Pavel1719501302 17.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Sprzedam barak na budowę - okolice Błonia: http://allegro.pl/item401497963_barak_budowlany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 19.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 chce sobie troche pokopac na dzialce, ile teraz godzinka kopania kopara kosztuje? z tego co slyszalam sa rozne opcje koparek, niestety nie widzialam co nam kopalo rowy, pod koniec roku placilismy 80zl/h macie jakis "kopaczy" do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 21.07.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Eurydyka - ja mam pana koparkowego do polecenia - bierze 100zł/h (za pracę koparki na DZIAŁCE INWESTORA - nie dolicza dojazdu jak niektórzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 21.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 a moge prosic o namiary na PW i nazwisko osoby jesli znasz, jaka koparka kopie? mi dzis zaoferowano zepelinaza stowke/godzina a druga osoba znana z forum z piasku ma sie wybrac na mini wycene na dzialke jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 22.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Czy ja tez mogę te namiary na koparkowego prosić .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 23.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Czy ja tez mogę te namiary na koparkowego prosić .. pozdrawiam A podam na forum - będzie miał chłopak reklamę 510 286 994 - pan Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 23.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Czy ten pan Karol jest z Sochaczewa czy jakieś okolice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 24.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jest z ok. Leszna, ale liczy tylko za pracę koparki na terenie inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 24.07.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 szukam stempli budowlanych w okoliach Sochaczewa, Kampinosu - moze ktos chcialby sie pozbyc po budowie?? prosze o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja także potrzebuję pilnie stempli na budowę jeśli ktoś ma jakiś namiar to proszęę o kontakt Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polan 25.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam !Mam do sprzedania tanio okolo 160 stempli po zakonczonej budowie w Teresinie.Jutro będę na miejscu jeśli jest ktoś zainteresowany prosze o kontakt na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 25.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 czy mozecie polecic dobry tartak?skad braliscie drewno? czy ciesla byl zadowolony? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 25.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 tartak w Babicach, jak sie jedzie od Warszawy to jest w Babicach rondo, potem stacja benzynowa, a tartak jest po prawej, duzy i widoczny (chwile wczesniej jest tez po lewej inny) my polecamy ten z prawej, sprawnie dostarczono najpierw te duze elementy do konstrukcji dachu, a potem laty i kontrlaty, ciesla zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 25.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 tartak w Babicach, jak sie jedzie od Warszawy to jest w Babicach rondo, potem stacja benzynowa, a tartak jest po prawej, duzy i widoczny (chwile wczesniej jest tez po lewej inny) my polecamy ten z prawej, sprawnie dostarczono najpierw te duze elementy do konstrukcji dachu, a potem laty i kontrlaty, ciesla zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 29.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 bratanek mojej zony pracowal w tartaku w Kampinosie pierwszy z prawej jadąc od Warszawy/Leszna. polecal go - nie oszukuja i jak impregnuja to minimum kilka godzin, a nie minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wvw36 01.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Oferujemy glinkę sypką zmieszaną z piaskiem bądż z ziemią na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,piach,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo, bardzo dobre ceny Warszawa i okolice. 790 292 242 [email protected] CHCESZ PODNIEŚĆ TEREN NA SWOIEJ DZIAŁCE ZADZWOŃ._________________ARTUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 01.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Po trzech tygodniach kombinowania z gontem, zamówiłam blachę matową Znalazłam przepiękny gont Iko, nawet widziałam go na dachu w Błoniu , ale niestety wszystkie moje typy były nieklejone po całości to odpuściłam.. Na temat rodzaju pokrycia gadałam cały czas z kolesiem z Łowickiej i na początku było ok, ale jak kolejny raz wpadłam z małym dzieckiem, czekałam godzinę i traktowali mnie na zasadzie "po co im się tu na głowę zwaliłam", to odpuściłam... Ja rozumiem, że koniec miesiąca i może jestem przewrażliwiona, ale sama pracuję w obsłudze klienta w budowlance i nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie klienta Zamówienie złożyłam u pana Sylwka w "Kowalczyk-materiały budowlane" w Kampinosie - świetna obsługa, doradztwo i wyrozumiałość dla laika Myślę, że dalej będziemy współpracować. Dzięki Eurydyka za namiary na ta firmę! A tartak w Kampinosie - słyszałam, że dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 03.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Potrzebuję namiar na elektryka i hydraulika. Macie kogoś do polecenia? Dajcie znać jesli tak Dzięki Ps. i jak jest u nich cenowo jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 04.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Potrzebuję namiar na elektryka i hydraulika. Macie kogoś do polecenia? Dajcie znać jesli tak Dzięki Ps. i jak jest u nich cenowo jeśli można. ASkuraty za tymi fachowcami się nie rozglądałam, bo elektrykę będzie robił mi kumpel - ale to raczej przysługa, bo ma na tyle dobrą robotę, że fuchy mu się nie kalkulują a ogrzewanie będą robili mi chłopaki z mojej firmy, z Trójmiasta - też w drodze wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 04.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Szczęściara Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts