Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

dokładnie tak jak atsyrut pisze Heniek to majster pierwsz aklasa :) w tym roku stawia u mnie :) i jak do tad ejstem zadowolony w 100 %

Czyli jednak skorzystałeś z namiarów na ta ekipę :)

na prawdę fachowców jest niewielu i trzeba ich sobie polecać.... inaczej pozwolimy wejśc na rynek partaczom, którzy nie znają się na budowlance i biorą za to pieniądze..... potem drnerwują się tynkarze, wylewkarze, i sam inwesor bo płaci za "krzywe ściany"

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czyli jednak skorzystałeś z namiarów na ta ekipę :)

na prawdę fachowców jest niewielu i trzeba ich sobie polecać.... inaczej pozwolimy wejśc na rynek partaczom, którzy nie znają się na budowlance i biorą za to pieniądze..... potem drnerwują się tynkarze, wylewkarze, i sam inwesor bo płaci za "krzywe ściany"

jaknajbardziej Skorzystałem :) i nie ukrywam że duzy plus do tego kroku miała wizyta u Ciebie na budowie :)

to najlepsza reklama porzadnego fachowca :)

Witam

Spróbuj zadzwonić może numer jest aktualny 603597814 To był jeden z moich najlepszych wykonawców, może nie jest tani ale mogę go polecić z czystym sumieniem. Glazurnik zagrał nam tak na nerwach, że go pogoniliśmy i dalej układaliśmy sami z mężem (raczej z przewagą męża). Udało się.

pozdrawiam i powodzenia

Ps. Czy na prawdę nikt nie spotkał się z deskami tarasowymi na naszym terenie? Zostaje mi allegro Wink

Ja również polecam tego fachowca!! Bardzo solidna i rzetelna firma. Wszystko na czas zrobione, bez żadnych kłopotów. Lepszego wykonawcy nie mogłem wraz z swoją żoną sobie wyobrazić, ale nie ma co się dziwić, nie tylko ja zachwalam pana Piotra Wadeckiego. Numer 603597814 jak najbardziej aktualny, gdyż w listopadzie 2012 roku zakończyła się u mnie budowa.

Witam

Czy ktoś z obecnego grona robił ściany fundamentowe z szalunków wielokrotnego użytku? Jeśli nie to czy orientujecie się gdzie można w okolicy Sochaczewa wypożyczyć?

Pozdrawiam

Czytałem gdzieś że to jest bardzo drogi interes i o ile nie masz kogoś znajomego kto ci pożyczy po znajomości to możesz zapomnieć. Napisz ile kosztuje wypożyczenie takiego sprzętu.

Cześć

Gdzie można kupić taniej stal na fundamenty ?

A może komuś zostało trochę stali po budowie ?

Jak ja byłem na etapie fundamentów to najtaniej stal była w Alfa Agra na Gawłowskiej - ale podzwoń i popytaj.

Po budowach też szukałem - ale raczej nie opłaca się wozić po 2-3 pręty z różnych okolic powiatu :)

Witam

Czy ktoś z obecnego grona robił ściany fundamentowe z szalunków wielokrotnego użytku? Jeśli nie to czy orientujecie się gdzie można w okolicy Sochaczewa wypożyczyć?

Pozdrawiam

Nie baw się w takie rzeczy :) wypożyczać , potem czyścić i odwozić? to kosztuje :(

Rób jak wszyscy szalunek z desek. Potem to wszystko wykorzystasz na salunek wieńca, czy zalewanie stropu lub na dach.... Na budowie nic się nie marnuje ;)

"atsyrut" - tak też zamierzam zrobić ale zaciekawiło mnie jakie to mogą być koszty i czy dostępne to będzie w okolicach Sochaczewa

Znalazłem watek na temat wynajem form

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118571-Ile-kosztuje-wynajem-form-szalunkowych

chyba za dużo zachodu z czymś takim.... rozumiem jak ktoś szaluje kilkaset metrów lub szalunek musi być wysoki wtedu można kalkulowac...

ale jeśli jest tak, że to budynek mieszkalny to albo ława i bloczki lub szaluneczek z desek

osoby z którymi juz lata współpracuję

Kazik hydraulik 601753973

Paweł tynki,elewacje,wykończeniówka.....budowa domów od A-Z 501139987

Zbyszek domy drewniane 605219885

Tadeusz Wożniak(Parkietkomplex na forum) 503046143

piotrek piasek,kruszywa dostawca piasku na którym leję posadzki 510282032

To są wykonawcy których polecam i moge poręczyc na swoją odpowiedzialność

Powołujcie sie na mnie,na Artura

pozdrawiam

teka

Z całym szacunkiem dla Ciebie - ale niestety taka reklama jak film na youtube - to raczej nie świadczy dobrze.... przynajmniej dla mnie.

QWERTY na post którego odpisujesz mówi o tym, żę najlepszą reklamą jest obejrzeć pracę wykonawcy....

usunąłem,nie wiedziałem,że to niedozwolone.pozrawiam