magi_w 27.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam Szukam projektanta, który zrobi mi projekt indywidualny garażu, który chcę dobudować do stojącego domu. Oczywiście za rozsądną cenę i szybko pozdrawiam Spróbuj może tu : EKO Projekt inż. Jadwiga Barszcz 96-500 Czyste 21 - woj. mazowieckie tel. 46 862 78 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 01.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kupię deski do wyszalowania podmurówki ogrodzenia. Info na PW lub 509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 02.07.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 odsprzedam pręty stalowe żebrowane ok.30szt fi10 po 15zł za szt ,plus gratis kilka fi12 i cieńszych,Kampinos604-630-814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 02.07.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 zostały mi 3 paczki włókien polipropylenowych do betonu - moze ktos chetny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 03.07.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu parterowego.Budowę planuję rozpocząć w kwietniu 2013.Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz. Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie. Oferujemy Państwu nasz zakres prac: - budowa domu, - elewacje, - docieplenie poddaszy, - ściany, ścianki działowe, - gładzie gipsowe, - sufity podwieszane, - malowanie, - tapetowanie, - układanie terakoty oraz glazury, - montaż paneli ściennych i podłogowych, - montaż drzwi i okien, - serwis okien, inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon. Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 609 298 920 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.07.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 odsprzedam pręty stalowe żebrowane ok.30szt fi10 po 15zł za szt , plus gratis kilka fi12 i cieńszych, Kampinos 604-630-814 hej, będziesz w sobotę w Kampinosie? Może uda mi się zwerbować małża i podjechać do Ciebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 06.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 hej, będziesz w sobotę w Kampinosie? Może uda mi się zwerbować małża i podjechać do Ciebie. pozdrawiam tak od ok 13 do wieczora, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Czy ktoś z Was ma założone solary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 15.07.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Czy ktoś z Was ma założone solary? ja mam. A co Cie konkretnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 15.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Czy ktoś z Was ma założone solary? hej Przemek, mój brat ma załozonych 20 rur na dachu i bufor w kotłowni , jak chcesz to mozesz obejrzec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.07.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 hej Przemek, mój brat ma załozonych 20 rur na dachu i bufor w kotłowni , jak chcesz to mozesz obejrzec, Jojka, qwerty - w zasadzie interesuje mnie wszystko jak to się sprawdza, jaka firma montowała itd. Jeśli będzie możliwość obejrzenia, porozmawiania to jestem chętny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 16.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jojka, qwerty - w zasadzie interesuje mnie wszystko jak to się sprawdza, jaka firma montowała itd. Jeśli będzie możliwość obejrzenia, porozmawiania to jestem chętny.... Przemek dzwon pod ten numer brat jest autoryzowanym monterem kolektorów Galmet i takie tez ma u siebie, ja ze swojej strony dodam ze u siebie tez w przyszłosci napewno cos takiego zamontuje poniżej numer do montera, zadzwon umów sie przyjedz obejrzyj kolektory są na dachu i grzeją wode a tutaj strona z przykłądowymi zestawami http://www.galmet.com.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_galme&id_dzi=13&id_men=25 grzegorz ( monter Galmet kolektowy ) 882 435 828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 18.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Jojka, qwerty - w zasadzie interesuje mnie wszystko jak to się sprawdza, jaka firma montowała itd. Jeśli będzie możliwość obejrzenia, porozmawiania to jestem chętny.... Firmy nie pamiętam, musiałabym przegrzebać papiery. Firmy która montowała polecic nie mogę, bo troche było z nimi kłopotów. A sprawdzają się super- mamy je od wrzesnia i na razie nie mam zastrzeżeń. Jak masz ochotę obejrzeć, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 19.07.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 witam,ile w naszych stronach może zawołać kominiarz za odbiór komina i wystawienie zaświadczenia potrzebnego do odbioru budynku?może macie kogoś już sprawdzonego?podajcie namiary:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 19.07.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 witam, ile w naszych stronach może zawołać kominiarz za odbiór komina i wystawienie zaświadczenia potrzebnego do odbioru budynku? może macie kogoś już sprawdzonego? podajcie namiary:) pozdrawiam Nie pamiętam ile płaciłem, ale facet rzeczowy ---> Mittelstaedt Paweł Tel.: 468622756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropcia 20.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witajcie. Jestem tu "Świeżynka" i niestety nie mogę się dokopać do jakichkolwiek informacji na jeden temat. Otóż: czy orientujecie się jakie są widełki cenowe za projekt indywidualny domu za m2 ? Oczywiscie mówię o sochaczewskich biurach. Jedni odradzają mi projekt gotowy inni mowia ze projekt indywidualny to niepotrzebne wyrzucenie pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.07.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witajcie. Jestem tu "Świeżynka" i niestety nie mogę się dokopać do jakichkolwiek informacji na jeden temat. Otóż: czy orientujecie się jakie są widełki cenowe za projekt indywidualny domu za m2 ? Oczywiscie mówię o sochaczewskich biurach. Jedni odradzają mi projekt gotowy inni mowia ze projekt indywidualny to niepotrzebne wyrzucenie pieniedzy... Ja jestem zwolennikiem "gotowców" jest tego taki wybór - że na pewno coś znajdziesz i ewentualnie pozmieniasz.... Ja na przykład mam projekt Tymek z pracowni Horyzont... na forum jest zarejestrowanych ponad 150 osób z tym projektem - ludzie jeżdżą i oflądają swoje budynki i dzielą sie zmianami jakie ponanosili.... fajna sprawa... przy idnywidualnym projekcie raczej nie podejrzysz rozwiązań u innych.... Oczywiscie to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 24.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Rozglądam się za dobrym i niedrogim drewnem kominkowym i węglem do pieca "wszystkopalnego" mozecie polecic sprawdzonych dostawców? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 26.07.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 witamMam takie pytanie czy w Sochaczewie można gdzies wypożyczyc podpory pod strop, bądz moze ktoś chce sprzedac stęple potrzebuje z 60-80 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.07.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 witam Mam takie pytanie czy w Sochaczewie można gdzies wypożyczyc podpory pod strop, bądz moze ktoś chce sprzedac stęple potrzebuje z 60-80 szt Poszperaj na forum - ludzie sprzedają po 5 zł za sztukę ( w zalezności od długości) na http://www.e-sochaczew.pl też pojawiają się tego typu ogłoszenia. Ja miałem układ z murarzem ze przywozi swoje a potem je zabiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts