korek_kk 28.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam poszukuję ekipy do postawienia domu, jeśli możecie polecić jakiegoś solidnego i nie za drogiego murarza to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 29.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam poszukuję ekipy do postawienia domu, jeśli możecie polecić jakiegoś solidnego i nie za drogiego murarza to będę wdzięczny właśnie niedawno też miałam z tym problem, naszczęście znalazłam.... jednak z przykrością stwierdzam, że Panowie są zarobieni "po pachi". No a z drugiej strony nie mogę polecić bo nie barzdo wiem jak wykonają swoją pracę Okaże się już niebawem. Szukaj a znajdziesz, pojeździj po okolicznych budowach i pogadaj z tamtymi murarzami. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 29.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A powiedzcie, jak obliczyć jaki piec potrzebuję (moc)? a jaki będziecie mieć metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 29.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 co ile planujecie ladowanie tego pieca w zimie? bo ja chce taki co sie raz na conajmniej 4 dni w bardzo zimne dni uzupelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 29.09.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 co ile planujecie ladowanie tego pieca w zimie? bo ja chce taki co sie raz na conajmniej 4 dni w bardzo zimne dni uzupelnia Galmet 25kW który u mnie stoi ma zasobnik o pojemności 250 litrów. Elektromet o tej samej mocy ma zasobnik o pojemności 180 litrów Więc zasobnik spory, do tego sterownik pokojowy, zeby piec grzał tylko w okreslonych godzinach i mam nadzieję, że będę ładował go rzadziej niż co 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 29.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A powiedzcie, jak obliczyć jaki piec potrzebuję (moc)? a jaki będziecie mieć metraż? Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 30.09.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. powierzchnię masz taką jak mój domek... Przy tej powierzchni podobno wystarcza 19kW, ale jeśli nie będziesz piecem podgrzewał C.W.U. Ja będę podgrzewał i dlatego wybrałem 25kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 30.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dom ma 165m2 - razem z grażem. A zasypywać chciałabym oczywiście jak najrzadziej. Co 4 dni byłoby ok. powierzchnię masz taką jak mój domek... Przy tej powierzchni podobno wystarcza 19kW, ale jeśli nie będziesz piecem podgrzewał C.W.U. Ja będę podgrzewał i dlatego wybrałem 25kW. świnto prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 30.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 my rozwazamy jeszcze piec na groszek + pelety, kilka telefonow wykonanych, wybor jest trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 30.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 my rozwazamy jeszcze piec na groszek + pelety, kilka telefonow wykonanych, wybor jest trudny a jakie kotły bierzecie pod uwagę? Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić farby KABE? Sochaczew, Łowicz czy Wawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 30.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Sprzedam pustaki stropowe, zostały mi 2 palety, cena do ustalenia (oczywiście tanio ), odbiór w okolicach Sochaczewa. Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 01.10.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Co nazywasz "dobrą ceną" i za jakie materiały? Masz namiary na jakiś folder ofertowy? Ja planuję budować z pustaków Leier-a (25 P+W), na które dostałem ofertę po 6,03/szt . Producent sprawdzony przez wielu i jakoś złych opinii nie słyszałem. Co prawda to nie Wienerberger, ale też uznana marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 01.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 zobacz na allgro Witam wszystkich mam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow? Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Czy naprawde nikt z Was nie buduje z materialow tej cegielni????????? Co nazywasz "dobrą ceną" i za jakie materiały? Masz namiary na jakiś folder ofertowy? Ja planuję budować z pustaków Leier-a (25 P+W), na które dostałem ofertę po 6,03/szt . Producent sprawdzony przez wielu i jakoś złych opinii nie słyszałem. Co prawda to nie Wienerberger, ale też uznana marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 01.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud.Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 01.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam Jak dobrze pojdzie za 2-3 tygodnie odbiorę pozwolenie na bud. Jeżeli ktoś może sie podzielić informacjami o namiarach na tania koparkę ( poniżej 100zl /h), piach do wylania fundamentów oraz gdzie zaopatrywaliście sie w cement. Bedę wdzięczny paweelo a gdzie będziesz się budował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 01.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kuba , czemu KABE .... Dzwoń do MIKSPOLU na Dachowej i tam zapytaj , nr znajdziesz na stronie http://www.mikspol.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 zobacz na allgro Ty też popatrz dobrze: "podana cena loco Tarnów" np., albo "Podana cena dotyczy odbioru osobistego". Myślisz, że jak Ci dowalą koszta transportu powiedzmy 2000 szt, to nie wyjdzie na to samo? Pod pachę sobie tego nie wezmę, a z Tarnowa, czy Rybnika do stolicy kawałek jest... Owszem, jak masz blisko do producenta, to się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kuba , czemu KABE .... Dzwoń do MIKSPOLU na Dachowej i tam zapytaj , nr znajdziesz na stronie http://www.mikspol.pl pozdrawiam Dlaczego KABE? Bo jest dobre, przystępne cenowo... A o co mam zapytać w MIKSPOLU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts