Coobah 16.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 http://www.bis-meble.com.pl/kontakt.php Na ulicy Żeromskiego, praktycznie na przeciw sklepu Ambra, jakiegoś S Clubu. Wejscie jest przy budce z fast foodem stojącym przy krzyżówce Żeromskiego z jakaś jednokierunkową Mebelki z tego studia ma mój brat od 5 lat (jest bardzo zadowolony), mojej bratowej siostra też już tam zamówiła.. Nawet jak dziś byłem dokonać wpłaty kolejnej raty "przedpłaty" to pan z tego Studia tłumaczył montażystom jak dojechać na kolejny montaż w Teresinie Ogolnie nasze wrażenia z tego Studia to: bardzo dobra obsługa, wielki wybór WSZYSTKIEGO, nacisk na praktyczność kuchni (a nie gadżeciarstwo jak w Studio Ewelina k. Błonia), dogodne warunki płatności. Dodatkowo zamówione u nich mamy drzwi przesuwane oddzielające kuchnie od salonu (coś a'la system Senator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 19.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam!Czy ktoś z Was jest już może na etapie poszukiwania osprzętu do C.O.?Pytam, bo mam na sprzedanie dwie pompy cyrkulacyjne do C.W.U.Link do opisu takiej pompy:http://www.budowlany.pl/pl/ogrzewanie.php?artid=1292 http://www.budosan.pl/sklep/catalog/images/15PWr14C_d2.jpg CENA W SKLEPIE INTERNETOWYM CENA NA ALLEGRO Pompy są nowiutkie, w oryginalnych pudłach, z dwuletnią gwarancją.Cena za jaką oddam pompy to 250 pln/sztuka.Info na PW, GG: 1195608, kom: 504 289 905 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 19.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 sprawdzaliscie moze ostatnio ceny pomp cieplnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 24.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Gdzie kupować farby? Interesują mnie i gotowe i z mieszalnika. Trochę się podłamałem, bo wyszło mi 190 m2 sufitów i 380 m2 ścian do pomalowania. MASAKRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 24.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, Mam do sprzedania stemple budowlane w ilości ok 150 szt. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 24.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Gdzie kupować farby? Interesują mnie i gotowe i z mieszalnika. Trochę się podłamałem, bo wyszło mi 190 m2 sufitów i 380 m2 ścian do pomalowania. MASAKRA! zapraszam do Teresina do sklepu DOM Q. Kupa różnych farb gotowych i właśnie z mieszalnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 25.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 U nas wreszcie zrobiony drenaż i wreszcie nie mamy basenu w piwnicy. "Fachowcy" robili nam go 3 x. Za trzecim razem byłam gotowa ich po prostu rozszarpać, a mąż już baaaardzo mocne słowa im posyłał. Ale udało się. Działa. Teraz mamy kupę szlamu do sprzątania, ale lepsze to niż brodzić po kostki w wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 25.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 musimy w lipcu kupic piec na groszek, maz chce zeliwny, macie pomysl gdzie? mialam drobne przejscia z Dachmixem ale musze pochwalic wlasciciela, ze potrafi zadbac o klienta i zminimalizowac problemy, oby wiecej takich sprzedawcow spotykac na swojej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 26.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 zapraszam do Teresina do sklepu DOM Q. Kupa różnych farb gotowych i właśnie z mieszalnika! a tak jakoś bardziej konkretnie? bo nie znam jeszcze tak dobrze Teresina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 26.06.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 zapraszam do Teresina do sklepu DOM Q. Kupa różnych farb gotowych i właśnie z mieszalnika! a tak jakoś bardziej konkretnie? bo nie znam jeszcze tak dobrze Teresina Hmmm... Pewnie będziesz wjeżdżał do Teresina od strony trasy Poznańskiej A2... Jeśli tak, to atakujesz z tej trasy w stronę Bazyliki, mijasz Bazylikę, przejeżdżasz przejazd kolejowy, a po jakiś 400m od przejazdu będzie skrzyżowanie. Po lewej stronie na samym rogu będzie taka niska apteka (która powstała w miejscu dawnej knajpy-mordowni ). Skręcasz w lewo na tym skrzyżowaniu (przy tej aptece) i jedziesz jakieś 300m (ul. Rynkowa się nazywa..) i po prawej stronie będzie w domku wolnostojącym właśnie omawiany sklep "Dom Q". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 26.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Coobah jestes LORDEM nie ma szans abym nie trafil dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola78 26.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam powróce do niedawno poruszanego tematu ceny pustakow na strop- w budokruszu po negocjacji ( wczesniej kupowalismy u nich B20 ,teraz kupujemy belki stropowe i pustaki wiec zeszli z pierwotnej ceny ) zaproponowali nam cene 4,10 zł netto w MD beton 4,15 netto-moze komus przydadzą sie te informacjePozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 27.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiola78 - Jako, że ze mnie baba pracująca w handlówce budowlanej a tam przewaga facetów, znająca te klimaty, skorzystałam ze starego sposobu "negocjacji" - pojechałam z dekoldem do pępka i gadałam gadałam a oni i tak na cycki mi się patrzyli hahahahaahaha - wynik - 3,5 netto za pustak stropowy, nadproża - 25 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 28.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Coobah jestes LORDEM nie ma szans abym nie trafil dzieki! napisz jakie efekty wizyty były Wiola78 - pojechałam z dekoldem do pępka i gadałam gadałam a oni i tak na cycki mi się patrzyli hahahahaahaha - wynik - 3,5 netto za pustak stropowy, nadproża - 25 zł/m widać galanty ten dekolt musiałaś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 29.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 chyba te recepte z dekoltem trzeba bedzie zastosowac:) a z innej beczki to jak szybko policzyc ile mam metrow2 scian? musze wycenic tynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 29.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Coobah jestes LORDEM nie ma szans abym nie trafil dzieki! napisz jakie efekty wizyty były ok, pierwsze wrazenie dosc pozytywne - juro drugia wizyta - kupujemy juz grunty. i praaaawie wybrany kolor. wiadomo juz ktory kierunek - teraz zobaczymy co zaoferuja i w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 29.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 chyba te recepte z dekoltem trzeba bedzie zastosowac:) . hmmmm... interesujace... moze i ja tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkopek 02.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witajcie Co prawda miałem już kiedyś okazję przywitać się na tym forum ale długo się nie pojawiałem... przybyło sporo nowych osób więc postanowiłem przywitać się jeszcze raz. Od dzisiaj postanowiłem stać się częstym gościem na forum, korzystać z Waszych porad ale w przyszłości również wnieść coś od siebie. Jestem pełen zapału i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda mi się wznieść mury i w związku z tym mam do Was dwa pytania. 1. Czy kopał ktoś z Was studnię głębinową ? - jeśli tak to bardzo proszę o namiary na wykonawców 2. Macie do polecenia jakiś solidnych murarzy ? - i tu też prosiłbym namiary. ... i jeszcze jedno pytanie poza konkursem Jak murarze podają swoje stawki ? ... z metra budynku, kubatury, czy jakoś inaczej ? i jeżeli moglibyście mi podać orientacyjne stawki to również poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 05.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 jak bedziecie zamiawiac dach to polecam Dachmix na Lowickiej w sochaczewie, mielismy male potkniecie w zamowieniu ale wlasciciel naprawde ma dobre podejscie do klienta, rzadko sie spotyka tego typu ludzi a dach dobrze polozony swietnie wytrzymuje oberwania chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 05.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witajcie Co prawda miałem już kiedyś okazję przywitać się na tym forum ale długo się nie pojawiałem... przybyło sporo nowych osób więc postanowiłem przywitać się jeszcze raz. Od dzisiaj postanowiłem stać się częstym gościem na forum, korzystać z Waszych porad ale w przyszłości również wnieść coś od siebie. Jestem pełen zapału i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda mi się wznieść mury i w związku z tym mam do Was dwa pytania. 1. Czy kopał ktoś z Was studnię głębinową ? - jeśli tak to bardzo proszę o namiary na wykonawców 2. Macie do polecenia jakiś solidnych murarzy ? - i tu też prosiłbym namiary. ... i jeszcze jedno pytanie poza konkursem Jak murarze podają swoje stawki ? ... z metra budynku, kubatury, czy jakoś inaczej ? i jeżeli moglibyście mi podać orientacyjne stawki to również poproszę. Witam Ogólnie słyszałem o 3 rodzaju płacy 1 tygodniówki 2 od metra ściany 3 oraz najczęściej spotykane od metra użytkowego lub całkowitego domu Kto może polecić Dobrych wykonawców ocieplenia zewnętrznego ??? mi niestety czasu nie starczy a i sie boje że później może coś wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts