aortyl 19.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Cześć witajcie. Przyłączam sie do GRUPY Sochaczewskiej - Powązki koło Leszna. Czy ktoś ma namiar na dobrego dostawce stropu Teriva 1 i Teriva 1bis w okolicach Leszno/Sochaczew Szukam również wypożyczalni stempli regulowanych (tanich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 19.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witaj Co do stropu Teriva - miałam wycenę od producenta z bliskich okolic Żelazowej Woli ( nazwy miejscowosci nie pamietam- ale mogę poszukać)... Jednak to była jedyna wycena i jeden producent, więc nie wiem czy wart uwagi... Zdecydowalismy sie ostatecznie na strop monolityczny... Drogowskaz na Powązki mijam jadąc na swoją działkę , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 20.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 w najliższych dniach będę miała sporo gruzu betonowo-ceglanego do oddaniamożliwość przywiezienia na miejsceopłata tylko za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 20.07.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 witammoże mało sie ostatnio odzywaliśmy ale można juz sie czymś pochwalić zatem sie chwalimybudowa ruszyła z pełną parąnowy wykonawca sprawuje się jak należy (na razie nie chwalę za mocno)co do stropu, bo wczesniej ktoś pytał, koszty na 160 metrów kwadratowych przedstawiają sie następującostal - 6000beton 35 m, 18 cm wysoki plus schody - 8200deski szalunkowe - 7 metrów sześciennych 3500stemple są pożyczone zatem jak na razie - 0 robocizna (2 słupy, schody, kręcenie konstrukcji, poprawki po jeznachu) 10 tys - jak na raziecałość 17 tys bez robociznyfotki w naszym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 witam może mało sie ostatnio odzywaliśmy ale można juz sie czymś pochwalić zatem sie chwalimy budowa ruszyła z pełną parą nowy wykonawca sprawuje się jak należy (na razie nie chwalę za mocno) co do stropu, bo wczesniej ktoś pytał, koszty na 160 metrów kwadratowych przedstawiają sie następująco stal - 6000 beton 35 m, 18 cm wysoki plus schody - 8200 deski szalunkowe - 7 metrów sześciennych 3500 stemple są pożyczone zatem jak na razie - 0 robocizna (2 słupy, schody, kręcenie konstrukcji, poprawki po jeznachu) 10 tys - jak na razie całość 17 tys bez robocizny fotki w naszym dzienniku Gdzie kupowałeś stal na strop i jak kształtowała się cena za tonę? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 20.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ponawiam mam do sprzedania 6 palet cegły Porotherm Wienerbergera 30 P+W kl. 15. 1 paleta = 80 sztuk. Cena 1 sztuki - 3,50zł ( do negocjacji). http://img200.imageshack.us/img200/5606/dsc00079tie.jpg kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 20.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 w najliższych dniach będę miała sporo gruzu betonowo-ceglanego do oddania możliwość przywiezienia na miejsce opłata tylko za transport Malaga - a jaki bedzie ten koszt transportu do Serok (15 km od Socho). Jestem wstępnie zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 21.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Malaga - a jaki bedzie ten koszt transportu do Serok (15 km od Socho). Jestem wstępnie zainteresowana. wczoraj kierowca podał mi cenę za transport do konar 150zł za wywrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekk78 21.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 21.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A ja trochę z innej beczki, czy ktoś może mi polecić sprawdzonego brukarza? Potrzebuję położyć jakieś 120 m2 kostki betonowej dookoła domu... Nam elewację robił p. Wychowaniec z Teresina. Niby dobrze, ale jakoś nie do końca . No faktycznie, różnie się słyszy o jego robocie Na potwierdzenie moich wcześniejszych słów spójrzcie na ogłoszenie nr 37113 i 37098 na tej stronie. Chodzi o tę samą firmę. Nie ja jestem ich autorem. http://www.e-sochaczew.pl/pokaz.php?pokaz=ogloszenia&szukaj=&data1=&sTresc=&sKontakt=&sFoto=&kategoria=5&limit=30&wszystko=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebo 22.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 PS. 2 - mam do sprzedania paletę bloczka fundamentowego oraz paletę cegły Plecewickiej U220 bo zalegają mi na działce - sprzedam w dobrej cenie. Mam również trochę celagieru (parę krokwi które zostały niewykorzystane na mojej budowie - przesadziłem z zamówieniem). Jeśli chodzi o ten celagier to pomierzyłem już wszystko dokładnie i mam: krokwie - 7x18 jętki - 7x20 słupy - 14x14 słupy - 20x20 Nadal aktualna jest sprawa z paletą bloczka fundamentowego i pustaka Plecewickiego. Osoby zainteresowane proszę o informację na priv to podam szczegóły. Pozdrawiam $ebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja natomiast z chęcią pozbędę się pustaków Leier-a: - ok. 1,5 palety pustaka 25 P+W (ok. 100 szt wyjdzie), - 1 cała nieotwierana paleta oraz kilkanaście/dziesiąt luzem pustaka 11,5 P+W (działowe, wyjdzie chyba ze 150 szt może nawet). Została mi też wełna z ocieplenia poddasza: - Knauf Classic 040 Thermolan 18 cm (chyba 3 paczki po 6,6m2), - Knauf Classic 040 Thermolan 12 cm (chyba 2 paczki po 10,8m2). Odbiór osobisty spod Teresina własnym transportem (niestety nie mam jak dowieźć). Szczegóły na priv Mam też 2 palety bloczków fundamentowych, ale te sobie chyba zostawię na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olyv 22.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 witam może mało sie ostatnio odzywaliśmy ale można juz sie czymś pochwalić zatem sie chwalimy budowa ruszyła z pełną parą nowy wykonawca sprawuje się jak należy (na razie nie chwalę za mocno) co do stropu, bo wczesniej ktoś pytał, koszty na 160 metrów kwadratowych przedstawiają sie następująco stal - 6000 beton 35 m, 18 cm wysoki plus schody - 8200 deski szalunkowe - 7 metrów sześciennych 3500 stemple są pożyczone zatem jak na razie - 0 robocizna (2 słupy, schody, kręcenie konstrukcji, poprawki po jeznachu) 10 tys - jak na razie całość 17 tys bez robocizny fotki w naszym dzienniku Gdzie kupowałeś stal na strop i jak kształtowała się cena za tonę? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam całość kupowaliśmy w alfagrze w żukowie u pana grabowskiego jak najbardziej polecam, można sie potargować i generalnie jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
back_door 22.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 back-door - A Ty czasem nie będziesz moim sąsiadem????? Seroki - Parcela, ul. Pałacowa, po południowej stronie torów - to mniej więcej mój przyszły adres Jeżeli to Ty się budujesz po drugiej stronie torów koło sklepu to niemalże będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 22.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 całość kupowaliśmy w alfagrze w żukowie u pana grabowskiego jak najbardziej polecam, można sie potargować i generalnie jest oki Dziękuję za podpowiedź Dziś też o nim usłyszałam, więc na pewno Twoja opinia to potwierdza... U mnie dziś zaczęto murowanie ścian, nawet sprawnie idzie Planuję cosik pisać i zamieścić jakieś zdjęcia, ale na razie nie mam ich w komputerze... Dziś uwieczniłam boćka, za kazdym razem nas odwiedzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 23.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, czy mozecie polecic jakas solidna ekipe z okolic Sochaczewa do wylewek z miksokreta (poza firma elmar)? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 U mnie robiła to firma Tynk-Max. Szybko, równo i bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.07.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam Ktoś szukał hydraulika. Sam szef może nie jest geniuszem ale pracowników ma w porządku. Pan Dariusz 694025792 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 24.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 CZESC, potrzebuję ziemi do ogródka, kamaza lub dwa. może macie namiary na kogoś, kto sprzedaje dobrą ziemię, w przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 24.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 CZESC, potrzebuję ziemi do ogródka, kamaza lub dwa. może macie namiary na kogoś, kto sprzedaje dobrą ziemię, w przyzwoitej cenie. My braliśmy od p. Wojtka z Błonia tel. 602 172 323. To było juz jakiś czas temu, ziemia dobra, cena również przyzwoita. Przywoził 4-osiową wywrotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts