atsyrut 04.02.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 dokładnie tak jak atsyrut pisze Heniek to majster pierwsz aklasa w tym roku stawia u mnie i jak do tad ejstem zadowolony w 100 % Czyli jednak skorzystałeś z namiarów na ta ekipę na prawdę fachowców jest niewielu i trzeba ich sobie polecać.... inaczej pozwolimy wejśc na rynek partaczom, którzy nie znają się na budowlance i biorą za to pieniądze..... potem drnerwują się tynkarze, wylewkarze, i sam inwesor bo płaci za "krzywe ściany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 04.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Czyli jednak skorzystałeś z namiarów na ta ekipę na prawdę fachowców jest niewielu i trzeba ich sobie polecać.... inaczej pozwolimy wejśc na rynek partaczom, którzy nie znają się na budowlance i biorą za to pieniądze..... potem drnerwują się tynkarze, wylewkarze, i sam inwesor bo płaci za "krzywe ściany" jaknajbardziej Skorzystałem i nie ukrywam że duzy plus do tego kroku miała wizyta u Ciebie na budowie to najlepsza reklama porzadnego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 04.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a tak a proopo budowy jakies fotorelacje beda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinowski 05.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam Spróbuj zadzwonić może numer jest aktualny 603597814 To był jeden z moich najlepszych wykonawców, może nie jest tani ale mogę go polecić z czystym sumieniem. Glazurnik zagrał nam tak na nerwach, że go pogoniliśmy i dalej układaliśmy sami z mężem (raczej z przewagą męża). Udało się. pozdrawiam i powodzenia Ps. Czy na prawdę nikt nie spotkał się z deskami tarasowymi na naszym terenie? Zostaje mi allegro Wink Ja również polecam tego fachowca!! Bardzo solidna i rzetelna firma. Wszystko na czas zrobione, bez żadnych kłopotów. Lepszego wykonawcy nie mogłem wraz z swoją żoną sobie wyobrazić, ale nie ma co się dziwić, nie tylko ja zachwalam pana Piotra Wadeckiego. Numer 603597814 jak najbardziej aktualny, gdyż w listopadzie 2012 roku zakończyła się u mnie budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a tak a proopo budowy jakies fotorelacje beda ? Przydałyby sie fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grot2 09.02.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Cześć Gdzie można kupić taniej stal na fundamenty ?A może komuś zostało trochę stali po budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 10.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 WitamCzy ktoś z obecnego grona robił ściany fundamentowe z szalunków wielokrotnego użytku? Jeśli nie to czy orientujecie się gdzie można w okolicy Sochaczewa wypożyczyć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grot2 10.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam Czy ktoś z obecnego grona robił ściany fundamentowe z szalunków wielokrotnego użytku? Jeśli nie to czy orientujecie się gdzie można w okolicy Sochaczewa wypożyczyć? Pozdrawiam Czytałem gdzieś że to jest bardzo drogi interes i o ile nie masz kogoś znajomego kto ci pożyczy po znajomości to możesz zapomnieć. Napisz ile kosztuje wypożyczenie takiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Cześć Gdzie można kupić taniej stal na fundamenty ? A może komuś zostało trochę stali po budowie ? Jak ja byłem na etapie fundamentów to najtaniej stal była w Alfa Agra na Gawłowskiej - ale podzwoń i popytaj. Po budowach też szukałem - ale raczej nie opłaca się wozić po 2-3 pręty z różnych okolic powiatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 11.02.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam Czy ktoś z obecnego grona robił ściany fundamentowe z szalunków wielokrotnego użytku? Jeśli nie to czy orientujecie się gdzie można w okolicy Sochaczewa wypożyczyć? Pozdrawiam Nie baw się w takie rzeczy wypożyczać , potem czyścić i odwozić? to kosztuje Rób jak wszyscy szalunek z desek. Potem to wszystko wykorzystasz na salunek wieńca, czy zalewanie stropu lub na dach.... Na budowie nic się nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 11.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 "atsyrut" - tak też zamierzam zrobić ale zaciekawiło mnie jakie to mogą być koszty i czy dostępne to będzie w okolicach Sochaczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grot2 11.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 "atsyrut" - tak też zamierzam zrobić ale zaciekawiło mnie jakie to mogą być koszty i czy dostępne to będzie w okolicach Sochaczewa Znalazłem watek na temat wynajem form http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118571-Ile-kosztuje-wynajem-form-szalunkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Znalazłem watek na temat wynajem form http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118571-Ile-kosztuje-wynajem-form-szalunkowych chyba za dużo zachodu z czymś takim.... rozumiem jak ktoś szaluje kilkaset metrów lub szalunek musi być wysoki wtedu można kalkulowac... ale jeśli jest tak, że to budynek mieszkalny to albo ława i bloczki lub szaluneczek z desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekk78 19.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Poszukuję jakiegoś dobrego wykonywacy do barierek wewnętrznych w domu, macie może kogoś lub jakąś firmę do polecenia. Z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 19.02.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Oczywiście, że mamy. Dobrze, niedrogo, terminowo: http://mjm-wm.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 osoby z którymi juz lata współpracujęKazik hydraulik 601753973Paweł tynki,elewacje,wykończeniówka.....budowa domów od A-Z 501139987Zbyszek domy drewniane 605219885Tadeusz Wożniak(Parkietkomplex na forum) 503046143piotrek piasek,kruszywa dostawca piasku na którym leję posadzki 510282032 To są wykonawcy których polecam i moge poręczyc na swoją odpowiedzialnośćPowołujcie sie na mnie,na Artura pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 teka Z całym szacunkiem dla Ciebie - ale niestety taka reklama jak film na youtube - to raczej nie świadczy dobrze.... przynajmniej dla mnie.QWERTY na post którego odpisujesz mówi o tym, żę najlepszą reklamą jest obejrzeć pracę wykonawcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 20.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 teka Z całym szacunkiem dla Ciebie - ale niestety taka reklama jak film na youtube - to raczej nie świadczy dobrze.... przynajmniej dla mnie. QWERTY na post którego odpisujesz mówi o tym, żę najlepszą reklamą jest obejrzeć pracę wykonawcy.... usunąłem,nie wiedziałem,że to niedozwolone.pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 24.02.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 czy ktoś z Was użytkuje płaskie kolektory HEWALEXa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWIA3008 24.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 moja znajoma ma HEWALEXA, ja mam VAILLANTA, a co przymierzasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts