Kogutos 20.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ZGADŁEM :!: GRATULUJE Syn, dom wszystko co do szczęścia potrzebne Pozdrowienia dla małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Asia&Wojtek Kuznocin 20.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów z Sochaczewa i okolic My dopiero planujemy wybudować dom w Kuznocinie. Narazie jestem na etapie odchwaszczania działki, czytania literatury na tematy budowlane i szukania ekipy budowlanej, która podjęłaby się prac w Lipcu 2008. Może macie jakieś sprawdzone ekipy godne polecenia - solidne, dokładne, niedrogie, terminowe. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 20.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witaj Wojtek (sąsiedzie) Co do szukania przez ciebie firmy to raczej problemów mieć nie będziesz Bo do tego czasu firmy kalendarzyk mają zaklepane z moich informacji wynika Ja mam trochę gorzej bo poszukuję ekipy która jeszcze mi postawi stan surowy w tym roku Ale już prawie mam zaklepaną, bo się wbiłem w termin kiedy oni mieli przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.08.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 [quote="maciunio2"]bedzie chlopak - mamy zdjecia i to juz lada dzien... GRATULACJE!!!! Ja mam dwóch synów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 20.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 GRATULACJE!!!! Ja mam dwóch synów SUPER nasz tez bedzie juz drugi - pierworodny, Bartus, ma 2 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ooooo, moi trooochę staaarsi Daj znać jak przyjdzie na ten nasz piękny świat. Pozdrów serdecznie żonę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 21.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nasza działka jest przy stacji Kornelin.Trochę blisko pociągów i ten hałas ale wiem że nie będzie źle.W zeszłym roku ceny działek bardzo podskoczyły i cenowo nie było w czym wybierać.Za to mam piękną 1300m działkę.Pozdrawiam sąsiadów. maciunio2 - może jeszcze za wczesnie ,ale gratuluję dzidziusia.My też mamy dwóch synów urwisów 4 i 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witaj miło. Jaka ładna nazwa- Kornelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 21.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witaj miło. Jaka ładna nazwa- Kornelin wlasnie, mnie tez sie podoba, szczegolnie, ze nasz domek nazywa sie Kornelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 nazwa domku tez ładna i domek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 21.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a dziekuje, staralismy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 24.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Co u Was słychać?? Zycie na naszym forum chwilowo zamarło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 25.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 a budujemy, czekamy na porod (juz mielismy jeden alarm, zona byla 2 dni w szpitalu) ale okazal sie falszywy chudziak wylany, steropian oblozony, od poniedzialku ruszamy ze scianami. wszsytko kupione dostarczone i ustawione. gdyby nie niedziela to juz jutro bysmy stawiali scianki budujemy z Ytonga wiec bedzie szybko narazie dzisiaj mi sie murarze popili i sie wkurzylem, bo zrobili to przed praca a nie po. nie mam nic przeciwko, moga robic co chca, ale PO PRACY. a co u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 26.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A u nas ścianki wszystkie już stoją (latrynki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 27.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 POSZUKUJE dostawcy stropu teriva z okolicy. ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 27.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Niestety, ja Ci nie pomogę - bo nie znam jeszcze sklepów z budowlanymi akcesoriami na tym terenie. Mam nadzieję, że jak przetrzesz szlaki - to pomożesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 27.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Producent terivy jest na trasie z Sochaczewa do Grójca ale niestety nie mogę powiedzieć w jakiej odległości od Sochaczewa wracając z działki od rodziców widziałem bilbord "producent stropów Teriva" W sumie to wydaje mi się że to było gdzieś w okolicach Żyrardowa ale naprawdę nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 28.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 znalazlem w Swiecicach na trasie do warszawy - firma Elbet - pustaki zuzlowe po 3,90 brutto, belki tez w dobrych cenach. termin dostawy calego stropu - 14 dni. juz zamowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 30.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Jesli ktos by szukal bloczkow betonowych, to sa w cenie 3,55 brutto w Centrum Budowlanym kolo stacji PKP (kawalek za nią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 30.08.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 czy już Wasz Synek ujrzał nasz piękny świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts