Kogutos 08.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Już nieaktualne z garażem Sprzedam 6 worków po 30kg wapna hydratyzowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 09.07.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam,Za 2-3 tygodnie będę miał do sprzedania stemple budowlane ok. 250 sztuk o długościach 2,50-3,0m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 10.07.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 czy w naszych teresinsko-sochaczewskich okolicach można gdzieś kupić piasek kwarcowy różnej granulacji? Potrzebuję do filtra piaskowego do basenu ogrodowego.... w razie czego to nieaktualne: wszystko kupiłem w Serokach przy trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 11.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 WitamDostałem kosztorys od ekipy budowlanej na 13000 zł za robociznę fundament+chudziak na podłodze.Dom o wymiarach 15x13m.Chyba ciut przydużo? Podzielcie się kosztami jakie ponieśliście na tym etapie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 12.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam Dostałem kosztorys od ekipy budowlanej na 13000 zł za robociznę fundament+chudziak na podłodze. Dom o wymiarach 15x13m. Chyba ciut przydużo? Podzielcie się kosztami jakie ponieśliście na tym etapie. Pozdrawiam Witam aby cos powiedzieć o cenie trzeba by coś więcej wiedzieć ale wydaje mi się, że tanio to nie jest najlepiej poprosić kogoś o dodatkową wycenę, podaje namiar do fachowca z którym mi się dobrze współpracowało 502090126 (u mnie robili wykopy i zasypkę) z moich doświadczeń wynika, że nie jest dobrze brać różnych fachowców do kolejnych etapów bo następny wchodzi i narzeka na poprzedniego (że on zrobił źle bo po tym poprzednim to już lepiej się nie dało.....) Pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.07.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam Dostałem kosztorys od ekipy budowlanej na 13000 zł za robociznę fundament+chudziak na podłodze. Dom o wymiarach 15x13m. Chyba ciut przydużo? Podzielcie się kosztami jakie ponieśliście na tym etapie. Pozdrawiam zadzwoń do kilku ekip i będziesz miał porównanie.... pytanie jak głębokie fundamenty,chudziak robią sami czy z betoniarni itp... Jeśli to tylko robocizna to moim zdaniem sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.07.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 poszukuję sprawdzonego dostawcę drewna kominkowego... możecie kogoś polecić? to samo pytanie dotyczące opału do pieca ( węgiel) z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 sprzedam stemple budowlane ok 140szt dł 2.70-2.90 dodatkowo pozostały mi odpady drewniane po budowie oraz w doskonały stanie kantówki, calówki (zamówiłam za dużo na budowę)zainteresowanych zapraszam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarosz 19.07.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Możecie polecić kogoś do zrobienia wlewki z naszych okolic,buduję dom w Teresinie, do zrobienia ok 250m2 ?Jakie są teraz ceny wylewki z materiałem wykonawcy ?? Czarosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 19.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Możecie polecić kogoś do zrobienia wlewki z naszych okolic, buduję dom w Teresinie, do zrobienia ok 250m2 ? Jakie są teraz ceny wylewki z materiałem wykonawcy ?? Czarosz Mi wylewki robiła firma Elmar-Bis z Kuznocina. nie wiem ile z materiałem - bo miałem swój - ale za wylewki trzeba liczyć około 10 zł z metra plus materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 19.07.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Szanowni Forumowicze. Poszukuję kontaktu do:- osób prywatnych, - firm, - instytucji, które korzystały, lub korzystają z usług firmy http://WWW.JANBUD.INFO tel. 666 27 27 27 wykonujących usługi tynków wewnętrzych cementowo - wapiennych z kwarcem gotowych pod malowanie, oraz ociepleń elewacji. Firma działa na terenie Sochaczew i okolic z góry dziękuję za każdy kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 23.07.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 WitamMoze sie ktos podzieli gdzie kupował( u kogo robił) brame przesuwna wjazdową.Ja szukam takiej 4m prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 24.07.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam Moze sie ktos podzieli gdzie kupował( u kogo robił) brame przesuwna wjazdową. Ja szukam takiej 4m prawej Ja właśnie jestem na tym etapie i wyceny różnych firm. ale decyzji jeszcze podjąłem - cały czas szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarosz 24.07.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Mi wylewki robiła firma Elmar-Bis z Kuznocina. nie wiem ile z materiałem - bo miałem swój - ale za wylewki trzeba liczyć około 10 zł z metra plus materiał. I jak jesteś zadowolony ?? Czarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 24.07.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Potrzebuję informacji na dwa tematy 1. Przymierzam się do budowy ogrodzenia od strony drogi - możecie mi kogoś sprawdzonego polecić? chodzi o wymurowanie słupków zamontowanie furtki i bramy. 2. Kostka brukowa... chciałbym przed domem wyłożyć sobie kostkę, Sporo firm się ogłasza - ale nauczony doświadczeniem wolałbym kogoś z polecenia niż z ogłoszenia może macie ekipę godną polecenia ? z góry dzięki za każdy namiar Ruszyłes moze juz z robota albo moze wybrałes juz ekipe do ogrodzenia lub bramy Mozesz sie podzielic moze być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 25.07.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ruszyłes moze juz z robota albo moze wybrałes juz ekipe do ogrodzenia lub bramy Mozesz sie podzielic moze być na priv w związku że nie do końca jeszcze wybrąłem kto i co - więc info posżło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 26.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Możecie polecić kogoś do zrobienia wlewki z naszych okolic, buduję dom w Teresinie, do zrobienia ok 250m2 ? Jakie są teraz ceny wylewki z materiałem wykonawcy ?? Czarosz nie bierz nikogo od wylewek z jego materialem.najpierw wylewkarz ma byc u Ciebie na budowie z niwelatorem sprawdzic jaka jest roznica poziomow na stropie ,chudziaku,posprawdzac wysokosci drzwi balkonowych,tarasowych do drzwi wejsciowych itp.nie koniecznie wszedzie polozysz styropian taki jaki planowales,byc moze gdzies bedzie trzeba ujac a gdzies dolozyc,zakladajac srednia wylewke 5,5-6cm.wazne co polozysz pozniej na posadzki,czy nie bedzie to parkiet klejony gdzie miesza sie kruszywo od 2-8mm z piaskiem 0-2mm pod wytrzymalosci na zrywanie drewwna.przy podlogowce masz mniejsze straty ciepla na kruszywie.cementu szukaj ze znaczkiem na worku PC pewny cement np ozarow,cemex niebieski,lafarge popularny,lafarge standard.cement ktory nie posiada tego oznaczenia na worku to zaden cement(do 63% zanieczyszczen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.07.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 I jak jesteś zadowolony ?? Czarek. nawet bardziej niż zadowolony... jeden dzień góra poszła - drugi zień dół i po robocie. Ekipa zgrana - każdy wie co ma robić - wszystko wypoziomowane... wylewka równa jak lustro.... zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 27.07.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mi wylewki robiła firma Elmar-Bis z Kuznocina. nie wiem ile z materiałem - bo miałem swój - ale za wylewki trzeba liczyć około 10 zł z metra plus materiał. U mnie niestety dała plamę :/ Po robocie koniecznie przez zapłatą sprawdź łatą nie mniejszą jak 2m w każdym kierunku!! Wszystko ładnie wyglądało do momentu położenia paneli PS. Nie ma ktoś na zbyciu kamienia polnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.07.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 U mnie niestety dała plamę :/ Po robocie koniecznie przez zapłatą sprawdź łatą nie mniejszą jak 2m w każdym kierunku!! Wszystko ładnie wyglądało do momentu położenia paneli PS. Nie ma ktoś na zbyciu kamienia polnego ?? u mnie na prawdę było równo... choć paneli jeszcze nie mam ale masz rację - najlepsza formą zaufania jest kontrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts