Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Asia&Wojtek Kuznocin

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów z Sochaczewa i okolic

My dopiero planujemy wybudować dom w Kuznocinie. Narazie jestem na etapie odchwaszczania działki, czytania literatury na tematy budowlane i szukania ekipy budowlanej, która podjęłaby się prac w Lipcu 2008. Może macie jakieś sprawdzone ekipy godne polecenia - solidne, dokładne, niedrogie, terminowe.

Pozdrawiam

Wojtek

Witaj Wojtek (sąsiedzie)

Co do szukania przez ciebie firmy to raczej problemów mieć nie będziesz :)

Bo do tego czasu firmy kalendarzyk mają zaklepane ;) z moich informacji wynika

Ja mam trochę gorzej bo poszukuję ekipy która jeszcze mi postawi stan surowy w tym roku :(

Ale już prawie mam zaklepaną, bo się wbiłem w termin kiedy oni mieli przerwę ;)

Nasza działka jest przy stacji Kornelin.Trochę blisko pociągów i ten hałas ale wiem że nie będzie źle.W zeszłym roku ceny działek bardzo podskoczyły i cenowo nie było w czym wybierać.Za to mam piękną 1300m działkę.

Pozdrawiam sąsiadów.

maciunio2 - może jeszcze za wczesnie ,ale gratuluję dzidziusia.

My też mamy dwóch synów urwisów 4 i 8

a budujemy, czekamy na porod (juz mielismy jeden alarm, zona byla 2 dni w szpitalu) ale okazal sie falszywy ;)

chudziak wylany, steropian oblozony, od poniedzialku ruszamy ze scianami. wszsytko kupione dostarczone i ustawione. gdyby nie niedziela to juz jutro bysmy stawiali scianki ;) budujemy z Ytonga wiec bedzie szybko

narazie dzisiaj mi sie murarze popili i sie wkurzylem, bo zrobili to przed praca a nie po. nie mam nic przeciwko, moga robic co chca, ale PO PRACY.

a co u was?

Producent terivy jest na trasie z Sochaczewa do Grójca ale niestety nie mogę powiedzieć w jakiej odległości od Sochaczewa :( wracając z działki od rodziców widziałem bilbord "producent stropów Teriva"

W sumie to wydaje mi się że to było gdzieś w okolicach Żyrardowa ale naprawdę nie jestem pewien.