BCS 07.06.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 .... po budowie to śmiało pisz co Ci zostało - z tego co wiem to kolega z forum QWERTY budujący w Żelazowej Woli ( identyczny dom jak ja) ........ Nie widziałem identycznego....a pustaki takie 3/4 palety są do wydania- odbierający określi cenę nieuwłaczającą wydającemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 08.06.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam,Czy komuś pozostał zbędny kibelek na budowę - chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek1230 10.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam wszystkich poszukuje dobrą sprawdzoną i nie drogą ekipe do polozenia blachy z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 10.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam wszystkich poszukuje dobrą sprawdzoną i nie drogą ekipe do polozenia blachy z gory dziekuje Mi blache kładł Łukasz Borek tel. 604 293 024. Jestem zadowolony. Ceny ma "normalne" przy dachu nie ryzykowałem szukania bardzo tanich i niesprawdzonych. Z resztą wszystkie ceny sa umowne - i wynikają z kwestii "godadania" się stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 10.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nie widziałem identycznego....a pustaki takie 3/4 palety są do wydania- odbierający określi cenę nieuwłaczającą wydającemu Poprawka - nie identyczny - bo nad drugim garażem nie ma tarasu tylko powiększona częśc mieszkalna. Ale generalnie TYMEK D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 13.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam. Może ma ktoś do sprzedania stemple budowlane lub wie, że ktoś ma na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam. Może ma ktoś do sprzedania stemple budowlane lub wie, że ktoś ma na sprzedaż? Dominik wejdź na e-sochczew.pl tam jest sporo ogłoszeń. poniżej ogłoszenie z grupy Kampinoskiej : " Witam, pozostało mi po budowie trochę stempli: 55 szt o długości około 2,60 m 53 szt o długości około 2,90 m 20 szt o długości 3,10-3,30 m Cena do uzgodnienia. Odbiór w Wyględach. tel. 608 360 694" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Poszukuje kontaktu z osobami, które korzystały lub korzystają z usług firmy http://www.janbud.info. Tel 666 27 27 27 z Sochaczewa. Firma zajmuje się wykonywaniem tynków wewnętrznych tradycyjnych cementowo wapiennych, oraz elewacji zewnętrznych.Z góry dziękuję za kontakt. ( na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 13.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam. Może ma ktoś do sprzedania stemple budowlane lub wie, że ktoś ma na sprzedaż? ja mam około 200 stempli na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 13.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ja mam około 200 stempli na sprzedaż A gdzie kolego masz te stemple i w jakiej cenie? Bo ja bym potrzebował jedynie 45 szt, ponieważ majster źle policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 13.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dominik wejdź na e-sochczew.pl tam jest sporo ogłoszeń. poniżej ogłoszenie z grupy Kampinoskiej : " Witam, pozostało mi po budowie trochę stempli: 55 szt o długości około 2,60 m 53 szt o długości około 2,90 m 20 szt o długości 3,10-3,30 m Cena do uzgodnienia. Odbiór w Wyględach. tel. 608 360 694" Pozdrawiam Dzięki za info. e-sochaczew już obdzwoniłem, nieaktualne już mają oferty. a wyględy to już poza moim zasięgiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 13.06.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Stemple w Żelazowej Woli do obejrzenia jak i do odebrania, można sobie wybrac jakie potrzeba jest w czym cena 5 zł , tel 665 588 750 A gdzie kolego masz te stemple i w jakiej cenie? Bo ja bym potrzebował jedynie 45 szt, ponieważ majster źle policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 13.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice ja okna, drzwi wejściowe, bramy garażowe brałem w Sochaczewie w firmie Krispol na ul Płockiej. Moim zdaniem ekipa warta polecenia. czysto, szybko, i profesjonalnie zamontowane. Ceny też przystępne. A przede wszystkim fachowa porada. Nie wciskają tego z czego jest największy zarobek - tylko dobierają najlepszy stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.06.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Temat już poruszałem ale musiałem go odłożyć i teraz do niego chcę wrócić. Kolektory. Kto z Was ma?, płaskie, próżniowe? jaka firma, kto montował, itd. Chętnie bym pojechał i obejrzał i porozmawiał jak to wygląda w praktyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 14.06.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Atsyrut wspominałem ci juz wczesniej ze mój brat ma kolektory na dachu jesli chcesz zasiegnac opiniii to wpadaj do mnie przy okazji pochwale sie swoim Tymkiem Temat już poruszałem ale musiałem go odłożyć i teraz do niego chcę wrócić. Kolektory. Kto z Was ma?, płaskie, próżniowe? jaka firma, kto montował, itd. Chętnie bym pojechał i obejrzał i porozmawiał jak to wygląda w praktyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Atsyrut wspominałem ci juz wczesniej ze mój brat ma kolektory na dachu jeśli chcesz zasiegnac opiniii to wpadaj do mnie przy okazji pochwale sie swoim Tymkiem Tak - pamiętam. Brat mieszka gdzie niedaleko Ciebie? Co do obejrzenia Tymka bardzo chętnie. jełsi pasuje Ci weekend to idealnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 14.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 brat mieszka naprzeciwko mnie, sobota jestem cały dzien w domu a wiec zapraszam Tak - pamiętam. Brat mieszka gdzie niedaleko Ciebie? Co do obejrzenia Tymka bardzo chętnie. jełsi pasuje Ci weekend to idealnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 15.06.2013 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Brałem okna Jezierskiego od Jareko. Z okien jestem bardzo zadowolony, z montażu także, a serwisu wzywanego 2-krotnie także. Okna na profilu Schucco. Mogę śmiało polecić. http://www.jareko.pl/strona-glowna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 15.06.2013 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Brałem okna Jezierskiego od Jareko. Z okien jestem bardzo zadowolony, z montażu także, a serwisu wzywanego 2-krotnie także. Okna na profilu Schucco. Mogę śmiało polecić. http://www.jareko.pl/strona-glowna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts