jak to się sprawdza, jaka firma montowała itd.

Jeśli będzie możliwość obejrzenia, porozmawiania to jestem chętny....

Przemek dzwon pod ten numer brat jest autoryzowanym monterem kolektorów Galmet i takie tez ma u siebie, ja ze swojej strony dodam ze u siebie tez w przyszłosci napewno cos takiego zamontuje

poniżej numer do montera, zadzwon umów sie przyjedz obejrzyj kolektory są na dachu i grzeją wode :p

a tutaj strona z przykłądowymi zestawami http://www.galmet.com.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_galme&id_dzi=13&id_men=25

grzegorz ( monter Galmet kolektowy ) 882 435 828

Jojka, qwerty - w zasadzie interesuje mnie wszystko :) jak to się sprawdza, jaka firma montowała itd.

Jeśli będzie możliwość obejrzenia, porozmawiania to jestem chętny....

Firmy nie pamiętam, musiałabym przegrzebać papiery. Firmy która montowała polecic nie mogę, bo troche było z nimi kłopotów. A sprawdzają się super- mamy je od wrzesnia i na razie nie mam zastrzeżeń. Jak masz ochotę obejrzeć, to zapraszam.

Witajcie. Jestem tu "Świeżynka" ;) i niestety nie mogę się dokopać do jakichkolwiek informacji na jeden temat. Otóż: czy orientujecie się jakie są widełki cenowe za projekt indywidualny domu za m2 ? Oczywiscie mówię o sochaczewskich biurach. Jedni odradzają mi projekt gotowy inni mowia ze projekt indywidualny to niepotrzebne wyrzucenie pieniedzy...

Witajcie. Jestem tu "Świeżynka" ;) i niestety nie mogę się dokopać do jakichkolwiek informacji na jeden temat. Otóż: czy orientujecie się jakie są widełki cenowe za projekt indywidualny domu za m2 ? Oczywiscie mówię o sochaczewskich biurach. Jedni odradzają mi projekt gotowy inni mowia ze projekt indywidualny to niepotrzebne wyrzucenie pieniedzy...

Ja jestem zwolennikiem "gotowców" jest tego taki wybór - że na pewno coś znajdziesz i ewentualnie pozmieniasz.... Ja na przykład mam projekt Tymek z pracowni Horyzont... na forum jest zarejestrowanych ponad 150 osób z tym projektem - ludzie jeżdżą i oflądają swoje budynki i dzielą sie zmianami jakie ponanosili.... fajna sprawa... przy idnywidualnym projekcie raczej nie podejrzysz rozwiązań u innych....

Oczywiscie to tylko moje zdanie.

witam

Mam takie pytanie czy w Sochaczewie można gdzies wypożyczyc podpory pod strop, bądz moze ktoś chce sprzedac stęple potrzebuje z 60-80 szt

Poszperaj na forum - ludzie sprzedają po 5 zł za sztukę ( w zalezności od długości) na http://www.e-sochaczew.pl też pojawiają się tego typu ogłoszenia. Ja miałem układ z murarzem ze przywozi swoje a potem je zabiera.