maciunio2 22.04.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ha, z tym gniazdkiem w odkurzaczu ciekawe, sam nie wiedzialem, choc mam juz zrobiona instalacje wesz, rozne sa odkurzacze. ten, ktory mi oferowano ma takie gniazdo poki co musze powiedziec ze jestem zadowolony z goscia ktorego mi polecono, firma z W-wy http://www.smartpartner.com.pl/index2.html odezwalem sie do nich. zobaczymy dzieki za cynk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 24.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 czy ktos zna firme TYNKMAX z Sochaczewa? co do odkurzaczy znalazlem firme SMART ARROWS i ich podwykonawce z Sochaczewa M-coś-tam juz sa gotowe puszki na scianach + kolanka. cena za cala instalacje z materialem - 3 gniazda + 2 szufelki - okolo 1200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 24.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 u nas juz sciany dochodza do koncowki, lada moment zaczynamy z dachem macie jakies firmy od bram/drzwi do polecenia? wyszla nam jakas super duza brama do garazu, plus szukamy bramy przesuwnej na wjazd na dzialke co do materialow budowlanych fajnie nam sie kupuje w skladzie Kowalczyka w Kampinosie, jak na razie wszystko na czas dowiezione i ceny ok, czasem tez doradza co wybrac a drewno na dach zamowilismy w Babicach, w Kampinosie i okolicach jakos strasznie drogo wychodzilo (w ogole drogie teraz drewno straszliwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 25.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 macie jakies firmy od bram/drzwi do polecenia? wyszla nam jakas super duza brama do garazu, plus szukamy bramy przesuwnej na wjazd na dzialke my braliśmy bramę w Sochaczewie, firma Elmont (http://szczegoly.pkt.pl/elmont_galuszewska_starbala_j_cbc8f02c4f2a38a02070b67141133967.html) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SaraLee 25.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 SaraLee w której części rozlazłowa się budujesz? może będziemy sąsiadami Osiedle Irena A dach ma zrobić nam ostatecznie p. Andrzej - bardzo konkretny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 01.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 polecony ciesla powiedzial, zebym kupila blachodachowke Sara na Lowickiej w Sochaczewie czytalam, ze Sara jest dobra blachodachowka a o firmie Dach-Mix nie moge nic na forum znalezc, znacie? musimy sie tez zabrac za szukanie okien (drewnianych) i drzwi wejsciowych, zupelnie nie wiem gdzie zaczac sprawdzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 03.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 drzwi wejsciowe kupilismy w skladzie VOX w Skierniewicach w Dach-Mix'ie chcielismy kupich dachowke, tez Sare, ale nie mieli terminow. generalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.05.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam Jeżeli chodzi o drzwi drewniane mogę dać namiar na PW i przesłać zdjęcie moich na maila. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 04.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 czekamy na wycene blachodachowki u osoby polecanej na forum z Dachluxu i podejmiemy decyzje gdzie kupowac, terminy strasznie gonia, najgorzej jest z kredytowymi transzami zdjecia drzwi chetnie obejrze, zaraz podam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 hej Eurydyka wysłałam już do ciebie maila. Miłego targowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 05.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam po sąsiedzku, jestem z grupy kampinoskiej Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś skład drewna/tartak gdzie skóry nie złupią a można kupić dobrej jakości szalówki i drewno na więźbę? Druga sprawa to stemple, może komus zostały jeszcze po budowie? Trzecia to barak/kontener na lokum dla ekipy budowlanej moze ktoś z Was ma do sprzedania po zakończonej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 06.05.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 polecam tartak w Babicach, super obsluga i na czas dostarczone na dzialketel +665 105 451 jak sie jedzie od Wawy w strone Leszna, to za rondem to duzy tartak po prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 06.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki za namiar a jakie ceny mają, wysokie/niskie/średnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 06.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 na trasie Warszawa-Kampinos prawie najnizsze, jest jeszcze czlowiek stolarz w Babicach samych ale na nas nie zrobil dobrego wrazenia, cos nie gralo, a potem sie okazalo w rozmowie z panem, u ktorego kupilismy, ze mielismy dobre przeczucia, bo niestety niekoniecznie dotrzymuje zobowiazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 mam na sprzedaz 4 palety bloczkow ytong 36,5 cm.moja aukcja jest tutaj: http://allegro.pl/item361994636_bloczki_ytong_polskie_36_5_cm_pp2_0_4_s_gt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 09.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kupie ziemie dobrej jakosci do wyrownania dzialki pod ogrod.Potrzebuje kilka wywrotekCzy macie moze namiary na kogos kto chce sprzedac? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 11.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kupie ziemie dobrej jakosci do wyrownania dzialki pod ogrod. Potrzebuje kilka wywrotek Czy macie moze namiary na kogos kto chce sprzedac? z gory dziekuje ja tez! ja tez! tylko wywrotek kilkanascie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 12.05.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 nie moge na muratorze znalezc zadnych osob od okien drewnianych, tylko plastiki, macie jakies sugestie moze? dach kupimy w Sochaczewie, wieniec juz wylany i czekamy kilka dni zanim pojda legary sama bede tez potrzebowac wywrotek ladnej ziemii wokol domu, bo sie okazalo jak zaczelismy budowac, ze mamy niezly spadek poziomow mam tylko namiary na pana od piasku, jesli ktos potrzebuje to prosze o pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 13.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam forumowiczów, W związku rezygnacją mojej ekipy murarskiej ze świadczenia dalszych usług )) poszukuję ekipy do dokończenia budowy. Roboty jest na jakieś 3 tygodnie nie więcej. (wylanie stropu i murowanie ścianek poddasza) Byłbym wdzięczny za jakieś namiary bo jestem z w sporym kłopocie - cieśla umówiony, dekarz umówiony a robota stoi ( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Iwanowski 17.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 ściślej to zmiany do projektu może nanieść osoba a właściwie conajmniej już inżynier budownictwa z odpowiednimi uprawnieniami projektowymi, a tytuł "kierownik budowy" wcale nie znaczy że może to zrobić, ponieważ jego uprawnienia mogą sięgać jedynie uprawnień wykonawczych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts