ninjacorps 16.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 W tym tygodniu mam odebrać pozwolenie na budowę (jest do odbioru podobno) . W końcu. No i w styczniu kupuję BK24. Nie wiem jeszcze jak to wszystko ogarnę, bo na wiosnę mam urodzić naszego synka a będę budowała sama, bo mąż będzie wtedy pracował 220 km dalej Dobrze, że chociaż pracuję w budowlance, to dostawcy i wykonawcy nie będą mieli ze mną tak łatwo (wyglądam, jakbym miała z 19 lat no i wiadomo - baba) erudyka - mam jakieś wzory umów to Ci prześlę na priv i sama sobie zedytujesz dopasowując do własnych potrzeb (wyślij mi swojego maila na PW). kamionkal - sądząc po nicku i z tego, że masz na imię Łukasz to chyba kojarzę Cię z podstawówki... Czy Twoja mama nie była czasem nauczycielką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 17.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 czy cena 4,60zł/m2 za membrane (folię paroprzepuszczalną) jest dobra czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 18.12.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zalezy jaką ? 1,2 czy 3-warstwową.Ja wczoraj kupiłem 3-warstwową Dorken Venta N po 3,60 za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 18.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 kamionkal - sądząc po nicku i z tego, że masz na imię Łukasz to chyba kojarzę Cię z podstawówki... Czy Twoja mama nie była czasem nauczycielką? Bezbłędna dedukcja Hm, a sądząc po Twoim nicku - bywałaś na Dalekim Wschodzie i lepiej z Tobą nie zadzierać, tak? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 24.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesołych świąt życzymy wszystkim uczestnikom i czytelnikom naszego sochaczewskiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam Pozdrawiam jeszcze świątecznie i witam grupe Kamionkal jeżeli szukasz kogoś do wody to masz blisko Ojców Franciszkanów w Niepokalanowie. Jest tam taki jeden co bez pudła znajduje wodę. Mój sąsiad korzystał z jego usług ale jedź sam bo z kobietami nie chcą rozmawiać, żona wróciła z niczym pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 29.12.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 kamionkal - wyglądam raczej jakbym była z Bliskiego Wschodu, hahahahaaha no to ja byłam w tej samej 2 klasy niżej od Ciebie w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 30.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Mam pytanie czy cena ok 12000 za zrobienie dachu od początku do końca(więźba, dwie jaskółki, blacho dachówka i całe wykończenie) to drogo czy tanio??????? PROSZĘ o szybką odpowiedz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 30.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Kogutos - ja myślę, że to bardzo dobra cena (no chyba, że dachu masz 100 m , to drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_337 01.01.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 ja tez poprosze namiary na tego ciesle. u mnie mozna by zaczynac w poniedzialek Poszło... A mi się popsuł humor, bo okazało się z gminnego budżetu wyleciał wodociąg, który miał w przyszłym roku być podciągnięty do mojej działki... Ech, lipa, będę musiał się rozejrzeć za ekipą do wybrania właściwego miejsca wywiercenia studni - możecie kogoś polecić? Witam, kamionkal - domyślam się z opisów że będziemy sąsiadami - ja zaczynam budowe w Teresinie na wiosne 2008 (jak ekipa będzie miala termin - czy możesz kogos polecic?) Zmartwiła mnie informacja o wodociagu - skladalem wniosek w połowie 2007r - zatem czeka nas rowniez wiercenie studni. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 01.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Mam pytanie czy cena ok 12000 za zrobienie dachu od początku do końca(więźba, dwie jaskółki, blacho dachówka i całe wykończenie) to drogo czy tanio??????? PROSZĘ o szybką odpowiedz!!!!!!! to zalezy ile za metr. my dalismy ciesli 21zl/m2, a dekarz wezmie 12zl/m2 + 12zl/mb za gąsiory i rynny w naszym wypadku bedzie to razem 8500zl + 4800zl + 2500zl = około 15800zl za 400m2 dachu (ksztalt dachu widac u nas na blogu na zdjeciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 01.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Czyli mieliście oddzielnie cieślę i dekarza?? Czyli całość dachu od A-DO Z wynosi was 15800???Możecie puścić mi na prv namiary na tego cieślę i dekarza???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 02.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Mam pytanie czy cena ok 12000 za zrobienie dachu od początku do końca(więźba, dwie jaskółki, blacho dachówka i całe wykończenie) to drogo czy tanio??????? PROSZĘ o szybką odpowiedz!!!!!!! wydaje mi się, że to cena ok, jesli ekipa sprawdzona to ja bym w to wszedl. u mnie robota zajmuja sie oddzielne ekipy - dach dwuspadowy ok 200m, 2 lukarny. Cieśla wziął troche ponad 4000, podobnie zaplacilismy za pelne deskowanie i pokrycie papa. na wiosne bedzie kladziona blacha i robocizna wyniesie ok. 6000zl. oczywiscie to koszt samej robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 02.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, kamionkal - domyślam się z opisów że będziemy sąsiadami - ja zaczynam budowe w Teresinie na wiosne 2008 (jak ekipa będzie miala termin - czy możesz kogos polecic?) Zmartwiła mnie informacja o wodociagu - skladalem wniosek w połowie 2007r - zatem czeka nas rowniez wiercenie studni. Pozdrawiam Paweł Witam, bardzo mi miło Nasz murarz - p. Czesław Zając, ma już rok 2008 zajęty, więc w tym zakresie Ci nie pomogę - a szkoda, bo to świetny fachowiec. I szczerze mówiąc, jeśli zamierzasz działac na wiosnę to zacznij się szybko rozglądać za ekipą, bo te z dobrymi referencjami są rezerwowane ze sporym wyprzedzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 03.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mam pytanie czy cena ok 12000 za zrobienie dachu od początku do końca(więźba, dwie jaskółki, blacho dachówka i całe wykończenie) to drogo czy tanio??????? PROSZĘ o szybką odpowiedz!!!!!!! za dach kopettowy 220m2 zapłaciliśmy: cieśli - 3600zł dekarzowi razem z obsadzeniem 5 okien i rynien - 7500zł porównaj ze swpimi metrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 03.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Czy mógłbym prosić o telefon Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 04.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czy mógłbym prosić o telefon Byłbym wdzięczny chodzi o moich fachowców? zaraz prześlę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 07.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 jesli szukacie tanio drewna, to tutaj (http://domkornelia.blogspot.com/2008/01/dzie-143.html) w odpowiedziach do mojego posta wypowiada sie czlowiek z okolic Zyrardowa i mowi o kosmicznie niskich cenach drewna - np tarcica w cenie okolo 500zl/m3 (!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 07.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ta cena raczej jest netto ja kupowałem za 600zł/m3 też netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam Mam prośbę - jeżeli wpadnie wam w oko miejsce gdzie można kupić drzewo do kominka to proszę o namiar. Myślę, że przyszła zima to już będzie Kampinos a nie Warszawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts