Kogutos 13.08.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rozumiem Jejku faktycznie niezły kawałek ziemi nawet maciunio2 małej nie ma Moja to niestety 998m2 ale jak dla nas to wystarczy (mam nadzieje) Południe-zachód z tarasem od zachodu (maciunio2 sorki źle napisałem, choć jestem tak zakręcony że nie jestem pewien czy dobrze poprawiłem) Jak byłem wieczorkiem na działce to zachodziło idealnie na salon, więc chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Czy w Sochaczewie jest Castorama? A gdzieś w pobliżu w stronę Warszawy tartak lub skład drewna? Muszę postawić sławojkę ... Macie jakieś pomysły - jak zrobić to dobrze i tanio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 13.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Czy w Sochaczewie jest Castorama? A gdzieś w pobliżu w stronę Warszawy tartak lub skład drewna? Muszę postawić sławojkę ... Macie jakieś pomysły - jak zrobić to dobrze i tanio?? ja zamowilem ToiToi-a - 200 zl / miesiac, ale jaki luksus - Panownie murarze sa zachwyceni Castorama najblizsza w Warszawie niestety, ale i tak jest tam drogo. lepiej poszukaj lokalnego skladu. ja sie zaopatruje w Babicach - dobre ceny i drewno od reki. juz mam zamowione belki na wiezbe. w okolicy sochaczewa nie znam skladow, ale gdzies kolo CPNu przy torach na wjezdzie od strony warszawy widzialem chyba 2 sklady budowlane - popytaj moze tam maja lub wiedza gdzie jest sklad z drewnem. tak przy okazji znalazlem bloczki betonowe B15 na sciany fundamentowe po 4,30 brutto z transportem i rozladunkiem (HDS) - niezla cena podobno oraz piasek - 200 zl/6m3 - tez tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 13.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 tak nawiasem mala rada - jest taka strona www TinyURL (http://tinyurl.com), dzieki ktorej mozna takie dluuuuuugie adresy jak twoj w podpisie zamienic na malutki. twoj adres ze stopki zaminilem na ten: (http://tinyurl.com/28fcu3) - dziala tak samo, ale ile mniej miejsca zajmuje i jaki ladniejszy jest, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dzięki. Ja nie jestem taka biegła w obsłudze komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 maciunio dziala tak samo, ale ile mniej miejsca zajmuje i jaki ladniejszy jest, prawda? Ogromne dzięki. Mam nadzieję, że jeszcze nieraz mi pomożesz w sprawach informatyki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja zamowilem ToiToi-a - 200 zl / miesiac, ale jaki luksus - Panownie murarze sa zachwyceni Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 13.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ogromne dzięki. Mam nadzieję, że jeszcze nieraz mi pomożesz w sprawach informatyki???? spoko. mozesz jeszcze dopisac sobie opis do tego adresu - bo teraz nie bardzo wiadomo co on pokazuje - np Nasz projekt albo cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 13.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Castorama jest w Skierniewicach a skład drewna jest prze stacji PKP(przy zjeździe z wiaduktu) oraz skład budowlany za stacją koło wieży, co do cen to nie orientuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 maciunio2 Serdecznie Ci dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 14.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam serdecznie, Wreszcie powstała Grupa Sochaczewska - super My budujemy po drugiej stronie rzeki Bzury - Kuznocin. W tej chwili kończą sie mury - w tym tygodniu zaczynamy etap stropu. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Magda Na to wygląda że będziemy sąsiadami jaki projekt masz? bo chyba mi sie wydaję że będziemy mieszkać koło siebie, koło mojej działki powstaje właśnie dom ale obecnie jest bez dach. Czy za twoją działką jest wolna przestrzeń ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 14.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam serdecznie, Wreszcie powstała Grupa Sochaczewska - super My budujemy po drugiej stronie rzeki Bzury Witaj miło. Ja buduję przed Żelazowa Wolą (2km w stronę Warszawy)- może nie bardzo pasuję tu do towarzystwa Sochaczewskiego ale - mam nadzieję- nie wyrzucicie mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Wszyscy jesteśmy jedną rodziną może jak już nasze marzenia się spełnią to spotkamy sie na jakimś zajefajnym grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 14.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 może......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 15.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 napewno! btw, jak bleboki macie humus? i co jest pod nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 15.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 U mnie humus stanowi mizerną warstwę, pod nią piasek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 16.08.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam grupe sochaczewską.Przyłączam sie do Was.Ciesze sie ,że ta grupa budujących powstała.Zawsze w grupie łatwiej.My będziemy się budować w Kozłowie Biskupim.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 16.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 My będziemy się budować w Kozłowie Biskupim. Pozdrawiam Przy samej trasie 705, czy gdzieś dalej? W sumie to nawet blisko do mnie - my budujemy na granicy Kaźmierowa i Budek Piaseckich - trochę w prawo na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts