qwerty0714 19.10.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ktos lokalny dostarczał dachówke ? Projekt Barwny. Prosty domek z poddaszem użytkowym. Dachówka Meyer-Holsen w kolorze stara czerwień. Kładła ją ekipa z Gostynina. Wydaje mi się, że chłopaki się sprawdzili, ale póki co nie mam pewności czy gdzieś nie będzie cieknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ledkris 19.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ktos lokalny dostarczał dachówke ? Dachówkę i okna połaciowe zamawiałem w firmie dachlux w Babicach Starych. Było bez problemów i cenowo też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka17 20.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Mam do sprzedania stemple dlugosci 2.70 m - ok 70 sztuk. Odbior - Błonie.tel. 0502-174-931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.10.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów z okolic Sochaczewa! Buduję się w Kuznocinie. Obecnie zamykamy stan surowy. W tym roku położyliśmy tylko dachówkę, a za kilka dni wstawiamy okna. W przyszłym roku będzie atak z wykończeniem. Pozdrawiam:welcome: No to po siąsiedzku mieszkamy w której części Kuznucina budujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pozostała mi paleta MAX-a Plecewickiego 33*24*19, do odbioru z Żelazowej Woli paleta rozfoliowana /przekładana po 1zł za sztukę + cegły pełne 200szt chętnych zapraszam. 510 810 150 te cegły pełne w jakiej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ledkris 23.10.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No to po siąsiedzku mieszkamy w której części Kuznucina budujesz się? Witam, witam sąsiada Buduję się na Kuznocinie Dolnym, niedaleko od Bzury. Jak się jedzie Rozlazłowską od mostu, trzeba skręcić w drugą drogę w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam, witam sąsiada Buduję się na Kuznocinie Dolnym, niedaleko od Bzury. Jak się jedzie Rozlazłowską od mostu, trzeba skręcić w drugą drogę w lewo. to ja dalej i po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 28.10.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Czy ktoś z sochaczewskich okolic wie, gdzie się znajduje jakaś hurtownia płyt meblowych? Potrzebne mi płyty na wymiar na szafy. Może komuś się rzuciło w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 28.10.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 WitamJestem na etapie wyboru poręczy i balustrad na schody wew. Potrzebuje namiarow na fachowców od balustrad nierdzewnych Witam Ja juz wybrałem i moge zdecydowanie polecic osobę która wykonywała u mnie poręcze i balustrady. Jeżeli ktros nadal szuka to polecam fachowe wykonanie i konkurenycjne ceny - Adrian z Radarowej z Sochaczewa - tel dam na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 01.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam Mam tą samą prośbę co Paweelo. Podzielcie się drodzy namiarami na dobre i rozsądne cenowo firmy robiące balustrady z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 08.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam, mam do sprzedania kompletną prowizorkę budowlaną ( prąd na budowę ) - gotową do podłączenia. Zestaw składa się z : kompletnej skrzynki elektrycznej , słupa drewnianego , kabla, bednarki. Licznik energii montuje elektrownia. Odbiór w Lesznie. Mój telefon 694 479 831. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Powedzcie mi proszę gdzie można kupić tanio płyty OSB3 w Sochaczewie lub bliskiej okolicy? wiem że markety są w nie zaopatrzone ale cena wcale nei jest rewelacyjna.. chodzi mi o grubość 22 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 16.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam,mam pytanie do budujacych, czy znacie jakiegos fachowca od obrobki kominow ?Pilne, bardzo prosze o jakies sprawdzone namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiaki 17.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam wszystkich.Mam do sprzedania deski po budowie ok 5,5m3 w dobrej cenie i stemple drewniane.mój nr 664 703 863 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiaki 20.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mam pytanie .Czy ma ktoś namiary na dobra i nie tak droga jak oknoplast firmę od okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 23.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Odkupię, po rozsądnej cenie, każdą ilość cegły pełnej. Jeśli macie więc jakieś pozostałości po budowach, to proszę o kontakt na telefon nr 602 368 491. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grot2 24.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Cześć Skąd zamówić najtańszy beton na ławy fudamentowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cześć Skąd zamówić najtańszy beton na ławy fudamentowe ? Cena zależy od ilości i tego jak ugadasz się z handlowcem. W naszych okolicach są następujący dostawcy : Winnicki - Sochaczew Budokrusz - Grodzisk Betronika - Skierniewice. INNI - jest ich sporo ale cenowo i jakościowo odbiegają od reszty. każdy ma inne ceny, ale dopytaj każdego o koszty dojazdu, koszty pompy - generalnie o wszystko - bo potem okazuje się że na fakturze są jakieś dziwne kwoty. Ja brałem z Budokruszu - wynegocjowałem dobrą cenę ale zobowiązałem się, ze wezmę od nich beton na strop, strop teriva, kregi betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BCS 26.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Spróbój w Pol Beton z Czosnowa wg, mnie byli wiosną najtańsi, a dobrzy/szybcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 01.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam, poszukuje kogoś kto może zrobić badania geotechniczne gruntu. macie może kogoś do polecenia bo z tego co wiem to od 12 kwi.12 trzeba robic te badania obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts