Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na siebie.

Pozdrawiam :)

Witam

Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na siebie.

Pozdrawiam :)

ja mam takie drzwi

niestety odbiór Warszawa

2cm na 5metrach?:bash::bash::bash: masakra

widze ze zle trafiles z tynkami i z posadzkami

to nie jest normalny wynik tylko fuszerka

Na szczęście udało się to wszystko wyprostować ( mówię o podłogach) nierówności były w jednej łazience i na korytarzu... pokoje kuchnia były ok.

co do tynków - pozostawię to bez komentarza - bo moje wpisy na forum to JEDYNY MATERIAŁ DOWODOWY w sądzie "tynkarza"

Witam

Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na priv. poszukuję dobrej ekipy do zrobienia tynków wewnętrznychj około 550m2 ,kogo byście polecili.

pozdrawiam.

Witam

Może ma ktoś na zbyciu drzwi pełne z futryną do otworu 100 cm ,potrzebuję zamknąć budynek przed kolejnymi pracami wykończeniowymi , oczywiście chodzi mi o jakieś używane których nie będzie szkoda pobrudzić itp, jeżeli ktoś będzie chciał się pozbyć to proszę o namiary na priv. poszukuję dobrej ekipy do zrobienia tynków wewnętrznychj około 550m2 ,kogo byście polecili.

pozdrawiam.

Napisz do Atsyruta on Ci doradzi kogo NIE brać :)

Zapraszam do obejrzenia moich realizacji. Tel. 509-499-922

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-elewacje-i-docieplenia-REFERENCJE/

Witam

pozdrawiam.

ja mogę wystawić koledze referencje .teraz lałem u formułowicza w Markach,jakiś czas temu w Sochaczewie i jeszcze kiedyś tam Warszawie,-tynki klasa,żadko,się zdarza by wszystko miało ręce i nogi przy tynkach i od elewacji fajne byli chłopaki;););)

polecam

Witam,

szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych oraz hydraulika, czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

rewelacyjne tynki cem-wap - sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - tylko terminy trzeba raczej sporo naprzod klepac

swietni hydraulicy z sochaczewa Nev-Instal. Usługi hydrauliczne. Zatorski T. 602 749 729 - chociaż poniżej p, Chmiel obecnie też jest w stanie dać bdb ekipę która robi już tak, żeby oni mieli jak najmniej problemów z glazurami w łazience, robieniem pryszniców bez brodzików - odpływ w podłodze etc.

Przy okazji do Wykonczeniowki polcam Lukasza Chmiela - namiary na http://www.lukaszchmiel.pl - w zasadzie zepną wszystko od SSZ do "pod klucz" łącznie z kostką - sami robią wykończeniówkę, ale mają ekipy które potrafią ładnie spiąć ze swoimi pracami i co ważne jedna ekipa zna wymagania kolejnej i mają kontakt - co skutkuje brakiem problemów przy bardziej skomplikowanych rozwiązaniach (wpuszczane brodziki itd). Ceny nienajnizsze, ale zdecydowanie warto.

s

Potrzebna ekipa do ogrodzenia.

Kilkakrotnie przewijało się takie pytanie, ale odpowiedzi nie było, może poszły na priv. Może ktoś, kto już zrobił podrzuci namiar, jeśli jest zadowolony z roboty. Lepiej podać kontakt na forum, to oprócz mnie jeszcze ktoś skorzysta, poza tym, jak ekipa była dobra to będzie to forma odwdzięczenia się za robotę.

Ponadto potrzebny ktoś do wyburzenia schodów wewnątrz i zalania na nowo.

• 2 weeks później...

Tak, tak z tynkami trzeba ostrożnie...

Proponuję obejrzec kilka realizacji przed podjeciem decyzji i przede wszustkim porozmawiac z inwestorami :)

ja sie pospieszyłem - uwierzyłem w "piękną mowę wykonawcy" a potem skutek wieć na zdjeciach w stopce....

Teraz sprawa jest w sądzie. Jełsi macie jakąś ekipę już wybraną - chcętnie podjadę i zboaczę czy to nie przypadkiem "cicha robota" mojego tynkarza...

lepiej uczyc sie na błędach.

Potrzebna ekipa do ogrodzenia.

Kilkakrotnie przewijało się takie pytanie, ale odpowiedzi nie było, może poszły na priv. Może ktoś, kto już zrobił podrzuci namiar, jeśli jest zadowolony z roboty. Lepiej podać kontakt na forum, to oprócz mnie jeszcze ktoś skorzysta, poza tym, jak ekipa była dobra to będzie to forma odwdzięczenia się za robotę.

Ponadto potrzebny ktoś do wyburzenia schodów wewnątrz i zalania na nowo.

co do ogrodzenia - to powiedz prosze czy chcesz ogrodzenie od strony drogi czy może dookoła działki ?

Witam, Jestem na etapie wyboru blachodachówki, moglibyście mi napisać jaką sami macie tzn. producent, wzór, powłoki. Wybór w Sochaczewie jest dość spory, tak jak i rozstrzał cenowy. Każdy sprzedawca zachwala swój towar i w sumie ciężko się zdecydować na coś konkretnego.

wszystko zależy od zasobności portfela.... generalnie zwróć uwagę na długośc gwarancji i koniecznie przeczytaj jak ta gwarancja wygląda. jak mam BUDMAT...