atsyrut 30.07.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 poszukuję kory sosnowej na ściółkę dla iglaków. wiecie może gdzie w naszych okolicach niedrogo można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.07.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 poszukuję osoby która wykona mi(trepy) schody drewniane na zelbetonowych Moze znacie kogos i jak tam udało Ci się znaleźć kogoś kto zrobił schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichyart 30.07.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 witam.własnie będziemy zaczynali naszą przygodę z budowaniem wymarzonego domku,część papierkową mamy już na ukończeniu, czekamy na pozwolenie na budowę, powoli przygotowujemy się do szacowania i szukania firm betoniarskich w okolicach, może ktoś przechodził to niedawno i może zna aktualne cenniki betonu na fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 witam. własnie będziemy zaczynali naszą przygodę z budowaniem wymarzonego domku,część papierkową mamy już na ukończeniu, czekamy na pozwolenie na budowę, powoli przygotowujemy się do szacowania i szukania firm betoniarskich w okolicach, może ktoś przechodził to niedawno i może zna aktualne cenniki betonu na fundamenty. Pochwal się gdzie się budujesz? i jaki projekt Co do cen betonu na fundamenty - wszystko zależy z której firmy bierzesz... u nas na rynku jest trochę tego. Ja brałem z BUDOKRUSZU i płaciłem 215 netto za metr sześcienny. Z każdym mozesz się targować - nie ma czegoś takiego jak stałe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichyart 30.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Pochwal się gdzie się budujesz? i jaki projekt Co do cen betonu na fundamenty - wszystko zależy z której firmy bierzesz... u nas na rynku jest trochę tego. Ja brałem z BUDOKRUSZU i płaciłem 215 netto za metr sześcienny. Z każdym mozesz się targować - nie ma czegoś takiego jak stałe ceny. czytając trochę forum tez zastanawiam się własnie nad "budokruszem" opinie dobre wynikły z lektury, aczkolwiek na pewno podzwonię i popytam jakie są różnice aktualnie jak będę zamawiał.a jeszcze chwile to potrwa,zacząć trzeba od kręcenia zbrojenia . No i tu właśnie muszę przysiąść i obliczyć ilości stali mi potrzebnej. A budynek powstanie jakieś 7km od Sochaczewa, a projekt jaki wybraliśmy po długich przeglądaniach katalogów różnych firm,ze aż czasem mieliśmy już dosyć wszystkiego , to Archonu "W KOKOSACH". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 31.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 czytając trochę forum tez zastanawiam się własnie nad "budokruszem" opinie dobre wynikły z lektury, aczkolwiek na pewno podzwonię i popytam jakie są różnice aktualnie jak będę zamawiał.a jeszcze chwile to potrwa,zacząć trzeba od kręcenia zbrojenia . No i tu właśnie muszę przysiąść i obliczyć ilości stali mi potrzebnej. A budynek powstanie jakieś 7km od Sochaczewa, a projekt jaki wybraliśmy po długich przeglądaniach katalogów różnych firm,ze aż czasem mieliśmy już dosyć wszystkiego , to Archonu "W KOKOSACH". Dom ładny tylko jak patrze na strukturę dachu - to nie zazdroszczę - ładnych parę złotych pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Czy może komuś nei został styropian podłogowy? muszczę położyć na taras 30 metrów kwadratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 01.08.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 i jak tam udało Ci się znaleźć kogoś kto zrobił schody? tak znalazło sie paru chetnych i juz wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.08.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 tak znalazło sie paru chetnych i juz wybrałem Pochwal się jakimś zdjeciem i namiarami na wykonawce. Jak możesz to daj kilka informacji ( jakie drewno, skąd brałeś itd) z góry dziękuję Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 02.08.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Pochwal się jakimś zdjeciem i namiarami na wykonawce. Jak możesz to daj kilka informacji ( jakie drewno, skąd brałeś itd) z góry dziękuję Przemek Wybrałem fachowca ale robota zgodzona dopiero na pażdziernik. Drzewo to Polski dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniello654 04.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam,Sprzedam używane stemple budowlane o długosci 2,75 m - szt. około 150 za cenę 4,20 zł za sztukę oraz o długosci 2,50 m - 2,60 m - szt. ok. 40 za cenę 3,80 zł za sztukę. Sprzedaję tylko całość. Podana ilość stempli jest orientacyjna. Posiadam również kilkanaście sztuk stempli o długości 4 m. Cena 10 zł za sztukę. Stemple znajdują się w miejscowości Rozlazłów gm. Sochaczew. Odbiór osobisty. Kontakt: Daniel 785 909 344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.08.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania skrzynke na prąd tymczasowy (RB-tka). Przed zimą będe miał też kibelek mam przyczepkę więc w granicach Sochaczewa i okolicach mogę dowieźć... Jeśli jest ktoś chcętny - zapraszam na priw, Korzystając z okazji - jeśłi komuś zalegają na budowie jakieć materiały ( np cegła pełna, klinkierowa, wkłady kominowe, pustaki wentylacyjne, deski itp. ) prosze o kontakt na priv... Chcę się zabrac za budowę grilo- wędzarni z altaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek1230 06.08.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania betoniarkę w dobrym stanie podobno 350l na siłę tel.696550956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 06.08.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam, z chęcia kupie deski po budowie, stemple, cegłe pełna, bloczek betonowy, drut stalowy zbrojeniowy, klinkier , pustaki wentylacyjne wkład ceramiczny do komina itp Prosze o informacje pod numerem 665 588 750 badz meil [email protected] P.S. mam możliwosc transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 09.08.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam, z chęcia kupie deski po budowie, stemple, cegłe pełna, bloczek betonowy, drut stalowy zbrojeniowy, klinkier , pustaki wentylacyjne wkład ceramiczny do komina itp Prosze o informacje pod numerem 665 588 750 badz meil [email protected] P.S. mam możliwosc transportu Jak tam idzie budowa? ruszysz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 09.08.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jak tam idzie budowa? ruszysz w tym roku? ruszyłem juz 10 lipca do 15 mialem juz zalany fundament w ziemi a po 15 do 20 wymurowane ścianki z bloczka nie wiem jak sie wstawia zdjecia bo bym wstawił moge sie jeszcze pochwalic ze zrobione mam juz izolacje w środku i na zewnątrz tzn. w srodku dwie warstwy dysperbitu po zewnatrz 3 razy dysperbit plus aquastyr 10 cm EPS 150 Styrman klejony na Styrbit 2000 na to folia kubełkowa i zasypane ziemia po zewnątrz tzn podsypem i od środka też w sumei 8 wywrotek ;/ troche mnei to wszystko kosztowało ale na fundamencie nie nalezy oszczedzać I to tyle na ten rok by było ciąg dalszy wiosna przyszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 10.08.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 ruszyłem juz 10 lipca do 15 mialem juz zalany fundament w ziemi a po 15 do 20 wymurowane ścianki z bloczka nie wiem jak sie wstawia zdjecia bo bym wstawił moge sie jeszcze pochwalic ze zrobione mam juz izolacje w środku i na zewnątrz tzn. w srodku dwie warstwy dysperbitu po zewnatrz 3 razy dysperbit plus aquastyr 10 cm EPS 150 Styrman klejony na Styrbit 2000 na to folia kubełkowa i zasypane ziemia po zewnątrz tzn podsypem i od środka też w sumei 8 wywrotek ;/ troche mnei to wszystko kosztowało ale na fundamencie nie nalezy oszczedzać I to tyle na ten rok by było ciąg dalszy wiosna przyszlego roku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-dodać-zdjęcia-żeby-były-widoczne-na-forum Pod tym linkiem jest dosyć szeroka dyskusja i wskazówki jak wklejać zdjecia na forum.... no to gratulacje - budowa ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 straszna cisza na forum Sochaczewskich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 20.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Bo wszyscy buduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.08.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bo wszyscy buduja chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts