Martinezio 03.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Na upartego można zrobić podbitkę i w środku, ale po co? Strata kasy i tyle. Podbitka ma za zadanie nie dopuścić do penetracji poddasza przez różnego rodzaju szkodniki, oraz stanowić estetyczne wykończenie połaci dachu. Tego, co w środku i tak nikt nie ogląda, więc szkoda zachodu i kasy. A kasa jest niemała, więc jest o co kruszyć kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrapomoc 03.11.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzieki to musze znalezc jacka i przeliczyc,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrapomoc 03.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dziekuje za namiar,zadzwonilam i mam obiecana wizyte wstepna pana jacka za tydzien czuje sie jakbym pana boga zlapala za nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wstępna wizyta niestety nie jest równoznaczna z rychłym rozpoczęciem robót - wszystko będzie zależało, czy znajdzie trochę wolnego terminu na wykonanie tej podbitki. Jednak nie będę za Jacka gadał - przyjedzie, oceni, wyceni i da odpowiedź. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 03.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja odnośnie drzwi zewnetrznych, musiałem to napisać bo nie kur...... strzela, jakby ktos miał zamiar kupowac drzwi to ODRADZAM firme KĘDZIORA w Sochaczewie, ja zrobiłem ten błąd i do chwili obecnej żałuję. Wszystko piaknie cacy dopóki nie załozyłem ich, podczas instalacji brakowało śrubek, nakretek ale to pół biedy, zamontowalismy futryne i co sie okazało ze te "dziury" na kotwy są nieprzyspawanie symetrycznie i nie dało rady kotw wsadzić trzeba było rozwiercać ( dobrze że samemu to robiłem bo fachowcy by mnie nieżle skasowali za tę wizytę ) nie chiałem im zwracac tych drzwi bo zależało mi na wstawieniu. Nastepnie jak juz sie cieszyłem że stoja pieknie , co sie okazało ze jest nie ta szyba co chciałem bo zapłaciłem dodatkowa kasę ze specjalna szybe przyciemniana kilkukrotnie a wstawili zwykły refleks. Po 10 telefonach i oczekiwaniu na serwis przyjechali wymienili szybe w ciagu 5minut i w miedzyczasie zgubili zaslepki. Masakra, Ale ja jestem cierpliwy człowiek nie rozbiłem awantury. A wczoraj co sie stało, nowy zamek sie zepsuł i znowu jeździłęm załatwiałem to i to jescze z taką niechęcia mnie obsługiwali na odwal się. Tak reasumując nie polecam tej firmy - pamiętajcie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Współczuję, Byku. My zamówiliśmy drzwi w firmie Bramatic ze stolycy. Kupa kasy poszła (prawie 5k pln), ale jesteśmy z drzwi bardzo zadowoleni - solidne, masywne, takie jak chcieliśmy i na wymiar, a nie jak nam proponowała większość "producentów" - z doświetlami, bo im się na wymiar zrobić nie chciało. Usługa była z montażem. Przyjechali, wstawili, pojechali, od tego czasu ich nie widzieliśmy, a drzwi sprawują się wręcz perfekcyjnie, więc i oglądać techników nie musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 07.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam, ile płaciliście za m2 robocizny za ocieplenie dachu? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Hmm... U nas na każdy metr kwadratowy ocieplenia myślę że przypadło zapłacić ok. 3/4 wiaderka potu No i trzeba doliczyć koszt wody do picia, aby te wiaderka uzupełniać na bieżąco (kupowaliśmy smakową, więc trochę więcej, niż za zwykłą kraniczankę zdrój ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Hej Martinezio, Twoja stawka jest niewygórowana powiedziałabym, że równa stawce pracy niewolnika. Zapraszamy do siebie: dobrze traktujemy, dajemy wodę i... pot gwarantowany! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wiesz, już mi proponowali pracę w tej branży, ale jakoś mnie ona nie pociąga Robiłem dla siebie, dlatego taka stawka Drugi raz nie chciałbym się tej roboty podejmować A na pewno nie za taką stawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrapomoc 11.11.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 pan jacek juz byl,szalenie sympatyczny pan,niestety umowilismy sie na wiosne i w dodatku mam sie przypominac..no trudno,bede.. natomiast odradzil mi kupno czesci podbitki,bo powiedzial ze sa nawet w tym samym kolorze,ale w roznych partiach roznice koloru,wiec martinezio,sorry ale odpadam,szkoda,myslalam ze oboje skorzystamy.pozdrawiam wiec i zapadam w sen zimowy z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No niestety, taka jest prawda - różne partie _mogą_ się różnić odcieniami Jakby Ci np. zabrakło paru deszczułek, to u mnie zawsze można porównać odcienie i wtedy podjąć decyzję Póki co leży, a jeść nie woła (plastik, to nic tego nie zeżre)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 12.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 BIS ul. Żeromskiego w Sochaczewie u mnie również BIS. A czy korzystaliscie moze z uslug Ewelina Meble z Bramek koło Błonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrapomoc 12.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 raz zajrzalam ceny z ksiezyca a wzory wg mnie nieciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 13.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hubert ta ziemia jeszcze aktualna , tą do ogródka to bym przytulił gdzie to można zobaczyć , jakieś namiary na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 14.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Hubert ta ziemia jeszcze aktualna , tą do ogródka to bym przytulił gdzie to można zobaczyć , jakieś namiary na ciebie 509 499 922 Witam, ile płaciliście za m2 robocizny za ocieplenie dachu? Pozdr. 40 pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka0304 14.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 BIS ul. Żeromskiego w Sochaczewie u mnie również BIS. A czy korzystaliscie moze z uslug Ewelina Meble z Bramek koło Błonia? Pan z Eweliny robił mi projekt, który później wykorzystałam w BIS ponieważ Ewelina ma kosmiczne ceny, których nie sposób negocjować. Co więcej pomimo, że są producentem mebli pobierają procentową opłatę za dowóz i montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Hubert ta ziemia jeszcze aktualna , tą do ogródka to bym przytulił gdzie to można zobaczyć , jakieś namiary na ciebie niestety już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 14.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a propos mebli kuchennych, macie jakieś doświadczenia z tą firmą z Kozłowa?Miałabym do nich bardzo blisko...http://afcmeble.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 14.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 BIS ul. Żeromskiego w Sochaczewie u mnie również BIS. A czy korzystaliscie moze z uslug Ewelina Meble z Bramek koło Błonia? Pan z Eweliny robił mi projekt, który później wykorzystałam w BIS ponieważ Ewelina ma kosmiczne ceny, których nie sposób negocjować. Co więcej pomimo, że są producentem mebli pobierają procentową opłatę za dowóz i montaż. teraz to nawet za projekt pobieraja spora oplate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts