atsyrut 09.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam, Jestem na etapie budowy ogrodzenia (boki siatka 90 metrów, przód jeszcze nie wiem). Czy macie namiary na sprawdzoną ekipę która podejmie się wykonania takiego ogrodzenia (może coś doradzi i podpowie). proszę o kontakt na PW ja ogrodzenie z siatki robiłem we własnym zakresie ( jak masz wolną chwile dodatkową osobę, betoniarkę to powinieneś sobie z tym poradzić). sąsiadowi robiła jakaś firma i policzyli 100 zł od przęsła co do ogrodzenia z przodu - mi robił murarz, który stawiał dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajk1983 10.09.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na etapie izolacji fundamentów domu niepodpiwniczonego. W jaki sposób robiliście u siebie hydroizolację na zewnątrz i od wewnątrz? Witaj w tej dyskusji Masz zawartą ogromną ilość cennych rad ,lepiej to zrobić raz a dobrze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133866-Izolacja-pionowa-fundament%C3%B3w-papa-!/page15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Mam dobrego i niedrogiego fachowca który robi dobre ogrodzenia ( bramy, furtki itd) jakby koś chciał na PW mogę podesłać kontakt. U mnie robi ogordzenie ze sztachet, bramę i furtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekk78 17.09.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Poszukuje jakiejś firmy tynkującej lub tynkarza, pobudowałem pomieszczenie gospodarcze i chcę zrobić tynki zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Może macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 17.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Poszukuje jakiejś firmy tynkującej lub tynkarza, pobudowałem pomieszczenie gospodarcze i chcę zrobić tynki zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Może macie kogoś godnego polecenia? na pewno nie polecam moich tynkarzy ale to już chyba wszyscy wiedzą na pw Wysłałem Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 17.09.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 WitamPozostało mi 18 szt pustaka wentylacyjnego Boryszewskiego oraz włokna szklane do betonu 19mm i 13mm po 2 paczki.Poszukuję łupanych pustaków sonnblick szarych 2 i 3 stronnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 20.09.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam,Poszukuję gruzu do wypełnienia podmurówki pod ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.09.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Stemple Jeśli komuś zbywają stemple ( długość i stan bez znaczenia) chętnie odbiorę - w ramach uprzątnięcia działki Jeśli chcesz sprzedać za rozsądna cenę - proszę o informację na PW ( stemple będa na opał - także prosze o rozsądne oferty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajk1983 20.09.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam ,poszukuję sprawdzonego "gazownika" chodzi mi o projekt przyłącza do zbiornika gazu naziemnego i ułożenie instalacji ,oraz sprawdzonej firmy do położenia poziomej kanalizacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 23.09.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam. Możecie mi powiedzieć, gdzie kupowaliście blachodachówkę lub ewentualnie polecić jakąś firmę, w której można kupić za rozsądną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 24.09.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam. Możecie mi powiedzieć, gdzie kupowaliście blachodachówkę lub ewentualnie polecić jakąś firmę, w której można kupić za rozsądną cenę? Kupowałam w Bros-Bud w Paprotni, mogę polecić. Kompleksowa obsługa - blacha, okna dachowe, rynny. Mili panowie, doradzają. Ceny mają rozsądne, szukałam blachy w kilku miejscach w Sochaczewie i tam było najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 24.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Kupowałam w Bros-Bud w Paprotni, mogę polecić. Kompleksowa obsługa - blacha, okna dachowe, rynny. Mili panowie, doradzają. Ceny mają rozsądne, szukałam blachy w kilku miejscach w Sochaczewie i tam było najtaniej. Dzięki za pomoc. Już od kilku osób słyszałem, ze tam mają najkorzystniejsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 24.09.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam, W wyniku zmiany koncepcji zostało mi kilka sztuk grzejników CosmoNova (ten sam koncern co Purmo) z serii PLAN MULTI. Są to bardzo fajnie wyglądające grzejniki z gładkim frontem - wyglądają o niebo lepiej niż tradycyjne z pofalowanym, karbowanym frontem. Wszystkie są nowe, zapakowane fabrycznie. Wszystkie mają prawe podejście. Mam to co poniżej: CNP22900600 - szerokość 600mm wysokość 900mm, typ 22 (podwójny gruby); 2 szt. cena 500 CNP21600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 21 (podwójny cienki); 1 szt. cena 400 CNP226001400 - szerokość 1400mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 700 CNP22600920 - szerokość 920mm wysokość 600mm, typ 22 (podwójny gruby); 1 szt. cena 500 Ceny są chyba dobre bo przynajmniej o połowę niższe niż katalogowe. Odbiór chyba tylko osobisty w Brwinowie pod Warszawą (za Pruszkowem). Najchętniej oddam całość w zestawie - wtedy mogę zrobić dodatkową promocję zamiast 2600 zaproponuję 2400pln. Ale jak się nie znajdzie chętny na całość to będę oddawał na sztuki. Ponadto chętnie oddam za niewielkie pieniądze kilka wiader Izohanu - nie reaguje ze styropianem więc idealnie nadaje się pod posadzkę na gruncie. Nie pamiętam teraz ile tego mam ale będzie ze 6 wiader - cena do dogadania bo mi to po prostu zalega. Mam też żyrafę do szlifowania gładzi gipsowych - marka PANSAM (chińczyk ale szatan). Nie jest pierwszej nowości ale działa idealnie. brak węża do odkurzacza. Nowa linka napędowa. Dodatkowo kilka tarcz papieru w różnej gramaturze i tarcze siatkowe (chyba dwie). Oddam za butlę Jacka Danielsa Kontakt na maila s.dalek(at)dmkprojekt.pl - na forum prawie nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 27.09.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Witam. Możecie mi powiedzieć, gdzie kupowaliście blachodachówkę lub ewentualnie polecić jakąś firmę, w której można kupić za rozsądną cenę? Ja zrobiłem tak : pozbierałem z całej okolicy całej okolicy ceny blachodachówki ( tej którą wybrąłem). Pisałem nawet maile z prośbą o wycenę gdzies w Polskę.... Podrukowałem sobie to wszystko i poszedłem na Łowicką dach MIX bodajże - dałem Pani oferty i poiwedziałem ze jak przebije konkurencję to wezmę od nich blachę... Pani obejrzała oferty i dała mi najtaniej. Taniej też niż "Bros Bud" z Paprotni o którym jest tak głośno proponuję zrobić tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 30.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja zrobiłem tak : pozbierałem z całej okolicy całej okolicy ceny blachodachówki ( tej którą wybrąłem). Pisałem nawet maile z prośbą o wycenę gdzies w Polskę.... Podrukowałem sobie to wszystko i poszedłem na Łowicką dach MIX bodajże - dałem Pani oferty i poiwedziałem ze jak przebije konkurencję to wezmę od nich blachę... Pani obejrzała oferty i dała mi najtaniej. Taniej też niż "Bros Bud" z Paprotni o którym jest tak głośno proponuję zrobić tak samo Przemek a jaką wybrałeś blachodachókę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Przemek a jaką wybrałeś blachodachókę ? Ja brałem blachodachwkę BUDOMAT tylko z tej blachy szwedzkiej z 30 letnią gwarancją... jak chcesz zobacyzc jak wygląda - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 01.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja brałem blachodachwkę BUDOMAT tylko z tej blachy szwedzkiej z 30 letnią gwarancją... jak chcesz zobacyzc jak wygląda - zapraszam. Można wiedzieć ile płaciliscie dekarzowi za zrobienie dachu? Chcę się zorientować czy nie płacę za dużo... 35zł/metr z blachodachówki to normalna cena u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 02.10.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Można wiedzieć ile płaciliscie dekarzowi za zrobienie dachu? Chcę się zorientować czy nie płacę za dużo... 35zł/metr z blachodachówki to normalna cena u nas? Ja sie ugadałem na 30 zł ale mozna tez znaleść po 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi_w 02.10.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja brałem blachodachwkę BUDOMAT tylko z tej blachy szwedzkiej z 30 letnią gwarancją... jak chcesz zobacyzc jak wygląda - zapraszam. a który model i kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a który model i kolor ? musiałbym w fakturę zajrzeć bodajże SARA a kolor matowy brąz ( numeru koloru nie pamiętam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts