paweelo 05.11.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 szukam w okolicy składu kruszyw ( zastanawiam się nad wysypaniem odobnym kruszywem, kamieniem części terenu na działce.... możecie jakiś polecić ( oprócz tego na Kuznocinie - bo tam już byłem ) W Serokach Po trasie Poznańskiej za Paprotnia tez jest skład kruszywa ale wybór raczej nie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 12.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam, wszystkich. Czy moze ma ktos komu zostało moze z wykonaia instalcji rekuperacji rpzewód elastyczny fi 75 giętki ?? zbrakło mi kilkanascie metrów a kłąbka całego nie chce kupwoac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 19.11.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kto zakładał automatykę do bramy przesuwnej i może podzielić się namiarami i uwagami na firmy tym sie zajmujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 22.11.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zna ktoś jekiegoś speca od układania płytek? po ile sobie teraz liczą?gdzie najlepiej kupic po rozsądnej cenie styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki? jakie to są koszty?jakie firmy polecacie i na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 24.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jakiego producenta styropianu układaliście na podłodze?W naszych hurtowniach są: STYROMIN, GENDERKA, POLSTYR, IZOLBET.Macie jakieś doświadczenia z tymi styropianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 25.11.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Cały styropian na budowę brałem od producenta Styrmann http://www.styrmann.com.pl/ Złego słowa powiedzieć nie mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 27.11.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Witam, buduję podobny do tych, które wybrałeś, tylko bez lukarny. Może ci się spodoba taki projekt TK8GL2. Mogę ci wysłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 28.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam, buduję podobny do tych, które wybrałeś, tylko bez lukarny. Może ci się spodoba taki projekt TK8GL2. Mogę ci wysłać zdjęcia. witam dziekuje bardzo za sugestie, jednak jest pare zeczy które sprawiają ze pozostaniemy przy swoich projektach( zona zażyczyła sobie spizarke przy kuchni, a ja chce mieć kotlownie za garażem i kilka innych). jednak jestem wdzięczny za zainteresowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.12.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zna ktoś jekiegoś speca od układania płytek? po ile sobie teraz liczą?gdzie najlepiej kupic po rozsądnej cenie styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki? jakie to są koszty?jakie firmy polecacie i na co zwracać uwagę? co do płytek co ceny zaczynają się od 35 zł za metr kwadratowy... jak robisz cały dam to oczywiscie cenę negocjujesz.... co do styropianu lub wełny - mogę polecić super fachowca - wyslałem na priv info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 03.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 witam dziekuje bardzo za sugestie, jednak jest pare zeczy które sprawiają ze pozostaniemy przy swoich projektach( zona zażyczyła sobie spizarke przy kuchni, a ja chce mieć kotlownie za garażem i kilka innych). jednak jestem wdzięczny za zainteresowanie. pozdrawiam Jeśłi ma być spiżarka i kotłownia za garażem - zobacz projekt Tymek.... jest tu nawet forum muratora Tymowiczów z Horyzontu.... zerknijcie tam sobie na zdjęcia.... dom może nie jest zbyt gustownie rozbudowany od zewnątrz ( ma prostą bryłę ) ale przez to jest tańszy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 10.12.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam Okazało się ze nie mogę zamontować tego napędu do swojej bramy garażowej mam za mało miejsca przy stropie. Moze ktoś właśnie takiego szuka oddam za 1tyś. Somfy GDK4000 http://www.ceneo.pl/22321256 Juz nieaktualne Może ktoś szuka skrzynki gazowej!!! Sprzedam skrzynkę gazową (60x60x25cm) wraz ze stelażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.12.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mam do oddania za symboliczną kwotę niezbędną rzecz na każdej budowie - kibelek... drewniana latrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 27.12.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Kto zakładał automatykę do bramy przesuwnej i może podzielić się namiarami i uwagami na firmy tym sie zajmujace podbijam temat ktoś może polecić solidną firmę z tej dziedziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 05.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 WitamPoszukuję namiaru na niedrogiego projektantabo jakoś żaden gotowiec nam nie podchodziz góry dziękuje Pozdrawiam kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 07.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam,Poszukuję solidnego i sprawdzonego fachowca do wykonania zabudowy z płyt G-K oraz do ułożenia podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 09.01.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam Poszukuję namiaru na niedrogiego projektanta bo jakoś żaden gotowiec nam nie podchodzi z góry dziękuje Pozdrawiam kolo12 Możesz zapytać w Biurze Projektowym Grafos w Sochaczewie, usługi ma niedrogie, więc może projekty indywidualne też. Poza tym każdy gotowiec można przerobić, projekt gotowy plus przeróbki zawsze wyjdzie taniej niż projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 13.01.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Zapraszam do skorzystania z moich usług. Możliwość obejrzenia naszych prac w Sochaczewie i okolicach. Tel. 509-499-922 Pozdrawiam Hubert Witam, Poszukuję solidnego i sprawdzonego fachowca do wykonania zabudowy z płyt G-K oraz do ułożenia podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.01.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 trochę absurdalnego budowlanego humoru Tak mi się przypomniała pewna przygoda na początku budowy z podpisaniem umowy z zakładem energetycznym ( moim zdaniem Bareja mógłby o tym film nakręcić) Żeby podpisać umowę o dostarczanie energii elektrycznej - odesłano nas z Punktu Obsługi Klienta z Sochaczewa do Oddziału do Łowicza... ok - nie ma problemu - pojadę i podpisze... jak trzeba to trzeba.... zapytałem w jakich godzinach w sobotę mogę pojechać... popatrzono na mnie dziwnie w soboty nie można - od poniedziałku do piątku... no cóż - skoro tak to ok - wezmę urlop i pojadę 30 kilometrów złożyć jeden podpis... bo w punkcie obsługi w Sochaczewie nie mogę zostawić umowy, punkt nie wyśle jej do oddziału w celu podpisania i nie odeśle - takie przepisy wewnętrzne... a co tam Klient chce mieć prąd to niech jeździ. No nic - w poniedziałek pojadę - ale Pan w punkcie obsługi powiedział, że razem z żona muszę jechać -jeśli mamy działkę kupioną razem... Więc dla złożenia podpisu już dwie osoby są potrzebne i wycieczka 30 kilometrów do oddziału.... ( nie wiem zatem po co punkt obsługi istnieje) Podobno Dyrektor oddziału osobiście z Klientami podpisuje umowy i to jest całe wytłumaczenie naszej wycieczki, brania urlopu dwóch osób, braku możliwości korespondencyjnego załatwienia sprawy itd. Żona wzięła urlop, ja wziąłem urlop i pojechaliśmy z kompletem dokumentów.... tam miła Pani wzięła dokumenty i wyszła. Z minutę wróciła z umową podpisaną przez Dyrektora - pokazała gdzie mamy podpisać - wzięła jeden egzemplarz i powiedziała - to wszystko - dziękuję... no cóż - w końcu to my jesteśmy dla Dyrektora a nie on dla nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 14.01.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 trochę absurdalnego budowlanego humoru Tak mi się przypomniała pewna przygoda na początku budowy z podpisaniem umowy z zakładem energetycznym ( moim zdaniem Bareja mógłby o tym film nakręcić) Żeby podpisać umowę o dostarczanie energii elektrycznej - odesłano nas z Punktu Obsługi Klienta z Sochaczewa do Oddziału do Łowicza... ok - nie ma problemu - pojadę i podpisze... jak trzeba to trzeba.... zapytałem w jakich godzinach w sobotę mogę pojechać... popatrzono na mnie dziwnie w soboty nie można - od poniedziałku do piątku... no cóż - skoro tak to ok - wezmę urlop i pojadę 30 kilometrów złożyć jeden podpis... bo w punkcie obsługi w Sochaczewie nie mogę zostawić umowy, punkt nie wyśle jej do oddziału w celu podpisania i nie odeśle - takie przepisy wewnętrzne... a co tam Klient chce mieć prąd to niech jeździ. No nic - w poniedziałek pojadę - ale Pan w punkcie obsługi powiedział, że razem z żona muszę jechać -jeśli mamy działkę kupioną razem... Więc dla złożenia podpisu już dwie osoby są potrzebne i wycieczka 30 kilometrów do oddziału.... ( nie wiem zatem po co punkt obsługi istnieje) Podobno Dyrektor oddziału osobiście z Klientami podpisuje umowy i to jest całe wytłumaczenie naszej wycieczki, brania urlopu dwóch osób, braku możliwości korespondencyjnego załatwienia sprawy itd. Żona wzięła urlop, ja wziąłem urlop i pojechaliśmy z kompletem dokumentów.... tam miła Pani wzięła dokumenty i wyszła. Z minutę wróciła z umową podpisaną przez Dyrektora - pokazała gdzie mamy podpisać - wzięła jeden egzemplarz i powiedziała - to wszystko - dziękuję... no cóż - w końcu to my jesteśmy dla Dyrektora a nie on dla nas.... Dokładnie identyczny absurdalny scenariusz i ja przeszedłem XXI wiek w PGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts