maciunio2 31.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no ujrzał na blogu/dzienniku sa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 31.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Moje gratulacje!! Śliczny chłopczyk i ma ładne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 01.09.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkopek 03.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Szanownych forumowiczów grupy Sochaczewskiej i okolic Ja też jak niektórzy tutaj zamierzam budować w Kozłowie Biskupim. Mam już pozwolenie na budowę... ale niestety problemy z załatwieniem prądu wstrzymują na razie rozpoczęcie budowy. Mam jednak nadzieję, że na wiosnę zacznę. Gratulacje dla maciunia2... bo widzę, że forum nie tylko o budowaniu Ale to i dobrze... nie samą budową człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 03.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ooo, grupa sochaczewska się rozrasta. To bardzo miłe . Mam nadzieję, że odezwie sie ktoś, kto buduje w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 04.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja tam juz nie licze na moich sasiadow moze ja ich troche rozwine informatycznie jak juz zamieszkamy. bo po cichu planuje male chałtury robic jako konsultant no ale nie tutaj miejsce na to i nie odpowiem na zadne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ale nie wiadomo co z łączem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 06.09.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ja tam juz nie licze na moich sasiadow moze ja ich troche rozwine informatycznie jak juz zamieszkamy. bo po cichu planuje male chałtury robic jako konsultant no ale nie tutaj miejsce na to i nie odpowiem na zadne pytania Nie bądź taaki... Chcę zacząć pisać dziennik budowy ale za nic nie umiem wklejać zdjęć... Jestem w tym względzie antytalencie... Może pomożesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkopek 08.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wie może ktoś z Was ile czasu energetyka ma na podłączenie prądu ? Dodam, że wiąże się to z rozbudową linii a nie tylko zwykłym przyłączem. W okolicy gdzie chcę się budować stoją już trzy gotowe domy, które nie mają prądu... nie chcę być czwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wie może ktoś z Was ile czasu energetyka ma na podłączenie prądu ? Dodam, że wiąże się to z rozbudową linii a nie tylko zwykłym przyłączem. W okolicy gdzie chcę się budować stoją już trzy gotowe domy, które nie mają prądu... nie chcę być czwarty. Zmartwię cię - ustawowo mają 90 dni ale mogą odmówić jesli im sie nie oplaca. dobra wiadomosc to ta, ze im was wiecej tym bardziej im sie to oplaca. inna mozliwosc, to wlozyc wlasne fundusze na spolke z sasiadami i zlecic taka rozbudowe - drogo, ale korzysc z tego taka, ze kazdy kolejny bedzie musial wam oddac swoj procent udzialu lub placic za uzywanie waszego kawalka kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ale nie wiadomo co z łączem??? łącza do internetu w sochaczewie mozna miec na 2 sposoby: 1. z TPSA razem z telefonem lub bez (nie warto, bo drogo) 2. z 3 lub 4 firm swiadczacych uslugi dostepu do sieci przez lacza radiowe, m.in. Multimedia Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Nie bądź taaki... Chcę zacząć pisać dziennik budowy ale za nic nie umiem wklejać zdjęć... Jestem w tym względzie antytalencie... Może pomożesz???? to latwe. kiedy odpisujesz na wiadomosc lub tworzysz nowa, powyzej okienka gdzie piszesz jest 9 przyciskow w kolorze zoltym: B, I, U, CYTUJ, KOD, LISTA, LISTA=, IMG i URL pliknij na IMG - spowoduje to wpisanie w tresci wiadomosci tego: [img] po tych znakach trzeba wpisac lub wkleic adres internetowy do obrazka np: [img=http://www.onet.pl/_m/12424704df0b5c43a455cc63af49ac94.jpg] nacisnij jeszcze raz przycisk IMG, a [/img] samo sie wstawi na koncu adresu potestuj sobie powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 tkopek Jeżeli Was obsługuje Pruszków ( bo mnie tak) to dają sobie rok na doprowadzenie prądu od dnia podpisania umowy. Gdy kupiłam działkę też nie było prądu przy najblizszych działkach. Najpierw wystąpiłam o warunki przyłącza i je otrzymałam, potem mając już pozwolenie na budowę- podpisałam z energetyką umowę i czekam- już lada moment mi podłączą. U mnie też trzeba było rozbudować linię. Jeśli koło Ciebie są już domy - to skrzyknijcie się i razem wystąpcie o rozbudowę linii i przyłącza prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dzięki ogromne. Dziś przetestuję. Mam nadzieję, że mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wczoraj w Castoramie wręczono mi ulotkę informującą, że w BLUE CITY w Warszawie w dn. 15 i 16.09. w godz. 10-18 odbędą się targi systemów grzewczych i kominków "Ciepły dom". Warto zabrać ze sobą kopię projektu domu, ponieważ będzie bezpłatne doradztwo architektów i instalatorów. Ponadto mają być prelekcje na temat różnych metod ogrzewania ( również odnawialnych źródeł energii ) i "10 pomysłów na obniżenie kosztów ogrzewania i ciepłej wody". Może warto tam się wybrać?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 09.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 mnie energetycznie obsługuje Łowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Miło, że zagladasz.. Jak to nie miałaś zapału??? Już kończysz, więc pewnie jesteś zmeczona... Nas to pewnikiem też czeka- jeszcze troszkę... Czekam z niecierpliwoscia na zdjęcia. Dom na prawdę bardzo mi się spodobał. Pozdrawiam Witam ponownie po dłuższej przerwie.Dom już nabrał wyglądu bo ma zrobiony dach i elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.09.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Miło Cię widzieć Na pewno zamieścisz parę zdjęć? Jestem niezwykle ciekawa jak teraz wygląda. Bryła Twojego domu bardzo mi się spodobała. Na razie nie mam sprecyzowanych pytań, bo jeszcze nie buduję ale na pewno będę miała ich mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witam ja nie z grupy ale znam tu kogoś Beata jak tam domek wygląda teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 witam ja nie z grupy ale znam tu kogoś Beata jak tam domek wygląda teraz? Teraz to zupełnie inny dom, daszek zrobiony ,otynkowany nawet jest podbitka. Brakuje jeszcze parapetów zewnętrznych i fundament trzeba czymś wykończyć.Ale fundament zostawimy na następny rok bo trzeba się wziąć za wnętrze domu.Jak zrobię zdjęcia to się pochwalę. A co u Ciebie słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts