Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Orientuje się ktoś ile kosztuje beton z gruchy w okolicach Sochaczewa + pompa?

Jest sobota wieczór i nie mogę nigdzie zadzwonić a informacje jest mi potrzebna do końca weekendu.

Dziękuje.

juz poniedziałek - więc chyba już nieaktualne :)

w sobotę wieczór mogłeś spokojnie zadzwonić do handlowca np z Budokruszu -( ja tam brałem i na forum sa namiary)

cena - zawsze ustalana indywidualnie - zależy od ilości betonu, czasu pracy pompy itd.

Jak jest u innych dostawców - nie wiem

Witam :) dołączam do grupy :) budujemy w Kozłowie-mały parterowy wg własnego projektu. Już stoją mury, strop, trochę dachu i kończą kominy:). I pytanie do wszystkich zainteresowanych: sprzedamy stemple :) dł od 2.6 do 4.10. Zainteresowanych proszę o kontakt 504953030

Witam :) dołączam do grupy :) budujemy w Kozłowie-mały parterowy wg własnego projektu. Już stoją mury, strop, trochę dachu i kończą kominy:). I pytanie do wszystkich zainteresowanych: sprzedamy stemple :) dł od 2.6 do 4.10. Zainteresowanych proszę o kontakt 504953030

Wrzuć zdjęcie domku - chętnie obejrzymy :)

Jakbyś przymierzał się do tynków - to zapraszam do mojej galerii zdjęć umieszczonej w stopce... pytaj na forum o fachowców w każdym zakresie - na pewno forumowicze doradzą sprawdzone ekipy...

powodzenia

Wiam wszystkich serdecznie, budowa SSO juz prawie za mna, za tydzien koniec(mam nadzieje) i po podniesieniu budynku w gore potrzebuje ziemi, wiec jesli ktorys z szanownych forumowiczow nie wie co z nia zrobic to z mila checia przyjme kazda ilosc. ;) budowa w Żabach przy trasie waw-sochaczew.

Pozdrawiam

świadectwa energetyczne.

Znacie moze kogoś kto wykonuje u nas takie rzeczy? z jakimi kosztami trzeba się liczyć?

witaj co do zdjęć to jeszcze nie opanowałam wrzucania- może jutro się uda :) a świadectwa robi mój mąż :) kontakt na priv wysłałam :)

Witam wszystkich budujących!

Planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę domu w Sochaczewie. Projekt domu Faworyt z pracowni MG PROJEKT. W tym roku robimy fundamenty, ekipa już dogadana - zresztą polecana na forum.

Obecnie przygotowuję teren pod budowę i poszukuję kogoś z koparko-ładowarką do rozbiórki małego domu parterowego i wywiezienia gruzu.

Witam wszystkich budujących!

Planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę domu w Sochaczewie. Projekt domu Faworyt z pracowni MG PROJEKT. W tym roku robimy fundamenty, ekipa już dogadana - zresztą polecana na forum.

Obecnie przygotowuję teren pod budowę i poszukuję kogoś z koparko-ładowarką do rozbiórki małego domu parterowego i wywiezienia gruzu.

Podpytaj tu: 602 280 068 ( Marek) ma firmę na ul. Warszawskiej na przeciwko ORLEN - u mnie kilka prac ziemnych wykonywał i jestem zadowolony.

Tak z czystej ciekawości gdzie się budujesz?

Witajcie :) do końca roku można kupić materiały budowlane z których można odliczyć vat. Co z własnego doświadczenia udało Wam się odliczyć? Chcemy kupić parę rzeczy które mogą poleżeć i później je wykorzystać. Już wiemy że na okna z montażem będzie faktura 8% to się nie opłaca. Blachodachówka (bo taką będziemy kryć dach), styropian, wełna mineralna, rury do inst wod-kan, kable do elektryki? Na pewno drzwi wew, płytki, panele-ale nie mamy gdzie tego trzymać bo w przyszłym roku raczej nie zdążymy zrobić. Co jeszcze udało Wam się odliczyć? Wiem że są listy produktów -całe tabele ale naprowadźcie nas co najbardziej opłaca się kupić.