DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 09.05.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 my jestesmy na etapie wiezby i dachu. z opinii forumowiczow i nie tylko wybralismy polecany tartak w jaktorowie, a dokladnie budy zosine kolo jaktorowa; tel. 504 004 189, 46 856 47 21; facet konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 11.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a tak z ciekawości zapytam się ile płaciliście za m3 desek i więźby? o ile mogę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 11.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a tak z ciekawości zapytam się ile płaciliście za m3 desek i więźby? o ile mogę oczywiście A kto to pamięta.. Ja tam nie mam głowy do takich rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 11.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 do tynków wewnętrznych, ocieplania, elewacji, kładzenia gontu mogę polecić Pana Artura 510810150. Szybko, dokładnie, czysto i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 11.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a tak z ciekawości zapytam się ile płaciliście za m3 desek i więźby? o ile mogę oczywiście wiezba impregnowana w jaktorowie 760zł; bez impregnacji 700zł; deski 500zł; jestes chyba tez na etapie dachu, znalazlas taniej? z ciekawosci pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 11.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 właśnie nie deski mam za 500, więźba na razie się wycenia zobaczymy ile mnie zakosztuje. Nadal szukam, ponoć można taniej z mazur ściągnąć... acha gdzieś w skierniewicach mają deski za 440 i 480 ale nie wiem jakich wymiarów. Jak się dowiem dam znać. może i więźba byłaby taniej....chociaż jak doliczyć dowóz :/ zobaczę będę informować. Jutro jadę do bricomana po drzwi zewn za 300 parę zł. Podejrzewam, że nadają sie na wyjściowe z kotłowni, i z wiatrołapu do garażu... a cena fajna jak na ocieplane...ciekawe czy jakość do przetrawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 13.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 hejaaa teraz rozglądam się powoli za oknami. no i oczywiście mam dylemat. nie wiem czy dako, czy na vece jakieś "niefirmowe" czy może drewniane. a może w kwiatki, a może antywłamaniowe, oczywiście ważne by kosztowały jak najmniej a najlepiej za darmo.... wiecie takie szukanie dziury w całym... podobnie rzecz ma się do dachu co gdzie i jak, chyba fajnie jakby ktoś za mnie to zrobił, (za free of course ) Może polecicie jakiś punkty gdzie dobrze doradzą..... kawę zrobią, poklepią po ramieniu za zrozumieniem .... echhh te baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgorczynski 14.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam Mam do sprzedania dwie palety bloczków SOLBET po zakończonej budowie. Jedna paleta jest prawie kompletna,(po prawej stronie na zdjęciu)Na drugiej wrzucone różne kawałki, całe bloczki, połówki, kształtki U Poza tym jest kilka elementów budowy komina Schiedel, dwukomorowe szerokość 24 a także zbrojenia do betonu komórkowego. Solbet w wersji 600 pióro-wpust z uchwytami. Cena do negocjacji, odbiór własny. Sochaczew, Karwowo. http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/_pg/s1.jpghttp://www.wszim-sochaczew.edu.pl/_pg/s2.jpghttp://www.wszim-sochaczew.edu.pl/_pg/s3.jpg[/img] Zainteresowanych proszę o PW lub tel. 604 279 664. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 16.05.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Hej byłam w skierniewicach i tak: deski 480 zł/m3 więźba wychodzi mi 704 zł/m3 także chyba dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpus 17.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam na tym forum raz jeszcze.(wczesniej pod Nickiem RafałN) Jestem w trakcie remontu starego domu, zakupionego w tym roku. Mam pytyanie dotyczące zakupu w okolicach Sochaczewa Betonu ..Zastanawiam się czy w niedziele też można zam. transport..Może powiecie jakie sa teraz koszta m3 np. B7,5 ( jeżeli jeszcze jest w ofecie , bo podobno został zastąpiony przez B12,5 )i betonu B15..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 17.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 CZESC, gdzie kupywaliście wkłady do kominów? Możecie coś polecić. w Starych Babicach deski calówki 460-480 pln m3 w zależności od branej ilości. Więźba 680 pln m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtomek123 18.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam wszystkich z Sochaczewa. W przyszłym roku chcę ostro ruszyć z budową domku ISKIERKA z HB Studio. W związku z tym poszukuję murarz, którzy wykonali by ławy, fundamenty, ściany, więźbę deskowanie dachu oraz papa. strop teriva. W związku z tym, że chciałbym budować ścianę jednowarstwową YTONG 40 lub 36,5 poszukuję solidnej ekipy, która by umiała w tym systemie budować. Jeżeli ktoś ma jakiś telefon proszę o kontakt 504-171-535. Powidzcie też ile murarze brali wam za stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 18.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 CZESC, gdzie kupywaliście wkłady do kominów? Możecie coś polecić. w Starych Babicach deski calówki 460-480 pln m3 w zależności od branej ilości. Więźba 680 pln m3. Ja kupowałam po 1700 kominy systemowe - dymowy+wentylacja do pieca i kominka Alfagra na ul. gawłowskijej w sochaczewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 18.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam wszystkich z Sochaczewa. W przyszłym roku chcę ostro ruszyć z budową domku ISKIERKA z HB Studio. W związku z tym poszukuję murarz, którzy wykonali by ławy, fundamenty, ściany, więźbę deskowanie dachu oraz papa. strop teriva. W związku z tym, że chciałbym budować ścianę jednowarstwową YTONG 40 lub 36,5 poszukuję solidnej ekipy, która by umiała w tym systemie budować. Jeżeli ktoś ma jakiś telefon proszę o kontakt 504-171-535. Powidzcie też ile murarze brali wam za stan surowy otwarty Moich nie chciałbyś poznać... Teraz górale będa robili przebudowę domu , więźbę i nowy dach u rodziców - podobno dobrzy ale roboty mają zaklepane na 2 lata. Jak się sprawdzę to wrzucę kontakt na forum. Z moich ekip mogę polecić jedynie wylewkarzy i kolesi od wykończeniówki (co robili zabudowy k-g i prostowali sp...lone tynki po innej ekipie i ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 18.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 i ja też cholibka w połowie roboty szukam nowej ekipy echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 19.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A ja nadal szukam dobrego glazurnika, który poprawi po partaczu. Roboty na 2-3 dni, trzeba prawidłowo osadzić zwykłą, prostokątną, akrylową wannę i przykleić parę płytek. Zafuguję sobie sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mam na zbyciu 6 paczek styro EPS-100 5cm do podłogówki. Jakby kto reflektował, to PW rtomek123: moja ekipa jest uchwytna pod nr 663308889 (Jacek) - ale robotę wycenia indywidualnie, więc nie powiem ile będzie kosztowało... Jakość ich roboty możesz obejrzeć na naszej Prymulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtomek123 20.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bardzo dziękuję za pierwsze odpowiedzi. Poszukuję ekipy na miejscu, żebym nie musiał wynajmować im lokum, zawsze o jakaś oszczędność i dodatkowo ekipy, która mogła by budować ze "swojego" a nie powierzonego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg_art 20.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Co do kominów jest http://kominysystemowe.pl/ koło Bronisz.Ja brałem od nich leier'a 3 dymne i 4 wentylacyjne za 7tyś. Czas realizacji(dowozu z rozładunkiem) od zaksięgowania 2 dni robocze. U szwagra 4 dni. Orientowaliście się w jakim stanie jest drewno w podanych przez was składach? Wilgotność, sposób impregnacji itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts