Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi tez sie wykruszyl hydraulik :( nie macie kogos na szybko ale dobrego do polecenia?

ja moge polecac okna u p. Mroza (dojezdza z Lodzi) firmy Jezierski (bardzo mi obsluga sie podobala, okna sie oczywiscie dopiero w zimie sprawdza faktycznie )

Podeślę Ci i pauli8122 na PW telefon do p. Wiesława Dąbrowskiego, solidny gość i wydaje mi się, że sensowny cenowo. Pozdrawiam.

To pomyśl sobie, że innych czeka dopiera ta droga budowy... Od razu przybędzie Ci sił! Podziwiam, że Wasz dom juz stoi, że masz tyle samozaparcia, że sam go wykańczasz. Jesteście świetni! A czy zamieszkasz za miesiąc czy za trzy..? Ale dopiąłeś swego!!! Siedzisz już przed własnym kominkiem!!! Jeszcze troszkę poświęceń i... będziedz Panem na własnych włościach na codzień.

nas czeka malowanie chyba 600m2 (to taki chyba jednak dosc negatywny urok domu te ilosci m2) i wlasnie sie zastanawiam czy damy rade czy jednak szukac ekipy

ale jeszcze wczesniej trzeba kilka innych etapow wykonac i znowu male przejscia z bankiem sie szykuja

jak juz bedzie ten moment kiedy faktycznie sie usiadzie przed kominkiem nic nie robiac to sie bede baaaardzo cieszyc

malaga, umowilismy sie jutro na dzialce na spotkanie z poleconym hydraulikiem, dzieki za namiary

przy okazji dopytam gdzie powinnam kupowac materialy do co, kanalizacji itp. BYlismy dzis w Teresinie, praktycznie naprzeciwko kosciola w Niepokalanowie przed torami po lewej jest duzy sklep, czy tam faktycznie jest tanio? Pan mowil max o 5% rabacie

Witam.

Od pewnego czasu obserwuję to forum, bo wkrótce dołączymy do grona Wielkich Budowniczych. Skarbnica iformacji-krótko pisząc.

Mam wielką prośbę o namiary na ekipę budowlaną /murarza do budowy domu.

Planujemy rozpocząć budowę w przyszłym roku. W tym tylko fundamenty.

Z góry dziekuję za info.

przy okazji dopytam gdzie powinnam kupowac materialy do co, kanalizacji itp. BYlismy dzis w Teresinie, praktycznie naprzeciwko kosciola w Niepokalanowie przed torami po lewej jest duzy sklep, czy tam faktycznie jest tanio? Pan mowil max o 5% rabacie

hej,

dla mnie sa bardzo ok.

co prawda akurat materialy do co/kanalizacji kupowal hydraulik i dawal faktury, ale ostatnio porownywalem np ceny plytek i mieli nizsze niz w sklepach w sochaczewie. goscie, ktorzy robia u mnie wykonczenia dobrze wypowiedzieli sie o kranach, ktore mi w sklepie zasugerowali. a poza tym ci goscie sa sympatyczni i zawsze to milej od takich kupowac :)

pzdr.

hej,

dla mnie sa bardzo ok.

co prawda akurat materialy do co/kanalizacji kupowal hydraulik i dawal faktury, ale ostatnio porownywalem np ceny plytek i mieli nizsze niz w sklepach w sochaczewie. goscie, ktorzy robia u mnie wykonczenia dobrze wypowiedzieli sie o kranach, ktore mi w sklepie zasugerowali. a poza tym ci goscie sa sympatyczni i zawsze to milej od takich kupowac :)

pzdr.

Na głupich rurach fi 160 mm do zakopania kanalizacji w ziemi mają 6 złotych róznicy na sztuce w porównaniu ze składem budowlanym p. Siekierskiego z ulicy XX-lecia w Teresinie. Jedyna ich zaleta to taka, że mają dużo i od ręki.

Mimo wszystko np. piec, grzejniki i bojler na CWU zamawiałem u znajomego który ma świetne upusty na ten towar... Przykładowo: grzejniki Regulusa ze sklepu p. Szatkowskiego proponowano mi za 3 % rabatem (cena + VAT22% i od tego dopiero rabat), a ja mam je w cenie netto.

Macie może namiar na dobrego i przyzwoitego cenowo glazurnika?

046 861 34 01

poproś p. Jerzego...

Dobrze kładzie, powoli, ale zajebiście dokładnie....

Przykładowo: grzejniki Regulusa ze sklepu p. Szatkowskiego proponowano mi za 3 % rabatem (cena + VAT22% i od tego dopiero rabat), a ja mam je w cenie netto.

hshahaahaha, to dopiero rabat - ja akurat na bieżąco bo branżowiec, więc wiem, że każdy może dać spokojnie min. 15% rabatu.

Macie kogoś od tynków tradycyjnych???

Maciunio - jestem umówiona z p. Sławkiem na gipsowe, bo ekipy z cementówką ma zajęte do końca listopada, a częściowo chciałabym zrobić tynki tradycyjne.

ps - sprzedam 6 opakowań styropianu niebieskiego do ocieplania fundamentów.