jaro422 30.07.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam,Za 2 tygodnie będę miał do sprzedania stemple budowlane ok. 250 sztuk o długościach 2,50-3,0m oraz kantówki (dł. 3m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.08.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 czy wiecie może o kimś w okolicy kto zajmuje się sprzedażą sztachet olchowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel555 03.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 WitamOrientuje się ktoś ile kosztuje beton z gruchy w okolicach Sochaczewa + pompa?Jest sobota wieczór i nie mogę nigdzie zadzwonić a informacje jest mi potrzebna do końca weekendu. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.08.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam Orientuje się ktoś ile kosztuje beton z gruchy w okolicach Sochaczewa + pompa? Jest sobota wieczór i nie mogę nigdzie zadzwonić a informacje jest mi potrzebna do końca weekendu. Dziękuje. juz poniedziałek - więc chyba już nieaktualne w sobotę wieczór mogłeś spokojnie zadzwonić do handlowca np z Budokruszu -( ja tam brałem i na forum sa namiary) cena - zawsze ustalana indywidualnie - zależy od ilości betonu, czasu pracy pompy itd. Jak jest u innych dostawców - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczola14 05.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam dołączam do grupy budujemy w Kozłowie-mały parterowy wg własnego projektu. Już stoją mury, strop, trochę dachu i kończą kominy:). I pytanie do wszystkich zainteresowanych: sprzedamy stemple dł od 2.6 do 4.10. Zainteresowanych proszę o kontakt 504953030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.08.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam dołączam do grupy budujemy w Kozłowie-mały parterowy wg własnego projektu. Już stoją mury, strop, trochę dachu i kończą kominy:). I pytanie do wszystkich zainteresowanych: sprzedamy stemple dł od 2.6 do 4.10. Zainteresowanych proszę o kontakt 504953030 Wrzuć zdjęcie domku - chętnie obejrzymy Jakbyś przymierzał się do tynków - to zapraszam do mojej galerii zdjęć umieszczonej w stopce... pytaj na forum o fachowców w każdym zakresie - na pewno forumowicze doradzą sprawdzone ekipy... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 10.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wiam wszystkich serdecznie, budowa SSO juz prawie za mna, za tydzien koniec(mam nadzieje) i po podniesieniu budynku w gore potrzebuje ziemi, wiec jesli ktorys z szanownych forumowiczow nie wie co z nia zrobic to z mila checia przyjme kazda ilosc. budowa w Żabach przy trasie waw-sochaczew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.08.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 świadectwa energetyczne. Znacie moze kogoś kto wykonuje u nas takie rzeczy? z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczola14 14.08.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 świadectwa energetyczne. Znacie moze kogoś kto wykonuje u nas takie rzeczy? z jakimi kosztami trzeba się liczyć? witaj co do zdjęć to jeszcze nie opanowałam wrzucania- może jutro się uda a świadectwa robi mój mąż kontakt na priv wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.08.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 witaj co do zdjęć to jeszcze nie opanowałam wrzucania- może jutro się uda a świadectwa robi mój mąż kontakt na priv wysłałam wrzucanie zdjęć nie jest skomplikowane metoda prób i błędów i pójdzie co do kontaktu - dziękuję - już napisałem maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Szanowni Forumowicze Poszukuję klientów firmy P.H.U. SEBASTIAN PRZYBYLSKI http://www.janbud.info tel. 666 27 27 27 z Sochaczewa zajmujących się tynkowaniem i ocieplaniem budynków...może ktoś z Was lub Waszych znajomych korzystał z ich usług? proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 27.08.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czy ktoś się orientuje gdzie w Sochaczewie mogę wypiaskować elementy blacharskie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 01.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam wszystkich budujących!Planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę domu w Sochaczewie. Projekt domu Faworyt z pracowni MG PROJEKT. W tym roku robimy fundamenty, ekipa już dogadana - zresztą polecana na forum.Obecnie przygotowuję teren pod budowę i poszukuję kogoś z koparko-ładowarką do rozbiórki małego domu parterowego i wywiezienia gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.09.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam wszystkich budujących! Planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę domu w Sochaczewie. Projekt domu Faworyt z pracowni MG PROJEKT. W tym roku robimy fundamenty, ekipa już dogadana - zresztą polecana na forum. Obecnie przygotowuję teren pod budowę i poszukuję kogoś z koparko-ładowarką do rozbiórki małego domu parterowego i wywiezienia gruzu. Podpytaj tu: 602 280 068 ( Marek) ma firmę na ul. Warszawskiej na przeciwko ORLEN - u mnie kilka prac ziemnych wykonywał i jestem zadowolony. Tak z czystej ciekawości gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwindarwin 02.09.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Gdyby ktoś był zainteresowany to będę miał na dniach sporo gruzu betonowo-ceglanego. Budowa na Boryszewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 04.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czy ktoś się orientuje gdzie w Sochaczewie mogę wypiaskować elementy blacharskie ??? poszukaj na http://www.e-sochaczew.pl na forum lub w ogłoszniach... tam sporo ośob sie ogłasza z tego typu usługami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 05.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na etapie izolacji fundamentów domu niepodpiwniczonego. W jaki sposób robiliście u siebie hydroizolację na zewnątrz i od wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczola14 06.09.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witajcie do końca roku można kupić materiały budowlane z których można odliczyć vat. Co z własnego doświadczenia udało Wam się odliczyć? Chcemy kupić parę rzeczy które mogą poleżeć i później je wykorzystać. Już wiemy że na okna z montażem będzie faktura 8% to się nie opłaca. Blachodachówka (bo taką będziemy kryć dach), styropian, wełna mineralna, rury do inst wod-kan, kable do elektryki? Na pewno drzwi wew, płytki, panele-ale nie mamy gdzie tego trzymać bo w przyszłym roku raczej nie zdążymy zrobić. Co jeszcze udało Wam się odliczyć? Wiem że są listy produktów -całe tabele ale naprowadźcie nas co najbardziej opłaca się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 09.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam,Jestem na etapie budowy ogrodzenia (boki siatka 90 metrów, przód jeszcze nie wiem). Czy macie namiary na sprawdzoną ekipę która podejmie się wykonania takiego ogrodzenia (może coś doradzi i podpowie). proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 09.09.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem na etapie izolacji fundamentów domu niepodpiwniczonego. W jaki sposób robiliście u siebie hydroizolację na zewnątrz i od wewnątrz? ja dawałem podwójną warstwę dysperbitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts