paweelo 30.03.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 mam do sprzedania skrzynkę gazowa ogrodzeniowa wraz ze stelażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 13.04.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek1185 13.04.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na siebie. Pozdrawiam ja mam takie drzwi niestety odbiór Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 2cm na 5metrach?:bash: masakra widze ze zle trafiles z tynkami i z posadzkami to nie jest normalny wynik tylko fuszerka Na szczęście udało się to wszystko wyprostować ( mówię o podłogach) nierówności były w jednej łazience i na korytarzu... pokoje kuchnia były ok. co do tynków - pozostawię to bez komentarza - bo moje wpisy na forum to JEDYNY MATERIAŁ DOWODOWY w sądzie "tynkarza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 14.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 nadal aktualne jest ogłoszenie odnośnie odstąpienia wychodka, latryny drewnianej po budowie - może ktoś się zaczyna budować i potrzebuje "najważniejszy budynek" w trakcie całej inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik86 14.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam, Jestem na etapie wyboru blachodachówki, moglibyście mi napisać jaką sami macie tzn. producent, wzór, powłoki. Wybór w Sochaczewie jest dość spory, tak jak i rozstrzał cenowy. Każdy sprzedawca zachwala swój towar i w sumie ciężko się zdecydować na coś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 16.04.2014 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 ja mam takie drzwi niestety odbiór Warszawa wiadomość wysłałem na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes55 18.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 WitamMoże ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na priv. poszukuję dobrej ekipy do zrobienia tynków wewnętrznychj około 550m2 ,kogo byście polecili.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na priv. poszukuję dobrej ekipy do zrobienia tynków wewnętrznychj około 550m2 ,kogo byście polecili. pozdrawiam. Napisz do Atsyruta on Ci doradzi kogo NIE brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 19.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zapraszam do obejrzenia moich realizacji. Tel. 509-499-922 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-elewacje-i-docieplenia-REFERENCJE/ Witam Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na priv. poszukuję dobrej ekipy do zrobienia tynków wewnętrznychj około 550m2 ,kogo byście polecili. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zapraszam do obejrzenia moich realizacji. Tel. 509-499-922 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-elewacje-i-docieplenia-REFERENCJE/ ja mogę wystawić koledze referencje .teraz lałem u formułowicza w Markach,jakiś czas temu w Sochaczewie i jeszcze kiedyś tam Warszawie,-tynki klasa,żadko,się zdarza by wszystko miało ręce i nogi przy tynkach i od elewacji fajne byli chłopaki;);) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 22.04.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych oraz hydraulika, czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca? Z góry dziękuję i pozdrawiam. rewelacyjne tynki cem-wap - sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - tylko terminy trzeba raczej sporo naprzod klepac swietni hydraulicy z sochaczewa Nev-Instal. Usługi hydrauliczne. Zatorski T. 602 749 729 - chociaż poniżej p, Chmiel obecnie też jest w stanie dać bdb ekipę która robi już tak, żeby oni mieli jak najmniej problemów z glazurami w łazience, robieniem pryszniców bez brodzików - odpływ w podłodze etc. Przy okazji do Wykonczeniowki polcam Lukasza Chmiela - namiary na http://www.lukaszchmiel.pl - w zasadzie zepną wszystko od SSZ do "pod klucz" łącznie z kostką - sami robią wykończeniówkę, ale mają ekipy które potrafią ładnie spiąć ze swoimi pracami i co ważne jedna ekipa zna wymagania kolejnej i mają kontakt - co skutkuje brakiem problemów przy bardziej skomplikowanych rozwiązaniach (wpuszczane brodziki itd). Ceny nienajnizsze, ale zdecydowanie warto. s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bujanka 22.04.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, czy ktoś ma na zbyciu bloczki fundamentowe budokruszu? Chętnie odkupimy w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 24.04.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 sprzedam WC - wychodek,kibelek drewniany nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 27.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Potrzebna ekipa do ogrodzenia.Kilkakrotnie przewijało się takie pytanie, ale odpowiedzi nie było, może poszły na priv. Może ktoś, kto już zrobił podrzuci namiar, jeśli jest zadowolony z roboty. Lepiej podać kontakt na forum, to oprócz mnie jeszcze ktoś skorzysta, poza tym, jak ekipa była dobra to będzie to forma odwdzięczenia się za robotę.Ponadto potrzebny ktoś do wyburzenia schodów wewnątrz i zalania na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 28.04.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzięki za miłe słowa ja mogę wystawić koledze referencje .teraz lałem u formułowicza w Markach,jakiś czas temu w Sochaczewie i jeszcze kiedyś tam Warszawie,-tynki klasa,żadko,się zdarza by wszystko miało ręce i nogi przy tynkach i od elewacji fajne byli chłopaki;);) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.05.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Tak, tak z tynkami trzeba ostrożnie... Proponuję obejrzec kilka realizacji przed podjeciem decyzji i przede wszustkim porozmawiac z inwestorami ja sie pospieszyłem - uwierzyłem w "piękną mowę wykonawcy" a potem skutek wieć na zdjeciach w stopce.... Teraz sprawa jest w sądzie. Jełsi macie jakąś ekipę już wybraną - chcętnie podjadę i zboaczę czy to nie przypadkiem "cicha robota" mojego tynkarza... lepiej uczyc sie na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Potrzebna ekipa do ogrodzenia. Kilkakrotnie przewijało się takie pytanie, ale odpowiedzi nie było, może poszły na priv. Może ktoś, kto już zrobił podrzuci namiar, jeśli jest zadowolony z roboty. Lepiej podać kontakt na forum, to oprócz mnie jeszcze ktoś skorzysta, poza tym, jak ekipa była dobra to będzie to forma odwdzięczenia się za robotę. Ponadto potrzebny ktoś do wyburzenia schodów wewnątrz i zalania na nowo. co do ogrodzenia - to powiedz prosze czy chcesz ogrodzenie od strony drogi czy może dookoła działki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.05.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam, Jestem na etapie wyboru blachodachówki, moglibyście mi napisać jaką sami macie tzn. producent, wzór, powłoki. Wybór w Sochaczewie jest dość spory, tak jak i rozstrzał cenowy. Każdy sprzedawca zachwala swój towar i w sumie ciężko się zdecydować na coś konkretnego. wszystko zależy od zasobności portfela.... generalnie zwróć uwagę na długośc gwarancji i koniecznie przeczytaj jak ta gwarancja wygląda. jak mam BUDMAT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 08.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 przymierzam się do kostki brukowej. kogo możecie polecić ze sprawdzonych ekip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts