mareba 29.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja swojego byłego glazurnika mogę polecić... tylko największemu wrogowi. Podczas 1,5 miesięcznego testu naszej cierpliwości (w tym prawie 2-tygodniowej nieobecności, bo jak twierdził - komórka mu się zacięła!!! ) nie zdołał dokończyć jednej łazienki. To prawie cud, że znalazłam drugiego, który zgodził się po nim poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 29.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u mnie naprawdę dobry, dokładny kafelkarz poszedł w tango i pije drugi tydzień. Oszaleję. Szukam innego - ale tylko poleconego. Dajcie namiary na swoich, jeśli jesteście z nich zadowoleni. wklejam ponownie: zadzwoń do Daniela 513 083 973 Robią w średnim tempie, ale bardzo dokładnie.. Jak z terminami to nie wiem, pytaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 30.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 gdzie w okolicach sochaczewa mozna wynajac przyczepe kempingowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 31.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam wszystkich, możecie polecić mi sprawdzonego kierownika budowy? Budowa w okolicach Leszna. Start od lipca br. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 31.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Eurydyka - to dla Was : http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=976109 Dzięki za odzew z kontaktem do glazurników Na razie umówiłam się z kolesiami z forum "ogłoszenia drobne", gdzie zamieściłam info o swoich poszukiwaniach a oni do mnie zadzwonili. Rozmawia się z nimi konkretnie - no ale zobaczymy... We wtorek mają wpaśc obejrzeć budowę i będziemy się dogadywać. Martinezio - mi sie też wydaje, że to nie jest trudne - tylko kiedy to robić??? Brać urlop po to, by szkolić swoje nowe umiejętności, niekoniecznie więcej przydatne? Zresztą właśnie pomalowałąm garderobę i oglądając efekt stwierdziałm, że resztę zlecę ludziom, któzy się na tym znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 01.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, wie ktos gdzie mozna kupic dobre i zarazem niedrogie gonty bitumiczne w okolicy Sochaczewa i jak cenowo to wychodzi z m2 ?? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 02.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Szukam baraku dla ekipy budowlanej. Czy ktoś z Sąsiadów miałby do odsprzedania? Nadal też szukam kierownika budowy - nikt nie odpisał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 02.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam!Szukam kruszywa/gruzu do utwardzenia podjazdu. Gdzie mozna zamowic badz odebrac jesli ktos chce sie pozbyc? PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak się ma dar przekonywania, to można pogadać z tymi kierowcami, którzy jeżdżą z towarem pod remont trasy poznańskiej Kruszywo pierwsza klasa... Zwłaszcza, jeśli nie będą musieli daleko zbaczać z kursu... Jeśli się nie uda, to niestety trzeba szukać gruzowisk. Czasami też ludziki, co wożą piach, mają gruz na zbyciu. Czasami też, tak jak mi, udaje się znaleźć aktualnie prowadzone rozbiórki w swojej okolicy, gdzie za pół darmo przywiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 02.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nadal też szukam kierownika budowy - nikt nie odpisał Ja nie odpisuję bo do końca zadowolona ze swojego nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 02.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziękuję ninjacorps, chociaż teraz wiem, że ktoś mnie czyta radośnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 02.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak się ma dar przekonywania, to można pogadać z tymi kierowcami, którzy jeżdżą z towarem pod remont trasy poznańskiej Kruszywo pierwsza klasa... Zwłaszcza, jeśli nie będą musieli daleko zbaczać z kursu... zapomnij mają GPS-y i nigdzie nie skręcą - a gdzie ten towar potrzebny Taki towar potrzebny np. w Serokach! Martinezio - tak z "przejazdu" to ładniutko wygląda Twoja elewacja - jesteś zadowolony z jej wykonania? Jeśli tak to poproszę namiary na twoją ekipę od ocieplenia i tynków. Ile płaciliście za szamba betonowe? Planuję 8 m3 - może ktoś takie właśnie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Martinezio - tak z "przejazdu" to ładniutko wygląda Twoja elewacja - jesteś zadowolony z jej wykonania? Jeśli tak to poproszę namiary na twoją ekipę od ocieplenia i tynków. Dziękuję nam też się podoba Elewację robiła nam ta sama ekipa, która stawiała nam domek - szybko i solidnie - 2 tygodnie i po krzyku (przyklejenie syropianu, zatopienie siatki, położenie podkładu, położenie tynku, zamontowanie podbitki, wygięcie i zamontowanie parapetów zewnętrznych, otynkowanie kominów i jeszcze masę rzeczy po drodze, więc naszym zdaniem ekspres - więcej szczegółów w naszym dzienniku). Gdzieś już namiar podawałem w tym wątku, ale piszę jeszcze raz: Szef ekipy - Jacek Szymanek +48 663 308 889 Tylko nie wiem jak u niego z termiami, bo jest raczej rozchwytywany, ale zadzwoń i zapytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 03.06.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak się ma dar przekonywania, to można pogadać z tymi kierowcami, którzy jeżdżą z towarem pod remont trasy poznańskiej Kruszywo pierwsza klasa... Zwłaszcza, jeśli nie będą musieli daleko zbaczać z kursu... zapomnij mają GPS-y i nigdzie nie skręcą - a gdzie ten towar potrzebny Okolice Kampinosu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zapomnij mają GPS-y i nigdzie nie skręcą - a gdzie ten towar potrzebny A gadałeś, że wiesz? To może by pogadać oficjalnie i dogadać się co do ceny? Dlaczego by im miało nie zależeć np. sprzedać oficjalnie wywrotę 30t kruszywa? Oni to wożą hurtowo i to ciężarówami po 60t chyba, więc jedna 30tka w te czy we w te - co za różnica Skład tego mają w ok. stacji BP między Górną Wsią, a Lisicami... Oczywiście wyjdzie raczej drogo, bo takie kruszywo, niestety, kosztuje słono, ale pewnie i tak taniej, niż wyszło by ściągać specjalnie z jakiegoś kamieniołomu... Kwestia jeszcze dostępności gruzu w okolicy, bo jak jest, to oczywiście skórka nie warta wyprawki z tym kruszywem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 04.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 czy ten gruz potrzebny na wczoraj?bo ja będę miała po rozborce ale dopiero za jakiś miesiącszukam chętnych i jeszcze jedno...jeśli ktoś planuje zakup podpitki pcv boryszew na okap do 70cm to mogę sprzedać za pół ceny właśnie takie kawałki w kolorze brązowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 04.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 czy ten gruz potrzebny na wczoraj? bo ja będę miała po rozborce ale dopiero za jakiś miesiąc szukam chętnych i jeszcze jedno... jeśli ktoś planuje zakup podpitki pcv boryszew na okap do 70cm to mogę sprzedać za pół ceny właśnie takie kawałki w kolorze brązowym na wczoraj za miesiac zaczynamy budowe (mam nadzieje) ale mysle ze na Twoj gruz na pewno znajdzie sie chetny! Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 04.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chętna to ja jestem na gruz, tylko nie mam go jak przywieźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 05.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, wie ktos gdzie mozna kupic dobre i zarazem niedrogie gonty bitumiczne w okolicy Sochaczewa i jak cenowo to wychodzi z m2 ?? z gory dziekuje Czy nikt nie pokrywał dachu gontem bitumicznym ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Czy nikt nie pokrywał dachu gontem bitumicznym ????? Wygląda na to, że nie... Przynajmniej w najbliższym czasie Sorry, ale musisz sam przez to przebrnąć... Jeśli chodzi o porady, to wg szukaj gontu wykonanego z jak najgrubszej papy, oraz od firmy, która da Ci dobrą gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts