lukasz860910 15.01.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 16.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam,Poszukuję stolarza, który mógłby zheblować kilka sztuk jętek. Może moglibyście kogoś polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.01.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA hmmmm. a tu masz swoje posty i reklamy o swoich usługach... czyżby autoreklama? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157671-POSADZKI-WYLEWKI-MASZYNOWE-POZNA%C5%83-%C5%81%C3%93DZ-KUTNO-P%C5%81OCK-KALISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.01.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 sluchaj atsyrut meczacym jestes czlowiekiem.my z lukaszem nie siedzimy tyle na fm co Ty.To ze Tobie sp...lili tynki to Twoj problem.kazdego wykonawce traktujesz z uprzedzeniem .polowa Twoich postow jest o firmie ktora Ci tynkowala na roznych grupach budujacych.zmienia nazwe firmy i beda robili dalej takie jest zycie.z mojego punktu widzenia albo byles slepy albo niepowazny ze nie odprawiles ekipy szybko wiec co teraz chcesz udowodnic?my z lukaszem nie pozwolimy sobie zebys w jakikolwiek sposob krytykowal nas i nasze firmy skoro nie widziales naszych prac .z tego co pamietam juz raz sie mnie czepiles i nie zycze sobie wiecej uwag o samoreklamie.uwazam ze my z Lukaszem nalezymy do grupy najlepszych posadzkarzy w Polsce min,dlatego ze ponad 10lat jestesmy ciagle na swoich budowach,sami ściagamy,robimy na kruszywach,odpowiednich cementach,niwelujemy wczesniej budowy i staramy sie jak dla siebie gdy inni posadzkarze maja Was w dupie.nastepnym razem ugryz sie w jezyk zanim cos napiszesz na moj temat lub skrytykujesz bo Ty wyladujesz w Sadzie jak Twoi tynkarze.reklama czy samoreklama nikogo to nie razi tylko Ciebie wielu na tym forum pomoglismy wiele osob wysyla nam zapytania z roznych stron Polski na priv i wielu pomozemy.przezyles tragedie na swojej budowie przykro,ale moze dlatego ze byles zachlanny i byli tańsi???? kilka uwag do Twojej wypowiedzi... 1. Zachowaj prosze kulturę wypowiedzi - bo świadczy to o Tobie i Twojej firmie 2. Nie każdego wykonawce traktuje z uprzedzeniem 3. nie krytykuje Waszych firm ( możesz wskazać taki fragment mojej wypowiedzi? ) 4. nie czepiałem się Ciebie - po prostu reklamujesz się - co nie jest zgodne z regulaminie forum. 5. odnośnie ubliżania - zobacz swoj wpis. życzę powodzenia w szukaniu Klientów - ale zgodnie z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 18.01.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 jeśli komus zalega niepotrzebna ziemia na działce i chciałby się jej pozbyć to byłabym zainteresowana. Piszcie na priv albo na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.01.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 kilka uwag do Twojej wypowiedzi... 1. Zachowaj prosze kulturę wypowiedzi - bo świadczy to o Tobie i Twojej firmie 2. Nie każdego wykonawce traktuje z uprzedzeniem 3. nie krytykuje Waszych firm ( możesz wskazać taki fragment mojej wypowiedzi? ) 4. nie czepiałem się Ciebie - po prostu reklamujesz się - co nie jest zgodne z regulaminie forum. 5. odnośnie ubliżania - zobacz swoj wpis. życzę powodzenia w szukaniu Klientów - ale zgodnie z regulaminem. wyrazilem sie dosc kulturalnie a Ty nie jestes moderatorem,lub chocby zalozycielem tej grupy,wiec nie pouczaj wszystkich co moga co nie.to Lukasz podal moj nr telefonu.ublizanie?o czym Ty piszesz?ochlon troszke i nie komentuj zadnych moich wypowiedz na tym forum ok?pozdrawiam i zycze wiecej zaufania do wykonawcow.nie wszyscy robia tak jak Twoi tynkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 wyrazilem sie dosc kulturalnie a Ty nie jestes moderatorem,lub chocby zalozycielem tej grupy,wiec nie pouczaj wszystkich co moga co nie.to Lukasz podal moj nr telefonu.ublizanie?o czym Ty piszesz?ochlon troszke i nie komentuj zadnych moich wypowiedz na tym forum ok?pozdrawiam i zycze wiecej zaufania do wykonawcow.nie wszyscy robia tak jak Twoi tynkarze 1. moderatorem nie jestm - to fakt - ale do Twoich wypowiedzi mam prawo się odnosić. 2. przeczytaj jeszcze raz na spokojnie swój post a potem oceń kto powinien ochłonąc. 3. rozumiem że szukasz na forum klientów - ale jeśi tak w taki spsób odbnosisz isę do wszystkich jak do mnie - to się nie dziwię że teraz szukasz Klientów zamiast wykonywac usługi. 4. także pozdrawiam Twoja /Waszą firmę i nie odnoś się że ją krytykuję... Nigdzie nie pisąłem że wykonujecie coś źle lub coś nie tak.... napisąłem jedynie o Twojej formie poszukiwania Klientów. 5. cyt: "nie wszyscy robia tak jak Twoi tynkarze" - wiem o tym i nigdy nie twierdziłem że Ty Twoja firma i inni robią tak samo... proponuję na tym uciąc nasz dialog - bo do niczego nie prowadzi... Robisz swoje i robisz dobrze ( jak piszesz) - to rób i zarabiaj na tym jak najwiecej. Uważam ze profesjonaliści powinni byc dobrze wynagradzani. Ale powinni też z szacunkiem odnosić sie do innych - szczególnie jeśli na tak szerokim forum szukają potencjalnych Klientów. pozdrawiam, atsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 20.01.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 hmmmm. a tu masz swoje posty i reklamy o swoich usługach... czyżby autoreklama? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157671-POSADZKI-WYLEWKI-MASZYNOWE-POZNA%C5%83-%C5%81%C3%93DZ-KUTNO-P%C5%81OCK-KALISZ Witam. nie polecam siebie nie wykonuje posadzek na terenie woj. mazowieckiego dlatego polecam sprawdzoną firmę, żeby nikt nie miał takich problemów jak ty z wykonawcą od tynków kolega teka się nie czepia po prostu wiele osób pisze o innych a w ogóle ich nie zna porównuje do swoich wykonawców a tak nie powinno być zima jest więcej czasu żeby popisać na forum i poszukać klientów, to czas na reklamy itp.jak jest zimno mniej się robi a jak są duże mrozy to nasze prace ustają nie da się ich wykonywać przy dużych mrozach, zresztą ja jestem po usunięciu migdałów i moje zajęcia na 3-4 tygodnie ograniczyły się tylko do forum, ogłaszania i robienia reklam w internecie powiem ci szczerze u mnie jest dużo tynkarzy nawet znajomych mieszkają obok mnie jeden za 9 zł 1m2 zrobił by mi tynki ale widziałem jego prace i za 5 zł bym go nie chciał wybrałem firme zrobili za 12 zł jestem mega zadowolony moge polecic ich wszedzie nie powstydzę się chodzi o to że nie zawsze cena trzeba się kierować jak miałbym coś źle zrobione też byłbym zły szczerze mówiąc dom robimy do siebie każdy chce mieć dobrze zrobione tylko że dzis jest za dużo firm którym zalezy tylko na pieniadzach dlatego warto i trzeba polecac innych zwłaszcza jak robią dobrze, potem ktos powie ta firma jest super a polecił mi ich ten i nikt do mnie pretesji nie bedzie miał życzę wszystkiego dobrego kolego, jak najwięcej dobrych ekip na budowie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 20.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 dokladnie jak lukasz pisze,jest zima u mnie dzis -6 w dzien,mam nieskonczony hotel kilkaset metrow do zrobienia a zdrowie tylko jedno.teraz mamy czas na popisanie na forum,serwis maszyn i busow i czas dla rodziny.znamy sie z Lukaszem ,czesto rozmawiamy telefonicznie.tak jak on ma do mnie 150km i nie przyjezdza do Plockai okolic tak ja bardzo zadko jezdze w lodzkie czy wielkopolskie a czesto do Warszawy Wloclawka czy Ciechanowa.mylisz sie bo szanuje klientow na forum lecz Ty juz kiedys mi bezsensowne uwagi zwracales.....rowniez uwazam zeby rozmowe nasza zakonczyc.bedziemy sie reklamowac poniewaz robimy posadzki lepiej niz inni i nie uwazam bym lamal jakiekolwiek regulaminy chyba ze Twoje regulaminy.pozdrawiam i zycze duzo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 21.01.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Panowie, pewnie mnie zaraz zakrzyczecie, mowi sie trudno, ale załatwiajcie swoje potyczki, spory, niedomowienia etc w wiadomosciach prywatnych, uwierzcie ale przebicie się przez Wasze posty dotyczace reklam, niereklam antyreklam powoduje, ze te forum traci sens... by dojsc do interesujacych informacji trzeba przeczytac dwie strony jakis przepychanek.. moj post dotyczacy ziemi, nieporzebnej, zalegajacej ziemi u kogoś kto by się jej chciał pozbyć został wyparty w tył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekb20 28.01.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Mam do Was pytanie odnosnie budowy podjazdu do dzaiłki np z kostki. Czy wyrabialisćie pozwolenia na takie cele i występowaliście do gminy o czasowe zajeciae pasa drogowego. Jezeli tak to jaki czas oczekiwania na załtwienie formalnosci?? Najchetniej jak by ktos przechodził takei coś w Teresinie to bede wdzieczny za info Do wątku dorzuce pytanie czy ktoś ostatnio odbierał budynek w sochaczewie. konkretnie chodzi mi o kwestie projektu drogi zjazdowej. Mówią, ze bez tego nie można w sochaczewie odebrać bydynku, a sam taki projekt kosztuje ponad 2 tys pln Wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekb20 28.01.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam szanowne grono. Rozpoczynam przygodę z budową domu i mam zapytanie? Czy ktoś nie ma na zbyciu garażu blaszanego. Wiadomo że na budowie to niezbędna rzecz .kontakt na e-mail: [email protected] Jak ktoś ma drugi to i ja wezmę 609 101 193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi222 29.01.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jak ktoś ma drugi to i ja wezmę 609 101 193 Do kupienia z budowy, co prawda nie blaszak, ale chłodnia z dostawczaka ( 2x5 m). Idealny składzik na narzędzia, materiały i inne rupiecie. Odbiór w Teresinie. Kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximum2 04.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam w grupie Sochaczewskiej!! Wiosna planuje budowe domu w okolicy Nowa Sucha,oczywiście jak papierologia nie zawiedzie,poszukuje brygady która podejmie sie budowy domy oczywiście w odpowiedniej kwocie.Może macie kogoś godnego do polecenia z tych okolic ,pls posac na priw.Z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximum2 04.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nawiązując do mojego posta,proszę też o info gdzie w okolicy mozna zaopatrywac się w materiały ,beton z gruszki materiał na wiezbe itp.nie nie znam z tej okolicy a z Wawy troche moze byc drogo przewozic.Dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 05.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nawiązując do mojego posta,proszę też o info gdzie w okolicy mozna zaopatrywac się w materiały ,beton z gruszki materiał na wiezbe itp. nie nie znam z tej okolicy a z Wawy troche moze byc drogo przewozic. Dzieki za odp. Z Nowej Suchej będziesz miał blisko do hurtowni materiałów w Kozłowie Biskupim (chyba na ulicy Pięknej), jest dobrze zaopatrzona. Beton z gruszki polecam z Betroniki ze Skierniewic. Jeśli będziesz robił strop teriva, to blisko jest firma Stropex, w Dachowej. Materiał na więźbę jest np. w tartaku przy obwodnicy. Pustaki z gazobetonu są tańsze w Warszawie, ja znalazłam dużo tańsze niż w naszych lokalnych hurtowniach, nie wiem jak w tym roku ceny. Jeśli chodzi o markety budowlane to nie musisz do Warszawy, najbliżej PatioColor w Sochaczewie. Rok temu przechodziłam to samo co ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi222 06.02.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dobry beton i jesienią mieli najtaniej jest z betoniarni z Czosnowa k Nowego Dworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.02.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nawiązując do mojego posta,proszę też o info gdzie w okolicy mozna zaopatrywac się w materiały ,beton z gruszki materiał na wiezbe itp. nie nie znam z tej okolicy a z Wawy troche moze byc drogo przewozic. Dzieki za odp. Powiem tak - hurtownia materiałów - nie patrz gdzie najbliżej - spisz co potrzebujesz - pojeżdzij po hurtowniach np w Sochaczewie - i znajdziesz najtańszą, która w cenie przywiezie wszystko... murarza ja miałem z Nowej Suchej - ekipa godna polecenia - a co za tym idzie ma duże obłożenie ( podałem info na priv) beton brałem z Budokruszu - wszędzie negocjujesz ceny... pytaj o koszt pompy, koszt dojazdu, itd... haczyki sa wszędzie... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 09.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam,poszukuje specjalisty do izolacji balkonów i położenia płytek . Może macie jakieś sprawdzone osoby ? Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 21.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam, kogo byście polecili do ułożenia blachodachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts