teka 21.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam, kogo byście polecili do ułożenia blachodachówki. 793123643 Pawel Bernacki. Mała Wieś miedzy Płockiem a Wyszogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 22.02.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam,mam na działce glinę z wykopu po szambie i dodatkowo górę humusu pomieszanego z gliną pozostały po robieniu fundamentów.Co z tym zrobić aby mieć sucho na działce i żeby rosła trawka.Pomieszać to wszystko na działce i zaorać.Ktoś ma pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 22.02.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam, mam na działce glinę z wykopu po szambie i dodatkowo górę humusu pomieszanego z gliną pozostały po robieniu fundamentów. Co z tym zrobić aby mieć sucho na działce i żeby rosła trawka.Pomieszać to wszystko na działce i zaorać. Ktoś ma pomysł? ja tez tak pomieszałem ale załuje bo woda nie wsiąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 23.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 To co proponujecie, jak do tego sie zabrać, ile kosztuje czarna ziemia do nawożenia? jakiej najlepiej użyć ja tez tak pomieszałem ale załuje bo woda nie wsiąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 25.02.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To co proponujecie, jak do tego sie zabrać, ile kosztuje czarna ziemia do nawożenia? jakiej najlepiej użyć Czarna ziemia kosztuje około 20 zł za tonę. Ja bym wszystko zasypał, przejechał glebogryzarką a na koniec ubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 25.02.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A ktoś nie potrzebuje troche ziemi wykopanej własnie z miejsca na szambo Czarna ziemia kosztuje około 20 zł za tonę. Ja bym wszystko zasypał, przejechał glebogryzarką a na koniec ubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 27.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam. Szukam namiarów na firmę z okolicy Socho, która zajmuje się produkcją domków narzędziowych. Po budowie blaszak chce wzmienic na drewniany domek na taczki i szpadel Blaszak do sprzedania w kwietniu. Stan dobry, odbior Kozlow Biskupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 04.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ja korzystałem... moim zdaniem było ok. ale teraz jak glazurnik działa z płytkami w łazience - to jest różnica poziomu pomiedzy łazienką a korytarzem.. generalnie coś około 2 cm. na 5 metrach.... ale to chyba nie jest aż taki zły wynik... 2cm na 5metrach?:bash: masakra widze ze zle trafiles z tynkami i z posadzkami to nie jest normalny wynik tylko fuszerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ledkris 04.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam,Mam do sprzedania od zaraz garaż blaszany 3 x 5 m w idealnym stanie za okazyjną cenę. Blaszak jest do odbioru w Kuznocinie. Wiadomość pod nr tel. 608 461 233.- brama dwuskrzydłowa otwierana na boki- spad dachu na tył- blacha trapezowa ocynkowana I gatunek- zamek na środku z dwoma kluczami- 2 uchwyty na kłódki z góry i dołu- rygle od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro422 05.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam,Czy ktoś ma doświadczenia z firmą TYNK-BUD w zakresie tynków wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 06.03.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Po zakończonej budowie mam do oddania sławojkę (wychodek). Do odebrania w Marianowie gm. Leszno.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 08.03.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Oddam za friko trochę gruzu betonowego, płyt lastrykowych i kamieni. W fundamenty pasują jak ulał Do odbioru w Paprotni. tel 536 52 83 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.03.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam,Czy ktoś ma doświadczenia z firmą TYNK-BUD w zakresie tynków wewnętrznych. z tynkami musisz ostrożnie - obejrzyj ich kilka prac ( nie jedną) i porozmawiaj z inwestorami gdzie skończyli swoje prace - bo skończysz jak ja : link moich tynków w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.03.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 mam do oddania za "przysłowiowe piwo" kibelek drewnianą latrynkę - do odbioru w Kuznocinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robislaw 24.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam,Poszukuję sprawdzonej ekipy tynkarskiej (wewnątrz). Na ten moment mam jeszcze hydraulikę do położenia więc planuję na czerwiec. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 25.03.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy tynkarskiej (wewnątrz). Na ten moment mam jeszcze hydraulikę do położenia więc planuję na czerwiec. Możecie kogoś polecić? Zapraszam do obejrzenia naszych prac. W celu umówienia się proszę o telefon. Mój numer 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 25.03.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_tranel 26.03.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Mogę polecić firmę Gałwa, możesz ich znaleźć w Sochaczewie na rynku w soboty, mają tam stoisko z meblami. Ładne meble i ceny konkurencyjne. Na pewno nie będą to meble z tektury jak w ikea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 29.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Potrzebuje przetransportowac troszke rzeczy budowlanych .Potrzebuje wynajac jakis dostawczy bus minimum 4 m. Cos polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robislaw 30.03.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam, Sprzedam stemple budowlane w ilości 200 sztuk, długość 3,0 m, 4,50zł/szt. Sochaczew 607991573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts