Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

Ja się dziś załamałam - wodę będę miała przyłączoną na jesieni a za 3 miesiące mogłabym już mieszkać w swoim domku.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Wszystko przez pier...ny rów... Zna ktoś moze kogoś z melioracji w Sochaczewie?????

Może warto nad studnią pomyśleć

Bo jak mówią, że na jesieni to może być na jesieni a może być i później (przepraszam za pesymizm)

A tak w ogóle, co ma piernik do...

tzn. rów do przyłącza

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

'

Bo jak mówią, że na jesieni to może być na jesieni a może być i później (przepraszam za pesymizm)

tzn. rów do przyłącza

Nieścisło napisałam - najupierw muszą pociągnąć do mnie nitkę wodociągu i będzie on przechodził przez rów...

Dzięki za wsparcie Ellisa Jeśli mogę podpytać o sprawdzoną ekipę murarską to poproszę jakiś kontakt. A tak przy okazji : jak myślicie czy za postawienie domu parterowego 130 m 47.000 za robociznę to dużo? PS. fundamenty z gruchy. Mi się wydaje że strasznie dużo ale może się mylę?

Beata: chodzi o stan developerski, czy stan surowy? Jeśli to pierwsze, to grosze i jeśli ekipa sprawdzona, to bym brał. Za SSO to taka cena z górnej półki i ekipa musi się na prawdę nieźle wykazać, aby zarobić te 47 koła. Mnie na tyle skasowała ekipa za SSZ z docelowym dachem, oszkleniem i ściankami działowymi na górze murowanymi zamiast G-K. Przy czym miałem fundamenty z bloczków, ale ławy, chudziak i strop były lane z gruchy.

Co do ekipy to poleciłbym moją, ale nie wiem, co obecnie robią ;) W niedzielę będę się widział z szefem ekipy, to zapytam. Kiedy chcesz zaczynać?

ponawiam pytanie o eko groszek z okolic Sochaczewa:)

I gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne? Może ma ktoś jakieś namiary na jakiś sklep, który może polecić??

Ja kupuję groszek z Olszowca, telefon mam jakby co. Dostałam też z polecenia i faktycznie pięknie się spala.

A drzwi zewnętrzne kupowałam od p. Ryśka z Korony 2003 http://www.korona2003.pgrs.pl/index.html - jego również mogę czysto polecić - kupowałam od niego też okna - szybko, sprawnie, niedrogo w dobrej jakości. Kontakt też dostałam z polecenia (kuzynka ma okna od niego) i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i obsługi.

ponawiam pytanie o eko groszek z okolic Sochaczewa:)

I gdzie kupowaliście drzwi zewnętrzne i wewnętrzne? Może ma ktoś jakieś namiary na jakiś sklep, który może polecić??

Ja kupuję groszek z Olszowca, telefon mam jakby co. Dostałam też z polecenia i faktycznie pięknie się spala.

jaka cena? kto to wozi :) ?

Ja się dziś załamałam - wodę będę miała przyłączoną na jesieni a za 3 miesiące mogłabym już mieszkać w swoim domku.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Wszystko przez pier...ny rów... Zna ktoś moze kogoś z melioracji w Sochaczewie?????

tzn. rów do przyłącza

też tak myślę; u mnie podobna sytuacja, wodociąg będzie za kilka miesięcy, a póki co jadę na studni. Woda nienajlepsza, ale wolałem się z tym pomęczyć, niż odwlekać o rok przeprowadzkę

poza tym studnia zawsze sie przyda do tzw celów gospodarczych. u mnie koszt wykopania wyniósł <2000 PLN

Kamionkal - :o to ja tez chcę za tyle studnię!!!! dawaj namiary bo mi >5000 wszyscy mówili!

kurczę, może u Ciebie trzeba jakąś głębinówkę robić...

nie mogę znaleźć telefonu do nich więc opisowo :) firma mieści się w Kaskach - jak pojedziesz do Elżbietowa i skręcisz przed mostem w lewo to w Kaskach są ze trzy takie firmy, przy ulicy są wystawione tablice z numerami telefonów.

Pozdrawiam.

700 zł za pierwszy gatunek, nieworkowany. Oni wożą.

U mnie pół ulicy od nich kupuje zwykły węgiel i miał. Ja wzięłam najpierw tonę groszku na sprawdzenie a teraz biorę nadal bo pięknie się spala na sypki popiół - nie ma totalnie żadnych spieków.

dzięki za info :)

Ja kupuję po 780 pln za workowany ekogroszek... Nie mogę narzekać, bo też super się spala.. No i łatwiej go przechować jak już jest w woreczkach :)

Gdzie kupowaliscie terive i po jakiej cenie ????

"Marywit" Zakład Produkcji Materiałów Budowlanych

96-503 Feliksów Gm. Sochaczew

tel. +48 (22) 8623325

nie pamiętam dokłądnie po ile płaciliśmy, to było z 1,5 roku temu. natomiast pamiętam, że mieli sporo taniej niż w Budokruszu w Grodzisku Maz. i krócej trzeba było czekać.